Benefietavond Vrienden MEE Sportfonds

Jaarlijks wordt een benefietavond georganiseerd voor het Vrienden MEE Sportfonds.
Doel van de avond, georganiseerd door stichting MEE & de Wering, is om zoveel mogelijk sportabonnementen te realiseren voor mensen die dit niet kunnen betalen.

Vrienden MEE Sportfonds
De stichting Vrienden MEE maakt innovatieve projecten mogelijk en ondersteunt met kennis, kunde en financiële middelen waar het kan. Altijd met als doel om kwetsbare mensen zo normaal mogelijk aan de maatschappij mee te laten doen vanuit een inclusieve gedachte.
Het Vrienden MEE Sportfonds is door de stichting Vrienden MEE opgericht om het voor iedereen mogelijk te maken om te sporten. Voor een grote kwetsbare doelgroep (18+) is het niet mogelijk om te sporten om verschillende redenen, waarbij gebrek aan financiën de hoofdreden is.
De afgelopen jaren hebben we meer dan 500 mensen kunnen laten sporten die dit anders niet hadden kunnen doen.

Programma:
De avond is van 17.30 uur tot 21.30 uur in de BMW Dusseldorp Lounge in het AFAS Stadion. Een luxe driegangen diner, inclusief drank, is bij de avond inbegrepen.

Tijd Activiteit Waar  
15:00 -17:00  Padel Clinic + wedstrijden  Plaza Padel Heiloo
 Muziek van Paula Leek 
17:30 – 18:00  Inloop  AFAS Stadion – BMW Dusseldorp Lounge
18:00 – 21:00 Opening  

Luxe driegangendinerSpreker Rolf SchramaVeiling

Uitreiking cheque
 
21:00 – 21:30Borrel 

De avond wordt muzikaal beleid door Paula Leek op haar piano.

Spreker:  Rolf Schrama Paralympisch zeiler

“Je moet niet vechten tegen de wind, maar je moet hem gebruiken om vooruit te komen”

Het verhaal van Paralympisch zeiler Rolf (1,25m) is geen standaard succesverhaal, maar een authentiek, kwetsbaar en humoristisch verhaal over hoe hij een verkeerde koers inzette, in steeds zwaarder weer terecht kwam en uiteindelijk schipbreuk leidde. Hij besefte dat hij de hele reis voor de buitenwereld had afgelegd. Na een diep dal nam hij letterlijk het roer zelf in handen, bepaalde een nieuwe koers en kreeg langzaam de regie over zijn leven terug. Het was het begin van een onvergetelijke reis waar hij talloze lessen leerde over waar groei werkelijk over gaat.

Sponsormogelijkheden

Het is tijdens het evenement mogelijk om uw eigen tafel (8 personen) of halve tafel (4 personen) af te nemen in het AFAS Stadion. Hier krijgt u naast een luxe driegangen diner (inclusief drank) voor u en uw gasten het volgende voor terug:

  • Uw bedrijf wordt meegenomen in correspondentie voorafgaand aan het evenement
  • Uw bedrijfslogo komt doorlopend op videoschermen in de BMW Dusseldorp Lounge
  • Uw logo wordt op de banners gedrukt die staan bij de ingang van het AFAS Stadion
  • Uw bedrijfslogo wordt geplaatst op de website van de stichting Vrienden MEE

De kosten hiervoor bedragen:

  • Afname van een halve tafel (4 stoelen): 500 euro
  • Afname van een hele tafel (8 stoelen): 1000 euro


Het is ook mogelijk om losse plekken af te nemen. De kosten hiervoor bedragen 60 euro per stoel en zijn exclusief bovenstaande sponsormogelijkheden. Uiteraard kunnen wij meedenken over een goede invulling als u ons initiatief ondersteunt.

Iedere aanwezige op de benefietavond krijgt namens AZ ook nog een business seat aangeboden voor één van de eerste thuiswedstrijden van het seizoen!

Meer informatie over voorgaande avond is hier te lezen: