Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.

Isabella vertelt aan jongeren wat leuk is aan cliëntondersteuning

'De Kop Werkt!' heeft op 1 september het Beroepenmagazine 2021 uitgebracht, met als doel om jongeren in de Kop van Noord-Holland te helpen met hun beroepskeuze. In het magazine komt ook aan bod Isabella, een van onze cliëntondersteuners in Den Helder.

07 september 2021

Een cliëntondersteuner helpt mensen met een tijdelijke of langdurige beperking. Je geeft informatie en advies over naar school gaan, werken, zelfstandig wonen, gezondheid, sporten en het omgaan met regels en geld. Ook kom je op voor de belangen van inwoners bij de gemeente of organisaties. Je kijkt naar wat het beste is voor de cliënt. Isabella is dol op haar functie.

“Het leukste aan mijn werk is de afwisseling. Als ik tien cliënten op één dag krijg, is geen vraag of antwoord hetzelfde. Samen kijken we naar een oplossing voor hun probleem. Met kleine stappen kun je een wereld van verschil maken en een leven positief veranderen. Ik geef ook sociale vaardigheidstraining, daarin doen we rollenspellen. Ik daag ze uit om nee tegen mij te zeggen en zie het als een uitdaging het ze lastig te maken. Aan het einde zorgen we ervoor dat het voor de hele groep een succeservaring is. Het werken met mensen vind ik enorm leuk en het is fijn iets voor iemand te betekenen.”

Lees zelf het Beroepenmagazine of ga direct naar het verhaal van Isabella. De Kop Werkt! is het regionaal stimuleringsprogramma van de vier Kopgemeenten Texel, Den Helder, Hollands Kroon en Schagen en de provincie Noord-Holland. Voor meer informatie, ga naar www.dekopwerkt.nl.

Terug naar overzicht Omhoog
Deel deze pagina:

Google chrome:

In- of uitzoomen op de huidige pagina

Gebruik de zoomopties om alles op een webpagina groter of kleiner te maken.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer 
 3. Kies de gewenste zoomopties naast Zoom:
  • Alles groter maken: klik op Inzoomen 
  • Alles kleiner maken: klik op Uitzoomen 
  • De modus voor volledig scherm gebruiken: klik op 'Volledig scherm'

U kunt ook in- of uitzoomen met de sneltoetsen:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's

U kunt de grootte van alle items op bezochte webpagina's wijzigen, waaronder tekst, afbeeldingen en video's. U kunt ook alleen de lettergrootte wijzigen.

Opmerking: Op sommige websites kunnen browsers niet alleen de lettergrootte wijzigen. Voor die sites kunt u de lettergrootte niet aanpassen in Google Chrome.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer  Instellingen.
 3. Klik op Geavanceerde instellingen weergeven onder aan het scherm.
 4. Breng onder Webinhoud de gewenste wijzigingen aan:
  • Alles wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast 'Zoomen op pagina'. Selecteer vervolgens de gewenste zoomoptie.
  • Lettergrootte wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast Lettergrootte. Selecteer vervolgens de gewenste lettergrootte. U kunt nog meer opties voor lettertypen wijzigen door op Lettertypen aanpassen te klikken.

 

 

MS Internet explorer/Edge:

In- of uitzoomen op de huidige pagina:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's