Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.

“Jongeren een mooie toekomst bieden”

Vanaf 3 mei zijn wij van MEE & de Wering elke dinsdagmiddag aanwezig op het Jongerenpunt Den Helder van de gemeente Den Helder op het prachtige Willemsoord. Volgens projectmedewerker Lotte van der Molen kregen ze een warm onthaal!

09 juni 2022

“Wij helpen bij de Werkwinkel ook jongeren tot 27 jaar, met deze jongeren kunnen wij dus afspreken op het JPDH. Maar we kunnen ook de gemeente ondersteunen met vraagstukken van jongeren die binnen komen lopen. Op het gebied van opleiding, werk, dagbesteding. En we kunnen ze doorverwijzen naar onze collega’s van bijvoorbeeld OCO en AMW voor vraagstukken op andere leefgebieden. Of we kunnen jongeren aanmelden voor een van onze groepsprojecten.”

“Deze samenwerking had op de startdatum al gelijk een mooi succesmoment. In de ochtend was er een kok binnengelopen van een van de restaurants in de buurt. Zij waren op zoek naar versterking in de keuken en bieden een leerwerktraject aan. De medewerkers van de gemeente legde deze casus aan mij voor toen ik daar in de middag was. Gelijk even naar binnen gelopen en volgende week een sollicitatiegesprek kunnen inplannen voor mijn klant! In mei mag hij meedraaien en bij een goede klik gaat hij starten en heeft hij vanaf september een leer-werktraject daar.”

“Top om elkaar sterker te maken, we hebben allemaal hetzelfde doel: jongeren een mooie toekomst bieden! Dus loop eens binnen, dan kun je met mij of een van mijn collega's Fleur Wijker, Romy Geerards of Pieter Kraakman kennismaken en maken we samen een plan!” Voor meer informatie, ga naar https://www.meewering.nl/werkwinkel of www.jpdh.nl.

Terug naar overzicht Omhoog
Deel deze pagina:

Google chrome:

In- of uitzoomen op de huidige pagina

Gebruik de zoomopties om alles op een webpagina groter of kleiner te maken.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer 
 3. Kies de gewenste zoomopties naast Zoom:
  • Alles groter maken: klik op Inzoomen 
  • Alles kleiner maken: klik op Uitzoomen 
  • De modus voor volledig scherm gebruiken: klik op 'Volledig scherm'

U kunt ook in- of uitzoomen met de sneltoetsen:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's

U kunt de grootte van alle items op bezochte webpagina's wijzigen, waaronder tekst, afbeeldingen en video's. U kunt ook alleen de lettergrootte wijzigen.

Opmerking: Op sommige websites kunnen browsers niet alleen de lettergrootte wijzigen. Voor die sites kunt u de lettergrootte niet aanpassen in Google Chrome.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer  Instellingen.
 3. Klik op Geavanceerde instellingen weergeven onder aan het scherm.
 4. Breng onder Webinhoud de gewenste wijzigingen aan:
  • Alles wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast 'Zoomen op pagina'. Selecteer vervolgens de gewenste zoomoptie.
  • Lettergrootte wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast Lettergrootte. Selecteer vervolgens de gewenste lettergrootte. U kunt nog meer opties voor lettertypen wijzigen door op Lettertypen aanpassen te klikken.

 

 

MS Internet explorer/Edge:

In- of uitzoomen op de huidige pagina:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's