Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten

Supporters voor Supporters AZ

Binnen Supporters voor Supporters kun je - wanneer het lastig voor je is om betaald werk te vinden of werkervaring op te doen - zes maanden lang, twee dagen in de week werkervaring op bij een bedrijf dat lid is van de businessclub van AZ.
Daarnaast kom je één keer per twee weken bij het AZ stadion om te praten over jouw praktijkervaringen binnen het project en te werken aan een persoonlijk leerplan. Ook kun je gebruik maken van de sportfaciliteiten van AZ.

Robert Eenhoorn, algemeen directeur AZ
“AZ is zich bewust van zijn maatschappelijke rol”, zegt Robert Eenhoorn. De Rotterdammer is sinds 1 oktober de nieuwe Directeur Algemene Zaken van AZ. “De spelers, trainers en werknemers van AZ hebben een voorbeeldfunctie voor de jeugd en veel mensen in de regio zijn trots op onze club. Daarom zijn wij ook erg blij met de samenwerking met MEE & de Wering. Zij zetten zich vol overgave in om mensen met een beperking te laten participeren in de maatschappij. AZ steunt de stichting om deze mensen een mooie toekomst te bieden. Als voetbalclub kunnen wij soms net dat extra steuntje in de rug geven.”

Aanmelden!
Zit jij in een uitkeringssituatie (Wwb/participatiewet/Wajong) en ben je gemotiveerd om weer aan het werk te gaan? Meld je dan aan voor Supporters voor Supporters bij AZ. Dit project van MEE & de Wering en AZ - via de businessclub van AZ - helpt deelnemers weer stappen te zetten in de juiste richting. Ook bedrijven die een werkervaringsbaan beschikbaar willen stellen zijn welkom.

Neem hiervoor contact op met projectmedewerker Marije Postuma via m.postuma@meewering.nl of 06 14 93 28 35

Omhoog
Deel deze pagina:

Google chrome:

In- of uitzoomen op de huidige pagina

Gebruik de zoomopties om alles op een webpagina groter of kleiner te maken.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer 
 3. Kies de gewenste zoomopties naast Zoom:
  • Alles groter maken: klik op Inzoomen 
  • Alles kleiner maken: klik op Uitzoomen 
  • De modus voor volledig scherm gebruiken: klik op 'Volledig scherm'

U kunt ook in- of uitzoomen met de sneltoetsen:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's

U kunt de grootte van alle items op bezochte webpagina's wijzigen, waaronder tekst, afbeeldingen en video's. U kunt ook alleen de lettergrootte wijzigen.

Opmerking: Op sommige websites kunnen browsers niet alleen de lettergrootte wijzigen. Voor die sites kunt u de lettergrootte niet aanpassen in Google Chrome.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer  Instellingen.
 3. Klik op Geavanceerde instellingen weergeven onder aan het scherm.
 4. Breng onder Webinhoud de gewenste wijzigingen aan:
  • Alles wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast 'Zoomen op pagina'. Selecteer vervolgens de gewenste zoomoptie.
  • Lettergrootte wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast Lettergrootte. Selecteer vervolgens de gewenste lettergrootte. U kunt nog meer opties voor lettertypen wijzigen door op Lettertypen aanpassen te klikken.

 

 

MS Internet explorer/Edge:

In- of uitzoomen op de huidige pagina:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's