Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten

Projecten

MEE & de Wering biedt naast de ondersteuning aan individuele burgers ook op projectmatige wijze een aanpak om kwetsbare burgers optimaal te laten participeren. We ontwikkelen projecten op maat. Uitgangspunt is dat iedereen zo optimaal mogelijk kan deelnemen aan de samenleving.

SportWerkt Haarlem
MEE & de Wering Haarlem

SportWerkt wordt gestart voor medewerkers van Pasmatch en Agros. Sport helpt om mensen te activeren. Door het aanbieden van een intensief trainingsprogramma van totaal zes weken worden deelnemers zich bewust van een gezonde levensstijl. Samen met SportSupport (en vitale sportverenigingen zoals Olympia), ondernemers Pasmatch en Agros, wil MEE & de Wering minimaal tien deelnemers werkfit en arbeidsrijp maken!

Lees verder
Sport werkt!
MEE & de Wering Alkmaar, MEE & de Wering Den Helder, MEE & de Wering Schagen

Sport Werkt! maakt deelnemers bewust van een gezondere levensstijl. Sport helpt om mensen te activeren en verbinden. Door het aanbieden van een intensief trainingsprogramma van totaal zes weken worden deelnemers zich bewust van een gezonde levensstijl. Samen met vitale sportverenigingen in de gemeente Alkmaar, maatschappelijke instellingen, ondernemers, Hogeschool van Amsterdam en coaches wil MEE & de Wering minimaal vijftien (oudere) jongeren hierbij helpen.

Lees verder
Supporters voor Supporters
MEE & de Wering Alkmaar, MEE & de Wering Heemskerk, MEE & de Wering Haarlem

Binnen Supporters voor Supporters doen jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt zes maanden lang, twee dagen in de week werkervaring op bij een bedrijf dat lid is van de businessclub van een betaald voetbal organisatie. Daarnaast komen de jongeren één keer per twee weken bij de club om te praten over hun praktijkervaringen en te werken aan een persoonlijk leerplan. Ook kunnen ze gebruik maken van de sportfaciliteiten van de club.

Lees verder
Werkwinkel
MEE & de Wering Schagen, MEE & de Wering Den Helder, MEE & de Wering Alkmaar, Wijksteunpunt Bergen, MEE & de Wering Heiloo

MEE & de Wering biedt mensen via De Werkwinkel perspectief bij het zetten van stappen richting vrijwilligerswerk, een opleiding of een betaalde baan. Hierbij werken wij samen met gemeenten en het UWV en bieden wij passende ondersteuning aan deelnemers.

Lees verder
Your next step!
MEE & de Wering Alkmaar

Ben jij toe aan een volgende stap richting opleiding of werk? En kun je hier wel wat hulp bij gebruiken? Dan is Your next step misschien wat voor jou!

Lees verder
Meedenkmiddag VN-verdrag

Voor de meeste mensen is het heel gewoon: je vrije tijd vul je zelf in en je doet de dingen die je zelf wilt doen. Gezellig een avondje uit is voor mensen met een beperking niet altijd vanzelfsprekend. Op 19 september gaan we graag met jou in gesprek over het voorkomen en oplossen van belemmeringen. Zodat uitgaan toegankelijker en aangenamer wordt.

Lees verder
Toekomstcoach

Kwetsbare jongeren verdienen een toekomst. Maar het organiseren van een toekomst die bij je past vraagt inzet en inzicht. De Toekomstcoach helpt jongeren hun toekomst vast te pakken en vorm te geven.

Lees verder
1 2
Vorige  
 
Omhoog
Deel deze pagina:

Google chrome:

In- of uitzoomen op de huidige pagina

Gebruik de zoomopties om alles op een webpagina groter of kleiner te maken.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer 
 3. Kies de gewenste zoomopties naast Zoom:
  • Alles groter maken: klik op Inzoomen 
  • Alles kleiner maken: klik op Uitzoomen 
  • De modus voor volledig scherm gebruiken: klik op 'Volledig scherm'

U kunt ook in- of uitzoomen met de sneltoetsen:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's

U kunt de grootte van alle items op bezochte webpagina's wijzigen, waaronder tekst, afbeeldingen en video's. U kunt ook alleen de lettergrootte wijzigen.

Opmerking: Op sommige websites kunnen browsers niet alleen de lettergrootte wijzigen. Voor die sites kunt u de lettergrootte niet aanpassen in Google Chrome.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer  Instellingen.
 3. Klik op Geavanceerde instellingen weergeven onder aan het scherm.
 4. Breng onder Webinhoud de gewenste wijzigingen aan:
  • Alles wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast 'Zoomen op pagina'. Selecteer vervolgens de gewenste zoomoptie.
  • Lettergrootte wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast Lettergrootte. Selecteer vervolgens de gewenste lettergrootte. U kunt nog meer opties voor lettertypen wijzigen door op Lettertypen aanpassen te klikken.

 

 

MS Internet explorer/Edge:

In- of uitzoomen op de huidige pagina:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's