Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten

Solide Partner

Wij bieden oplossingen voor het hele sociale domein: wonen, werken, leren, sport, vriendschap, vrije tijd.

Onze opdrachtgevers zien ons als een solide partner die met hen meedenkt en met oplossingen komt. Waar bevlogen professionals resultaten boeken die duurzaam zijn. Onze professionals verstaan het vak als geen ander; we staan voor continuïteit, en met trots, passie en vertrouwen verrichten we ons werk. 

Preventie

Veel gemeenten kampen met financiële uitdagingen bij het sociaal domein. Vaak worden jeugdzorg en de jeugd-GGZ als eerste oorzaken genoemd wanneer de kosten uit het budget lopen. De oplossing wordt over het algemeen in het gehele sociaal domein gezocht.

MEE & de Wering wil graag onderzoeken of we meer en effectiever kunnen inzetten op preventie: voorkomen van noodzakelijke professionele hulp, begeleiding en zorg. Dat raakt direct aan de inhoudelijke omslag waar veel over wordt gesproken, en waar we in de praktijk nog veel verbetering kunnen realiseren: de transformatie. Hoe gaan we het anders doen met hulp en begeleiding, zodanig dat we als maatschappelijke organisatie(s) tevreden cliënten scoren, kosten beperken en structureel aan een inclusieve samenleving bouwen? Dàt is de uitdaging waar we voor staan.  

Partnerschap

Hiervoor gaan we graag partnerschap aan, met de gemeenten in Noord-Holland, de woningbouwcorporaties, het UWV, scholen, het zorgkantoor en aanbieders van verzorging en verpleging. Onze praktijkvoorbeelden laten zien welke wezenlijke bijdrage we leveren om problematiek te voorkomen en/of te verminderen. Denk bijvoorbeeld aan thema’s als armoede, inactiviteit, eenzaamheid, uitsluiting. Onze aanpak is gericht op preventie en kan zo doorverwijzing voorkomen naar de tweede of derde lijnszorg. Onze praktijkvoorbeelden laten klinkende resultaten zien.

Wij gaan de komende vier jaar onze bestaande samenwerkingsrelaties verstevigen en verder duurzaam uitbouwen en aan andere partners in het sociale domein gaan we onze effectieve aanpak presenteren. Laten wij de brug slaan met oplossingen voor het sociaal domein, zodanig dat er oplossingen komen voor en door de samenleving. Iedereen doet mee. Niets is onmogelijk .

 

Meer weten? Graag een partnerschap aangaan met MEE & de Wering? Of meer willen weten over onze inclusieve aanpak voor sociaal maatschappelijke vraagstukken?
Bel met onze servicedesk: tel. 088-0075000. Onze collega’s staan u graag te woord en helpen u verder.

 

 

Omhoog
Deel deze pagina:

Google chrome:

In- of uitzoomen op de huidige pagina

Gebruik de zoomopties om alles op een webpagina groter of kleiner te maken.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer 
 3. Kies de gewenste zoomopties naast Zoom:
  • Alles groter maken: klik op Inzoomen 
  • Alles kleiner maken: klik op Uitzoomen 
  • De modus voor volledig scherm gebruiken: klik op 'Volledig scherm'

U kunt ook in- of uitzoomen met de sneltoetsen:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's

U kunt de grootte van alle items op bezochte webpagina's wijzigen, waaronder tekst, afbeeldingen en video's. U kunt ook alleen de lettergrootte wijzigen.

Opmerking: Op sommige websites kunnen browsers niet alleen de lettergrootte wijzigen. Voor die sites kunt u de lettergrootte niet aanpassen in Google Chrome.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer  Instellingen.
 3. Klik op Geavanceerde instellingen weergeven onder aan het scherm.
 4. Breng onder Webinhoud de gewenste wijzigingen aan:
  • Alles wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast 'Zoomen op pagina'. Selecteer vervolgens de gewenste zoomoptie.
  • Lettergrootte wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast Lettergrootte. Selecteer vervolgens de gewenste lettergrootte. U kunt nog meer opties voor lettertypen wijzigen door op Lettertypen aanpassen te klikken.

 

 

MS Internet explorer/Edge:

In- of uitzoomen op de huidige pagina:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's