Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.

Werkwinkel

MEE & de Wering biedt mensen via De Werkwinkel perspectief bij het zetten van stappen richting vrijwilligerswerk, een opleiding of een betaalde baan. Hierbij werken wij samen met gemeenten en het UWV en bieden wij passende ondersteuning aan deelnemers.

MEE & de Wering maakt meedoen voor iedereen mogelijk. Wij zorgen er voor dat mensen hun leven weer op de rit krijgen. Of dat nu gaat om het omgaan met een beperking of belemmering, het terugdringen van schulden en eenzaamheid, of het vinden van (vrijwilligers)werk of een opleiding. Met projecten zoals De Werkwinkel richten wij ons op mensen met een (zeer) grote afstand tot de arbeidsmarkt. Deelnemers die instromen binnen het project De Werkwinkel hebben een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Vaak is er sprake van (multi-)problematiek. Bijvoorbeeld: een licht verstandelijke beperking, verstoord dag-nachtritme, autisme, psychische- of lichamelijke problemen.

Wij boeken resultaat door uit te gaan van talenten en mogelijkheden van deelnemers in plaats van beperkingen. Onze toekomstcoaches bieden daarbij maatwerkondersteuning zodat op verschillende levensgebieden letterlijk stappen in de goede richting gezet kunnen worden. Door positieve ondersteuning, zowel aan de deelnemers als aan de begeleiders op de werkervaringsplaatsen, krijgen ze vertrouwen en stimuleren wij een duurzame uitstroom!

In deze infographic staan alle resultaten over 2018 overzichtelijk op een rij.

Jaarlijks ondersteunen wij meer dan 250 deelnemers via De Werkwinkel in Noord-Holland. Bedrijven, verenigingen en instellingen zijn daarbij essentieel voor het bieden van een werkervaringsplaats op maat. Op dit moment hebben wij meer dan 300 werkervaringsplaatsen in de aanbieding! Zo kan er altijd een juiste match gemaakt worden. Wil u ondersteuning krijgen vanuit De Werkwinkel? Of wil u meer informatie? Neem dan contact op via werkwinkel@meewering.nl. Vindt u het fijner om telefonisch contact te hebben? Dan kunt u bellen met Raoul van der Wel, programmamanager Arbeid & Activering via 06-53450258.

 

 

MEE & de Wering Den Helder

Bernhardplein 76E
1781 HK Den Helder

Tel. 088 – 0075 200
info@meewering.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
van 08.30 tot 17.00 uur

Voor het maken van een afspraak kunt u van maandag t/m vrijdag tussen9.00 en 12.00 uur telefonisch contact met ons opnemen.

Inloopspreekuur Vrijwilligerspunt Noordkopvoorelkaar
Maandag, dinsdag en donderdag van 10.00 tot 12.30 uur.

WonenPlus Den Helder
Voor informatie, advies of het maken van een afspraak kunt u maandag, dinsdag en donderdagochtend tussen 09.00 en 12.00 uur telefonisch contact met ons opnemen; 088 - 00 752 61.

Sociaal Raadslieden
Voor het maken van een afspraak met één van onze sociaal raadslieden kunt u van maandag t/m vrijdag, van 09.00 - 12.00 uur bellen met 088 - 0075 200.
U kunt natuurlijk ook via de mail een afspraak maken: info@meewering.nl

 

 

MEE & de Wering Alkmaar

Hertog Aalbrechtweg 18
1823 DL Alkmaar

Postadres:
Postbus 230
1800 AE Alkmaar

Tel. 088 - 0075 000

info@meewering.nl

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
van 08.30 tot 17.00 uur

Voor informatie, advies of het maken van een afspraak kunt u van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 12.00 uur telefonisch contact met ons opnemen.

Op deze locatie is ook het bestuur en de ondersteunende diensten van MEE & de Wering gevestigd.

Bel ons als u hulp kunt gebruiken. Wij zijn elke werkdag van 08.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 088 - 0075 000. 

Wijksteunpunt Bergen

Dreef 1
1861 TX Bergen

Tel. 088 - 0075 000

info@meewering.nl

Voor informatie, advies of het maken van een afspraak kunt u van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 12.00 uur telefonisch contact met ons opnemen met ons algemene nummer 088 - 0075 000 

 

MEE & de Wering Heiloo

De Strandwal 22f
1851 VM Heiloo

Tel. 088 - 0075 000

info@meewering.nl

Voor informatie, advies of het maken van een afspraak kunt u van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 12.00 uur telefonisch contact met ons opnemen.

 

Downloads

Terug naar overzicht Omhoog
Deel deze pagina:

Google chrome:

In- of uitzoomen op de huidige pagina

Gebruik de zoomopties om alles op een webpagina groter of kleiner te maken.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer 
 3. Kies de gewenste zoomopties naast Zoom:
  • Alles groter maken: klik op Inzoomen 
  • Alles kleiner maken: klik op Uitzoomen 
  • De modus voor volledig scherm gebruiken: klik op 'Volledig scherm'

U kunt ook in- of uitzoomen met de sneltoetsen:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's

U kunt de grootte van alle items op bezochte webpagina's wijzigen, waaronder tekst, afbeeldingen en video's. U kunt ook alleen de lettergrootte wijzigen.

Opmerking: Op sommige websites kunnen browsers niet alleen de lettergrootte wijzigen. Voor die sites kunt u de lettergrootte niet aanpassen in Google Chrome.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer  Instellingen.
 3. Klik op Geavanceerde instellingen weergeven onder aan het scherm.
 4. Breng onder Webinhoud de gewenste wijzigingen aan:
  • Alles wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast 'Zoomen op pagina'. Selecteer vervolgens de gewenste zoomoptie.
  • Lettergrootte wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast Lettergrootte. Selecteer vervolgens de gewenste lettergrootte. U kunt nog meer opties voor lettertypen wijzigen door op Lettertypen aanpassen te klikken.

 

 

MS Internet explorer/Edge:

In- of uitzoomen op de huidige pagina:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's