Wij zijn er voor alle inwoners van Noordwest-Holland 

Wie je ook bent en wat je achtergrond ook is: we helpen je om te gaan met jouw uitdagingen.   

Voor iedereen

We zijn er voor iedereen, dus ook voor jou! We staan klaar voor ouderen, statushouders, ouders, jongeren en wat je achtergrond, leeftijd of uitdaging ook is. Ook bieden we steun aan mensen met een verstandelijke, lichamelijk of zintuiglijke beperking, aangeboren of niet aangeboren hersenletsel, een chronische ziekte en autisme. 

In Noordwest-Holland

We werken in Noordwest-Holland. Hiervoor hebben we regiokantoren in Alkmaar, Den Helder, Haarlem, Heemskerk en Hoorn. Maar we ondersteunen je op veel meer locaties. Bekijk dus waar je ons kan vinden bij jou in de buurt. 

Voor al jouw vragen

Bel of mail ons met jouw vraag of stuur ons een bericht. We helpen je op het gebied van wonen, werken, geld, persoonlijke vragen en meer. Onze hulp is voor jou gratis, omdat de gemeente of het zorgkantoor namens jou betaalt. Je hebt geen verwijzing of indicatie nodig. Dus laat ons vooral weten wat we voor je kunnen betekenen. 

Onze klanten beoordelen onze hulp gemiddeld met een 8.3

Het kan zijn dat we je niet zelf kunnen ondersteunen, door afspraken die in de gemeente zijn gemaakt. Maar we helpen je sowieso een stap verder. We brengen je dan namelijk in contact met iemand die je wél verder kan helpen. Samen vinden we een oplossing voor iedere uitdaging.