Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten

Zomers genieten in Drechterland

Vrijwilligers van MEE & de Wering / WonenPlus organiseren twee uitjes voor ouderen in Drechterland, op donderdagmiddag 18 juli en dinsdagmiddag 20 augustus.

14 juni 2019

Zomers genieten, elke maand één keer, is bedoeld voor alle ouderen in Drechterland. Onder deze titel bieden vrijwillige chauffeurs aan met dorpsgenoten een dagje uit te gaan. De deelnemers worden belangeloos thuis opgehaald en teruggebracht. U hoeft nergens lid van te zijn.

Donderdagmiddag 18 juli gaan we met de bus naar ‘ t Huis van Hilde in Castricum en kunnen daar archeologische vondsten uit West- Friesland bekijken.

Dinsdagmiddag 20 augustus organiseren wij een gezellige uitje naar ’t Keetje in Lutjebroek, waar we de tuin kunnen bezichtigen, wandelend of met het treintje. Na afloop krijgen we allen een aardigheidje mee.

Aanmelden en meer informatie
De kosten van het uitje in juli met de bus bedragen € 12,-. In augustus bedragen de kosten voor ‘t Keetje € 7,- p.p. Beide keren natuurlijk inclusief koffie met iets lekkers. De inschrijving is beperkt. Bij een te veel aan deelnemers is de datum van inschrijving belangrijk. Er wordt een wachtlijst gehanteerd en de deelnemers moeten redelijk ter been zijn. U kunt zich aanmelden voor alle activiteiten tot en met 28 juni bij:

Voor Schellinkhout, Oosterleek, Wijdenes, Hem en Venhuizen bij Servicepunt WonenPlus Venhuizen e.o. op maandag, woensdag of vrijdag tussen 10-11.30 uur in de bibliotheek van Venhuizen, tel. 0228-544780.

Voor Oosterblokker, Westwoud en Hoogkarspel bij Servicepunt WonenPlus Hoogkarspel e.o. op maandag t/m vrijdag tussen 10.00-11.30 uur, tel.0228- 567854.

 

Terug naar overzicht Omhoog
Deel deze pagina:

Google chrome:

In- of uitzoomen op de huidige pagina

Gebruik de zoomopties om alles op een webpagina groter of kleiner te maken.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer 
 3. Kies de gewenste zoomopties naast Zoom:
  • Alles groter maken: klik op Inzoomen 
  • Alles kleiner maken: klik op Uitzoomen 
  • De modus voor volledig scherm gebruiken: klik op 'Volledig scherm'

U kunt ook in- of uitzoomen met de sneltoetsen:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's

U kunt de grootte van alle items op bezochte webpagina's wijzigen, waaronder tekst, afbeeldingen en video's. U kunt ook alleen de lettergrootte wijzigen.

Opmerking: Op sommige websites kunnen browsers niet alleen de lettergrootte wijzigen. Voor die sites kunt u de lettergrootte niet aanpassen in Google Chrome.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer  Instellingen.
 3. Klik op Geavanceerde instellingen weergeven onder aan het scherm.
 4. Breng onder Webinhoud de gewenste wijzigingen aan:
  • Alles wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast 'Zoomen op pagina'. Selecteer vervolgens de gewenste zoomoptie.
  • Lettergrootte wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast Lettergrootte. Selecteer vervolgens de gewenste lettergrootte. U kunt nog meer opties voor lettertypen wijzigen door op Lettertypen aanpassen te klikken.

 

 

MS Internet explorer/Edge:

In- of uitzoomen op de huidige pagina:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's