Waar kunnen we je bij helpen?

Wij helpen je met vragen en wensen over geld, wonen, werken, mantelzorg, leven met een beperking en meer. Omdat we niet in iedere gemeente hetzelfde doen kies je in de filter je gemeente en je thema. Zo kan je zien wat wij voor je kunnen doen in jouw gemeente.

Zoeken

Gemeente

Thema

Type

Filters:

Schoolmaatschappelijk werk

Schoolmaatschappelijk werk biedt ondersteuning bij opvoeding voor kinderen van 2 tot en met 12 jaar. Als je kind door omstandigheden…

Vrijwilligers Noordkop

Wil jij ook het verschil maken op een manier die bij jou past? Ontdek vrijwilligerswerk Vrijwilligerswerk is werk dat je…

Personen- en familierecht

Er zijn veel wetten en regels over bijvoorbeeld geboorte, huwelijk- en echtscheiding en bescherming van personen. Wij helpen je met de juridische zaken.

Ouderschap & opvoeden

Wij helpen je met vragen over ouderschap en opvoeden. Als je problemen hebt of gewoon even niet weet hoe nu verder.

Liefde, relatie en scheiden

Vragen over liefde, relatie en scheiden? Wij luisteren naar je, helpen je op weg of geven advies. Ook als je niet weet hoe je dit moet aanpakken.

Jongerenwerk Den Helder

We zijn actief in Den Helder en Julianadorp op scholen, op straat, in buurthuizen, tienerhuiskamers en jongerencentra. We focussen ons…

Wetten & regels over leven met een beperking

Er zijn veel wetten en regels waar je mee te maken hebt als je leeft met een beperking. Wij helpen je met de juridische zaken.

Werk & opleiding

Wil je (weer) gaan werken? Of heb je problemen op je werk? Wij helpen je met al jouw vragen over je baan, uitkering en meer.

Omgaan met geld

Hoe kan je jouw geldzaken (of die van iemand anders) goed regelen? Wij helpen je om te kijken wat je nodig hebt.

Sterker in je schoenen staan

Opkomen voor jezelf en meer zelfvertrouwen krijgen kan moeilijk zijn. Wij kunnen jou daarbij helpen.