Waar kunnen we je bij helpen?

Wij helpen je met vragen en wensen over geld, wonen, werken, mantelzorg, leven met een beperking en meer. Omdat we niet in iedere gemeente hetzelfde doen kies je in de filter je gemeente en je thema. Zo kan je zien wat wij voor je kunnen doen in jouw gemeente.

Zoeken

Gemeente

Thema

Type

Filters:

Onafhankelijke Cliëntondersteuning

Jij of iemand in jouw familie heeft hulp nodig. Of je krijgt al hulp of zorg maar wilt hier iets…

Ouderkamer

Zit jouw kind op de basisschool/peuterspeelzaal en heb je behoefte aan een ontmoetingsplek met andere ouders? Zoek je een manier…

Schoolmaatschappelijk werk

Schoolmaatschappelijk werk biedt ondersteuning bij opvoeding voor kinderen van 2 tot en met 12 jaar. Als je kind door omstandigheden…

Personen- en familierecht

Er zijn veel wetten en regels over bijvoorbeeld geboorte, huwelijk- en echtscheiding en bescherming van personen. Wij helpen je met de juridische zaken.

Ouderschap & opvoeden

Wij helpen je met vragen over ouderschap en opvoeden. Als je problemen hebt of gewoon even niet weet hoe nu verder.

Liefde, relatie en scheiden

Vragen over liefde, relatie en scheiden? Wij luisteren naar je, helpen je op weg of geven advies. Ook als je niet weet hoe je dit moet aanpakken.

Sterker in je schoenen staan

Opkomen voor jezelf en meer zelfvertrouwen krijgen kan moeilijk zijn. Wij kunnen jou daarbij helpen.

Mantelzorg & Zorg bieden aan anderen

Als mantelzorger zorg je voor een naaste die dit zelf niet (meer) kan. Dat doe je vanuit liefde, maar het is soms een zware taak. Wij ondersteunen je hierbij.

Rouw & verlies

Het verlies van een dierbare doet veel met je. Hoe ga je hier mee om? Hoe ga je verder? Wij luisteren naar je en helpen je om zaken te regelen.

Ongewenst gedrag & onveilig voelen

Gaat het gedrag van iemand over jouw grenzen, of voel je je niet veilig? Thuis, op je werk of ergens anders? Samen zoeken we een oplossing.