Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.

Solide Partner

Wij bieden oplossingen voor het hele sociale domein: wonen, werken, leren, sport, vriendschap, vrije tijd.

Onze opdrachtgevers zien ons als een solide partner die met hen meedenkt en met oplossingen komt. Waar bevlogen professionals resultaten boeken die duurzaam zijn. Onze professionals verstaan het vak als geen ander; we staan voor continuïteit, en met trots, passie en vertrouwen verrichten we ons werk. 

Preventie

Veel gemeenten kampen met financiële uitdagingen bij het sociaal domein. Vaak worden jeugdzorg en de jeugd-GGZ als eerste oorzaken genoemd wanneer de kosten uit het budget lopen. De oplossing wordt over het algemeen in het gehele sociaal domein gezocht.

MEE & de Wering zet graag meer en effectiever in op preventie: voorkomen van noodzakelijke professionele hulp, begeleiding en zorg. Dat raakt direct aan de inhoudelijke omslag waar veel over wordt gesproken, en waar we in de praktijk nog veel verbetering kunnen realiseren: de transformatie. Hoe gaan we het anders doen met hulp en begeleiding, zodanig dat we als maatschappelijke organisatie(s) tevreden cliënten scoren, kosten beperken en structureel aan een inclusieve samenleving bouwen? Dát is de uitdaging waar we voor staan.  

Samenwerking in solide partnerschap

Om oplossingen te vinden voor de uitdagingen in het sociaal domein gaan we graag partnerschappen aan. Met de gemeenten in Noord-Holland, met woningbouwcorporaties, met het UWV, met scholen, met het zorgkantoor en met aanbieders van verzorging en verpleging. Onze praktijkvoorbeelden laten zien welke wezenlijke bijdrage we leveren om problematiek te voorkomen en/of te verminderen, op thema’s als bijvoorbeeld armoede, inactiviteit, eenzaamheid en uitsluiting. Onze aanpak is gericht op preventie en kan zo doorverwijzing voorkomen naar de tweede- of derdelijnszorg. Onze praktijkvoorbeelden laten klinkende resultaten zien.

Wij verstevigen de komende jaren onze bestaande samenwerkingsrelaties en bouwen die verder duurzaam uit. Aan andere partners in het sociale domein presenteren we onze effectieve aanpak. Gezamenlijk slaan wij de brug met oplossingen voor het sociaal domein, door en voor de samenleving. Iedereen doet mee. Niets is onmogelijk.

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met MEE & de Wering? Of wilt u meer weten over onze inclusieve aanpak voor sociaal-maatschappelijke vraagstukken?
Bel met onze receptie: 088-00 75 000. Onze collega’s verbinden u graag door met de regiomanager van uw gemeente.

 

 

Omhoog
Deel deze pagina:

Google chrome:

In- of uitzoomen op de huidige pagina

Gebruik de zoomopties om alles op een webpagina groter of kleiner te maken.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer 
 3. Kies de gewenste zoomopties naast Zoom:
  • Alles groter maken: klik op Inzoomen 
  • Alles kleiner maken: klik op Uitzoomen 
  • De modus voor volledig scherm gebruiken: klik op 'Volledig scherm'

U kunt ook in- of uitzoomen met de sneltoetsen:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's

U kunt de grootte van alle items op bezochte webpagina's wijzigen, waaronder tekst, afbeeldingen en video's. U kunt ook alleen de lettergrootte wijzigen.

Opmerking: Op sommige websites kunnen browsers niet alleen de lettergrootte wijzigen. Voor die sites kunt u de lettergrootte niet aanpassen in Google Chrome.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer  Instellingen.
 3. Klik op Geavanceerde instellingen weergeven onder aan het scherm.
 4. Breng onder Webinhoud de gewenste wijzigingen aan:
  • Alles wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast 'Zoomen op pagina'. Selecteer vervolgens de gewenste zoomoptie.
  • Lettergrootte wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast Lettergrootte. Selecteer vervolgens de gewenste lettergrootte. U kunt nog meer opties voor lettertypen wijzigen door op Lettertypen aanpassen te klikken.

 

 

MS Internet explorer/Edge:

In- of uitzoomen op de huidige pagina:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's