Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten

Organisatie

We vinden het belangrijk dat iedereen, naar vermogen, kan meedoen in de samenleving. En de regie over het eigen leven krijgt en behoudt. Wij staan voor een samenleving waar voor iedereen een gelijkwaardige plaats is. Een samenleving waarin iedereen ertoe doet en die mensen insluit in plaats van uitsluit. Met onze kennis, ervaring en preventieve aanpak zetten wij ons hier met veel enthousiasme voor in.

Onze missie is: onze cliënten te ondersteunen in het zelfstandig en volwaardig meedoen in de maatschappij. Daar waar zij - om welke reden dan ook - moeite hebben om hun leven (weer) goed op de rit te krijgen.

Deze missie is in gezamenlijkheid, tussen medewerkers en bestuur, tot stand gekomen.
Wij doen dit deskundig, bevlogen en effectief.

Wij bieden onze cliënten effectieve ondersteuning die hen helpt:

• zelfredzaam te zijn
• deel te kunnen nemen aan de samenleving
• grip op hun leven (terug) te krijgen
• hun wensen en ambities te realiseren

Onze cliënten zijn mensen die (tijdelijk) ondersteuning nodig hebben om hun leven naar eigen wens vorm te geven. Er kan sprake zijn van een beperking, schulden, armoedesituatie of andere reden waardoor meedoen niet mogelijk is. Iedereen die ondersteuning nodig heeft om zijn leven (weer) op de rit te krijgen kan bij ons terecht. Ook het netwerk van cliënten zoals gezinsleden, familie, vrienden of collega’s ondersteunen wij. Zij kunnen advies of praktische ondersteuning krijgen om iemand verder te helpen of om hun taak als mantelzorger uit te kunnen voeren.

We zijn een professionele organisatie met jarenlange ervaring op het gebied van maatschappelijke dienstverlening en cliëntondersteuning. Zijn er vragen of problemen rond opvoeden, schulden, vastlopen in zorg of geen aansluiting vinden in het onderwijs? Of is er sprake van relatieproblemen, mantelzorg of problemen bij arbeidsparticipatie? Bij deze en nog veel meer vragen kan men bij ons terecht.

We hebben de kennis, deskundigheid en ervaring om voor iedere cliënt een optimaal ondersteuningsaanbod te realiseren. Met lef en innovatief vermogen ondersteunen wij onze cliënten op ieder levensterrein zoals werk, gezondheid, opvoeding en ontwikkeling, wonen en netwerkversterking. Dat doen wij met een efficiënt pakket van (preventieve) diensten, cursussen, activiteiten en projecten waarmee op termijn, in de 2e lijn, kosten bespaard kunnen worden.

Noordwest-Holland is ons werkgebied. We onderscheiden daarin vier regio’s: de Kop van Noord-Holland, West-Friesland, Noord-Kennemerland, IJmond & Zuid-Kennemerland. We werken samen met verschillende organisaties zoals gemeenten, scholen, UWV, jeugdgezondheidszorg, zorgaanbieders en gespecialiseerde vrijwilligers.

Het jaarverslag over 2017 is hier te lezen.

Omhoog
Deel deze pagina:

Google chrome:

In- of uitzoomen op de huidige pagina

Gebruik de zoomopties om alles op een webpagina groter of kleiner te maken.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer 
 3. Kies de gewenste zoomopties naast Zoom:
  • Alles groter maken: klik op Inzoomen 
  • Alles kleiner maken: klik op Uitzoomen 
  • De modus voor volledig scherm gebruiken: klik op 'Volledig scherm'

U kunt ook in- of uitzoomen met de sneltoetsen:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's

U kunt de grootte van alle items op bezochte webpagina's wijzigen, waaronder tekst, afbeeldingen en video's. U kunt ook alleen de lettergrootte wijzigen.

Opmerking: Op sommige websites kunnen browsers niet alleen de lettergrootte wijzigen. Voor die sites kunt u de lettergrootte niet aanpassen in Google Chrome.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer  Instellingen.
 3. Klik op Geavanceerde instellingen weergeven onder aan het scherm.
 4. Breng onder Webinhoud de gewenste wijzigingen aan:
  • Alles wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast 'Zoomen op pagina'. Selecteer vervolgens de gewenste zoomoptie.
  • Lettergrootte wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast Lettergrootte. Selecteer vervolgens de gewenste lettergrootte. U kunt nog meer opties voor lettertypen wijzigen door op Lettertypen aanpassen te klikken.

 

 

MS Internet explorer/Edge:

In- of uitzoomen op de huidige pagina:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's