Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten

Contractbeheerder

MEE & de Wering is op zoek naar een contractbeheerder als serviceverlener van het management, voor gemiddeld 24 tot 32 uur in de week.

Wat ga je doen?
Je gaat in nauwe samenwerking met de controller en assistent controller een deel van de financiële bedrijfsvoering efficiënt, betrouwbaar en binnen de deadlines inrichten, uitvoeren en bewaken.

Je bent specifiek verantwoordelijke voor de opzet van een (digitaal) systeem en de uitvoering van het (centrale) contractbeheer met circa 26 gemeenten. Je zorg ervoor dat de juiste informatie op het juiste tijdstip en juiste plaats beschikbaar is voor gebruikers. Je bewaakt de contractueel afgesproken deadlines van expiratiedata en verantwoordingsrapportages. Je stelt diverse rapportages op en adviseert en ondersteunt het management als gesprekspartner. Je draagt zorg voor periodieke prestatieverantwoording en vertaalt inkoopcontracten naar formatieplaatsen.

Het service verlenen aan het management vanuit je expertise contractbeheer en daarmee zorgdragen voor een optimale en financieel gezonde bedrijfsvoering is helemaal jouw ding. Voor meer informatie, bekijk de functiebeschrijving.

Wat breng je daarvoor mee?
Een ondernemende geest en een oplossingsgerichte instelling zijn voor ons erg belangrijk. Je werkt zeer nauwkeurig, bent analytisch sterk en beschikt over een goed cijfermatig inzicht. Je bent communicatief vaardig en kunt goed samenwerken. Als professional kun je als sparringpartner optreden naar de managers en ben je ook in staat om als opdrachtnemer en echte serviceverlener van hen te functioneren.

Als je daarnaast ook onderstaand rijtje kunt afvinken, dan gaan we heel graag met jou in gesprek!

 • Een vakgerichte afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur HEAO MER.
 • Werkervaring als zelfstandig contractbeheerder bij voorkeur in het sociaal domein.
 • Expert in Excel.
 • Je hebt geen negen tot vijf mentaliteit en je kunt je inzetbaarheid periodiek mee laten bewegen met deadlines en piekbelasting.

Wat kun jij van ons verwachten?
We bieden je een contract voor de duur van een jaar met een optie tot verdere verlenging tot uiteindelijk een vast contract. Naast een team van betrokken collega’s binnen een informele werkcultuur, bieden wij jou veel flexibiliteit en regelvrijheid in jouw werk. Ook de beschikking over een laptop en een smartphone maken het werk erg aangenaam. De CAO Sociaal Werk is van toepassing. Naast een prima salaris in schaal 8 of 9, een goede pensioenregeling, collectieve ziektekostenverzekering en een ruime reiskostenregeling, biedt deze CAO een aantrekkelijk Individueel Keuze Budget en een Loopbaanbudget. Dit creëert ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en individuele keuzes in secundaire arbeidsvoorwaarden. Je kunt ook af en toe thuis werken, zodat je je werk- en privébelang in evenwicht kan houden. En ga je graag op de fiets naar het werk, dan kun je bij ons gebruik maken van de fietsregeling. 

Enthousiast?
Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatiegegevens voor 4 maart in de mailbox van sollicitatie@meewering.nl. t.a.v. Lex Bakker, adviseur P&O. Als je nog vragen hebt over deze vacature, neem dan contact op met onze controller, Arjan Langius, Arjan is bereikbaar via 06-149 326 37 of a.langius@meewering.nl

Deze vacature is gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.

 

Omhoog
Deel deze pagina:

Google chrome:

In- of uitzoomen op de huidige pagina

Gebruik de zoomopties om alles op een webpagina groter of kleiner te maken.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer 
 3. Kies de gewenste zoomopties naast Zoom:
  • Alles groter maken: klik op Inzoomen 
  • Alles kleiner maken: klik op Uitzoomen 
  • De modus voor volledig scherm gebruiken: klik op 'Volledig scherm'

U kunt ook in- of uitzoomen met de sneltoetsen:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's

U kunt de grootte van alle items op bezochte webpagina's wijzigen, waaronder tekst, afbeeldingen en video's. U kunt ook alleen de lettergrootte wijzigen.

Opmerking: Op sommige websites kunnen browsers niet alleen de lettergrootte wijzigen. Voor die sites kunt u de lettergrootte niet aanpassen in Google Chrome.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer  Instellingen.
 3. Klik op Geavanceerde instellingen weergeven onder aan het scherm.
 4. Breng onder Webinhoud de gewenste wijzigingen aan:
  • Alles wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast 'Zoomen op pagina'. Selecteer vervolgens de gewenste zoomoptie.
  • Lettergrootte wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast Lettergrootte. Selecteer vervolgens de gewenste lettergrootte. U kunt nog meer opties voor lettertypen wijzigen door op Lettertypen aanpassen te klikken.

 

 

MS Internet explorer/Edge:

In- of uitzoomen op de huidige pagina:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's