Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten

Supporters voor supporters Telstar

Binnen Supporters voor Supporters kun je - wanneer het lastig voor je is om betaald werk te vinden of werkervaring op te doen - zes maanden lang, twee dagen in de week werkervaring op bij een bedrijf dat lid is van de businessclub van het Telstar Netwerk.
Daarnaast kom je één keer per twee weken bij het voetbalstadion van Telstar om te praten over jouw praktijkervaringen binnen het project en te werken aan een persoonlijk leerplan. Ook kun je gebruik maken van de sportfaciliteiten van Telstar.

Pieter de Waard, directeur van Telstar
“Met Supporters voor Supporters vullen we een blinde vlek in onze maatschappelijke functie. Dit programma bedient een leeftijdscategorie die wij binnen onze Stichting Telstar Thuis in de Wijk nog niet bereiken. De Witte Leeuw(inn)en spreken de wens uit dat wij met het regionale bedrijfsleven en onze sponsors alle deelnemers aan Supporters voor Supporters een impuls in hun werkzaam leven mogen geven.

Gertjan Huijbens Stichting Telstar Thuis in de wijk
Volgens programmamanager Gertjan Huijbens van Telstar thuis in de wijk past Supporters voor Supporters prima binnen de doelstellingen van zijn maatschappelijke stichting.
“De focus van onze maatschappelijke stichting ligt bij jongeren en hun toekomst. Wij willen we met Supporters voor Supporters de uitstraling en het netwerk van de club inzetten om mensen die dat nodig hebben een steuntje in de rug te geven. Dat noemen we ook wel Telstar Assist, een één-tweetje met de club. Telstar creëert kansen.’

Aanmelden!
Zit jij in een uitkeringsituatie (Wwb/participatiewet/Wajong) en ben je gemotiveerd om weer aan het werk te gaan? Meld je dan aan voor Supporters voor Supporters bij Telstar. Dit project van MEE & de Wering en Telstar - via de businessclub van Telstar - helpt deelnemers weer stappen te zetten in de juiste richting.

Ook bedrijven die een werkervaringbaan beschikbaar willen stellen zijn welkom.
Neem hiervoor contact op met projectmedewerker Marije Postuma via m.postuma@meewering.nl of 06 14 93 28 35

Omhoog
Deel deze pagina:

Google chrome:

In- of uitzoomen op de huidige pagina

Gebruik de zoomopties om alles op een webpagina groter of kleiner te maken.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer 
 3. Kies de gewenste zoomopties naast Zoom:
  • Alles groter maken: klik op Inzoomen 
  • Alles kleiner maken: klik op Uitzoomen 
  • De modus voor volledig scherm gebruiken: klik op 'Volledig scherm'

U kunt ook in- of uitzoomen met de sneltoetsen:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's

U kunt de grootte van alle items op bezochte webpagina's wijzigen, waaronder tekst, afbeeldingen en video's. U kunt ook alleen de lettergrootte wijzigen.

Opmerking: Op sommige websites kunnen browsers niet alleen de lettergrootte wijzigen. Voor die sites kunt u de lettergrootte niet aanpassen in Google Chrome.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer  Instellingen.
 3. Klik op Geavanceerde instellingen weergeven onder aan het scherm.
 4. Breng onder Webinhoud de gewenste wijzigingen aan:
  • Alles wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast 'Zoomen op pagina'. Selecteer vervolgens de gewenste zoomoptie.
  • Lettergrootte wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast Lettergrootte. Selecteer vervolgens de gewenste lettergrootte. U kunt nog meer opties voor lettertypen wijzigen door op Lettertypen aanpassen te klikken.

 

 

MS Internet explorer/Edge:

In- of uitzoomen op de huidige pagina:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's