Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.

Persoonlijke verhalen


“Jongeren een mooie toekomst bieden”
09 juni 2022

Vanaf 3 mei zijn wij van MEE & de Wering elke dinsdagmiddag aanwezig op het Jongerenpunt Den Helder van de gemeente Den Helder op het prachtige Willemsoord. Volgens projectmedewerker Lotte van der Molen kregen ze een warm onthaal!


Grenzen stellen
01 april 2022

2 april is het Wereldautismedag. De week die daarop volgt, is door de Nederlandse Vereniging Autisme (NVA) uitgeroepen tot de autismeweek en heeft dit jaar het thema grenzen. Medewerkers van MEE & de Wering benaderden cliënten hiervoor en vroegen of zij hun ervaringen over grenzen te stellen kunnen delen.


"Je bent hier altijd welkom"
07 december 2021

In de adventstijd sprak het Noordhollands Dagblad met Anouk (16), Kay (18) en jongerenwerker Nikkie over het nut van een eigen, veilige plek voor jongeren. "We blijven praten en zeggen: als je niet wilt praten is het ook goed, maar je bent hierbinnen altijd welkom."


Bron: Noordhollands Dagblad


Ouderenadviseur Ria helpt bij de voorbereiding op de toekomst
03 december 2021

Voor iedereen, maar zeker als je wat ouder wordt, is nadenken over je toekomst belangrijk. Na het pensioen verandert er van alles, ook financieel. En met de jaren komen vaak ook de gebreken.


Cliëntondersteuner Peter vond passende oplossingen door samenwerking
02 december 2021

Meneer W. liep na een ongeluk niet-aangeboren hersenletsel op. Op verschillende gebieden liepen dingen spaak, waardoor W. grote financiële en juridische risico’s begon te lopen. Cliëntondersteuner Peter en zijn collega's beten zich in de complexe zaak vast en vonden passende oplossingen voor W.


“Als ouders betrokken zijn, presteren kinderen beter”
17 november 2021

Donderdag 30 september vond de officiële opening van de Ouderkamer bij OBS Het Kompas in Beverwijk plaats. Marja van Huffel, een van onze Ouderkamer begeleiders, was al om 8.00 uur aanwezig met anderen om de ruimte in te delen en te versieren, de koffie en thee te zetten en natuurlijk een lekkere taart klaar te zetten.


Isabella vertelt aan jongeren wat leuk is aan cliëntondersteuning
07 september 2021

'De Kop Werkt!' heeft op 1 september het Beroepenmagazine 2021 uitgebracht, met als doel om jongeren in de Kop van Noord-Holland te helpen met hun beroepskeuze. In het magazine komt ook aan bod Isabella, een van onze cliëntondersteuners in Den Helder.


“Ik twijfelde aan mezelf, maar ik kon het wél”
13 juli 2021

Tuke Tuke werd na een ongeluk op zijn 27e afgekeurd. Cliëntondersteuner Peter hielp hem bij het regelen van zaken rondom zijn eigen woning en met het krijgen van Wmo-ondersteuning. Daarna stelde hij Tuke Werkfit voor. Dat traject voelt voor Tuke als een wedergeboorte. “In de gesprekken ontdek je je talenten en kijk je wat je nog wel kan. Achter een lopende band zitten kan altijd nog.”

1 2 3
 
Omhoog
Deel deze pagina:

Google chrome:

In- of uitzoomen op de huidige pagina

Gebruik de zoomopties om alles op een webpagina groter of kleiner te maken.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer 
 3. Kies de gewenste zoomopties naast Zoom:
  • Alles groter maken: klik op Inzoomen 
  • Alles kleiner maken: klik op Uitzoomen 
  • De modus voor volledig scherm gebruiken: klik op 'Volledig scherm'

U kunt ook in- of uitzoomen met de sneltoetsen:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's

U kunt de grootte van alle items op bezochte webpagina's wijzigen, waaronder tekst, afbeeldingen en video's. U kunt ook alleen de lettergrootte wijzigen.

Opmerking: Op sommige websites kunnen browsers niet alleen de lettergrootte wijzigen. Voor die sites kunt u de lettergrootte niet aanpassen in Google Chrome.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer  Instellingen.
 3. Klik op Geavanceerde instellingen weergeven onder aan het scherm.
 4. Breng onder Webinhoud de gewenste wijzigingen aan:
  • Alles wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast 'Zoomen op pagina'. Selecteer vervolgens de gewenste zoomoptie.
  • Lettergrootte wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast Lettergrootte. Selecteer vervolgens de gewenste lettergrootte. U kunt nog meer opties voor lettertypen wijzigen door op Lettertypen aanpassen te klikken.

 

 

MS Internet explorer/Edge:

In- of uitzoomen op de huidige pagina:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's