Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.

Zorgintensieve kinderen, van draaglast naar draagkracht

Op 21, 24 en 29 juni jl. zijn Jolanda Bruijns en Sandra Schoenmaker bij de teams Innovatie, Jeugd en Gezinsondersteuning van Esdégé-Reigersdaal geweest om een presentatie te geven over de ondersteuning van MEE & de Wering. De presentatie draaide om verbinding, samenwerking en meer bekendheid, voor het aanbod van MEE & de Wering op het gebied van zorgintensieve kinderen. 

19 juli 2022

Centraal stond wat we kunnen bieden aan ondersteuning voor ouders, maar ook voor het informeel en professioneel netwerk: (onafhankelijke) cliëntondersteuning, (gespecialiseerd) maatschappelijk werk en het groepswerk. Wij hebben de MEE & de Wering folder Zorgintensieve kinderen meegegeven, zowel op papier als digitaal zodat de gezinsondersteuners en cliëntbegeleiders van Esdégé-Reigersdaal deze intern en met ouders kunnen delen om hen bij vragen te verwijzen naar MEE & de Wering. Wij willen graag deze presentatie ook bij andere samenwerkingspartners aanbieden. Dus mocht je hierover ook ideeën, signalen of vragen hebben, laat het ons weten!

Kijk hieronder bij Downloads voor de folder Zorgintensieve kinderen. Ook hebben wij een online ontmoetingsgroep voor ouders van een kind met een beperking of chronische ziekte, te vinden op www.meewering.nl/cursussen. Voor meer informatie over Esdégé-Reigersdaal, ga naar www.esdege-reigersdaal.nl.

Downloads

Terug naar overzicht Omhoog
Deel deze pagina:

Google chrome:

In- of uitzoomen op de huidige pagina

Gebruik de zoomopties om alles op een webpagina groter of kleiner te maken.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer 
 3. Kies de gewenste zoomopties naast Zoom:
  • Alles groter maken: klik op Inzoomen 
  • Alles kleiner maken: klik op Uitzoomen 
  • De modus voor volledig scherm gebruiken: klik op 'Volledig scherm'

U kunt ook in- of uitzoomen met de sneltoetsen:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's

U kunt de grootte van alle items op bezochte webpagina's wijzigen, waaronder tekst, afbeeldingen en video's. U kunt ook alleen de lettergrootte wijzigen.

Opmerking: Op sommige websites kunnen browsers niet alleen de lettergrootte wijzigen. Voor die sites kunt u de lettergrootte niet aanpassen in Google Chrome.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer  Instellingen.
 3. Klik op Geavanceerde instellingen weergeven onder aan het scherm.
 4. Breng onder Webinhoud de gewenste wijzigingen aan:
  • Alles wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast 'Zoomen op pagina'. Selecteer vervolgens de gewenste zoomoptie.
  • Lettergrootte wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast Lettergrootte. Selecteer vervolgens de gewenste lettergrootte. U kunt nog meer opties voor lettertypen wijzigen door op Lettertypen aanpassen te klikken.

 

 

MS Internet explorer/Edge:

In- of uitzoomen op de huidige pagina:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's