Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten

Vrijwillige vervoersdienst zoekt planners

De Autodienst, een team van vrijwilligers in Hoorn dat mensen vervoert die niet (meer) met het openbaar vervoer kunnen reizen, doet een oproep voor inwoners uit Hoorn om deel te worden van hun kantoorteam.

Al sinds 1966 worden inwoners van de gemeente Hoorn vervoerd door de vrijwillige chauffeurs van de Autodienst. Gemiddeld worden er per dag 25 tot 35 mensen vervoerd. Dit zijn allemaal mensen die niet (meer) met het openbaar vervoer kunnen reizen. Daarvoor komen dagelijks veel oproepen binnen bij een vrijwillig telefoonteam. Dat team is opzoek naar nieuwe leden die zich op vrijwillige basis 1 of 2 dagdelen per week willen inzetten op kantoor in Hoorn.

Werk en profiel
Het werk bestaat uit mensen informeren over de Autodienst, het aannemen van ritaanvragen en het inplannen van deze ritten in een computersysteem. Naast goede communicatieve vaardigheden is enige ervaring met gebruik ven een computer dus zeker van belang. Goed de weg kennen in Hoorn, Blokker en Zwaag is een pré. Bent u daarnaast accuraat, stressbestendig (het kan erg druk zijn), flexibel en collegiaal? Dan willen we graag kennis met u maken. Tevens wordt inzet gevraagd voor het Servicepunt: aanvragen voor de tuinvrijwilligers, klussendienst enz. verwerken.

Vrijwilligerswerk binnen het team van WonenPlus geeft u een nuttige dagbesteding en biedt kansen om uw CV uit te breiden. Er wordt gewerkt van maandag tot en met vrijdag in diensten van 9.00 tot 13.00 uur en van 12.30 tot 16.30 uur. Uiteraard bent u tijdens de werkzaamheden verzekerd.

Sollicitatie en informatie 
Lijkt het u leuk om ons team te komen versterken? Neem dan contact op met Riek Jonges, coördinator van de Autodienst via: r.jonges@meewering.nl of 088 – 0075140.

Omhoog
Deel deze pagina:

Google chrome:

In- of uitzoomen op de huidige pagina

Gebruik de zoomopties om alles op een webpagina groter of kleiner te maken.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer 
 3. Kies de gewenste zoomopties naast Zoom:
  • Alles groter maken: klik op Inzoomen 
  • Alles kleiner maken: klik op Uitzoomen 
  • De modus voor volledig scherm gebruiken: klik op 'Volledig scherm'

U kunt ook in- of uitzoomen met de sneltoetsen:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's

U kunt de grootte van alle items op bezochte webpagina's wijzigen, waaronder tekst, afbeeldingen en video's. U kunt ook alleen de lettergrootte wijzigen.

Opmerking: Op sommige websites kunnen browsers niet alleen de lettergrootte wijzigen. Voor die sites kunt u de lettergrootte niet aanpassen in Google Chrome.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer  Instellingen.
 3. Klik op Geavanceerde instellingen weergeven onder aan het scherm.
 4. Breng onder Webinhoud de gewenste wijzigingen aan:
  • Alles wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast 'Zoomen op pagina'. Selecteer vervolgens de gewenste zoomoptie.
  • Lettergrootte wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast Lettergrootte. Selecteer vervolgens de gewenste lettergrootte. U kunt nog meer opties voor lettertypen wijzigen door op Lettertypen aanpassen te klikken.

 

 

MS Internet explorer/Edge:

In- of uitzoomen op de huidige pagina:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's