Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.

Werken en stage

Werken en leren bij MEE & de Wering

MEE & de Wering maakt hét verschil. Dat doen wij niet alleen, maar vaak in samenwerking met lokale organisaties en verenigingen. In onze branche geldt de CAO Sociaal Werk en CAO Gehandicaptenzorg. Wanneer wij vacatures hebben, worden deze onder aan deze pagina gepubliceerd.

Onbetaalbaar werk (vrijwilligers)

MEE & de Wering dankt een flink deel van haar kracht aan de inzet van circa 550 vrijwilligers. Spreekt de visie van MEE & de Wering u aan en wilt u zich maatschappelijk inzetten? Klik hier voor een overzicht van de vacatures voor vrijwilligers.

Erkend leerbedrijf

MEE & de Wering is een erkend leerbedrijf bij SBB. Hiermee is de kwaliteit van de begeleiding van stagiaires nog eens onderstreept.

Stage

MEE & de Wering is een erkend leerbedrijf bij SBB. Dat betekent dat we voldoen aan kwaliteitscriteria in de begeleiding van stagiaires. Wij bieden stageplaatsen voor MBO- en HBO-studenten. Meer weten en solliciteren? Klik dan op het vacatureblokje Stage.

 

Mantelzorgvriendelijke werkgever

Sinds april 2020 is MEE & de Wering erkend als mantelzorgvriendelijke werkgever. We zijn een van de weinige organisaties die deze titel mogen voeren.

Onze afdeling P&O vertelt u graag meer

MEE & de Wering T.a.v. afdeling P&O Postbus 230 1800 AE Alkmaar E-mail: sollicitatie@meewering.nl

Bestuursassistent (32 uur p.w.)

Samen met de beleidsadviseur(s) vorm je het ondersteunende team van het bestuur. Je staat dicht bij de bestuurder en bent daarmee ook een beetje zijn “ogen en oren”. Het is jouw belangrijkste taak om de bestuurder organisatorisch te ondersteunen en assisteren bij de planning en coördinatie van de diverse taken.

Lees verder
Beleidsadviseur (Alkmaar, 32 uur p.w.)

Sta jij net als wij voor een samenleving waarin iedereen ertoe doet en die mensen insluit in plaats van uitsluit? Wil jij graag als professional samenwerken, ruimte om te ondernemen benutten en je zelf ontwikkelen? Dan biedt deze vacature jou de kans om je samen met ons hard te maken voor het realiseren van deze missie!

Lees verder
Projectmedewerker Positieve Gezondheid (24-28 uur p.w.)

Door jouw inbreng worden onze diensten uit de programmalijn Positieve Gezondheid (onder andere Jongeren op Gezond Gewicht, kinderarmoede,  de Begeleide Omgangsregeling (BOR) en eenzaamheidsbestrijding), samen met andere projectmedewerker(s), goed uitgevoerd en leveren wij een bijdrage aan de doelen die opdrachtgevers stellen.

Lees verder
Stage

MEE & de Wering biedt stageplaatsen op MBO- en HBO-niveau. Op MBO-niveau hebben wij voornamelijk mogelijkheden voor de eerste- en tweedejaars-studenten. De HBO-studenten kunnen wij stagemogelijkheden bieden voor het eerste tot en met het derde jaar, bij voorkeur in de studierichting Social Work.

Lees verder
Lid cliëntenraad

Heeft u affiniteit met de zorg- en welzijnssector? Wilt u zich inzetten voor de belangen van de cliënten van MEE & de Wering? Wilt u meedenken over het beleid van onze organisatie? Dan is deelname aan de cliëntenraad wellicht iets voor u!

Lees verder
Omhoog
Deel deze pagina:

Google chrome:

In- of uitzoomen op de huidige pagina

Gebruik de zoomopties om alles op een webpagina groter of kleiner te maken.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer 
 3. Kies de gewenste zoomopties naast Zoom:
  • Alles groter maken: klik op Inzoomen 
  • Alles kleiner maken: klik op Uitzoomen 
  • De modus voor volledig scherm gebruiken: klik op 'Volledig scherm'

U kunt ook in- of uitzoomen met de sneltoetsen:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's

U kunt de grootte van alle items op bezochte webpagina's wijzigen, waaronder tekst, afbeeldingen en video's. U kunt ook alleen de lettergrootte wijzigen.

Opmerking: Op sommige websites kunnen browsers niet alleen de lettergrootte wijzigen. Voor die sites kunt u de lettergrootte niet aanpassen in Google Chrome.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer  Instellingen.
 3. Klik op Geavanceerde instellingen weergeven onder aan het scherm.
 4. Breng onder Webinhoud de gewenste wijzigingen aan:
  • Alles wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast 'Zoomen op pagina'. Selecteer vervolgens de gewenste zoomoptie.
  • Lettergrootte wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast Lettergrootte. Selecteer vervolgens de gewenste lettergrootte. U kunt nog meer opties voor lettertypen wijzigen door op Lettertypen aanpassen te klikken.

 

 

MS Internet explorer/Edge:

In- of uitzoomen op de huidige pagina:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's