Hallo (toekomstige) vrijwilliger, 

Jij bent enorm belangrijk voor ons én de inwoners van Noordwest-Holland. We zijn dan ook erg trots op ons team van 550 vrijwilligers. En alle extra hulp is heel erg welkom. 

Word ook vrijwilliger 

Wil je ook iets betekenen voor een ander? Meld je dan aan als vrijwilliger. Of je nu jong of oud bent, zelf een beperking hebt of eenmalig wil helpen: iedereen kan het verschil maken voor een ander. Meld je aan, bekijk de vacatures of neem contact op om te bespreken wat er bij je past.  

Activiteiten, praten en er zijn voor een ander

Sommige mensen kunnen het niet (meer) alleen. Van boodschappen doen, buiten een rondje lopen, praten over wat je bezighoudt, tot de administratie/lichte schulden regelen of er zijn in de laatste levensfase en daarna. Voor dit soort momenten zijn er gelukkig vrijwilligers. Mensen die anderen een warm hart toedragen. Mensen die met elkaar in gesprek gaan, dingen regelen of er gewoon echt zijn voor iemand. Mensen zoals jij.  

We doen het samen

Onze 550 vrijwilligers werken mee in vele verschillende diensten en projecten. Ze ontlasten de mantelzorgers van onze klanten, helpen met het organiseren of doen van activiteiten en dragen bij aan het versterken van de eigen kracht van onze klanten.  

Het voelt enorm goed om een lach op iemands gezicht te toveren.

Bekijk vacatures

Word je vrijwilliger? Dan doe je dit niet alleen: vanuit MEE & de Wering zorgen we voor goede scholing en begeleiding. We kijken samen welk project er bij jouw kennis en ervaring past. En we organiseren gezellige (thema)bijeenkomsten om elkaar ook te ontmoeten. Zodat we als één team mensen kunnen helpen om (weer) grip op hun leven te krijgen en te kunnen genieten van het leven. We vragen je om een verklaring omtrent gedrag (VOG), gaan samen een overeenkomst aan, geven je meer informatie over de gedragscode en vertrouwenspersoon voor vrijwilligers en je ontvangt een reiskostenvergoeding van ons.

We hebben je er graag bij!