Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten

Telefooncirkel en Autodienst Hoorn zoeken vrijwilligers

MEE & de Wering / WonenPlus zoeken vrijwilligers in Hoorn, namelijk voor de Telefooncirkel en voor de Autodienst. Voor de Autodienst zoeken wij zowel planners als chauffeurs.

29 maart 2019

Telefooncirkel Hoorn
Een telefooncirkel bestaat uit een groep van ongeveer acht mensen, die elkaar elke ochtend even kort belt om te horen of alles goed is. Iedere ochtend start een vrijwilliger de cirkel door de eerste deelnemer te bellen. Deze eerste deelnemer belt vervolgens de tweede in de cirkel, de tweede deelnemer belt vervolgens de derde enzovoort. De laatste in de cirkel belt tenslotte de vrijwilliger weer, waarmee de cirkel is gesloten.

Wanneer u tijdens de belronde niet opneemt, wordt het vangnet achter de telefooncirkel ingeschakeld. Iedere deelnemer geeft een naam en adres op van een familielid of kennis, die de beschikking heeft over de huissleutel. Deze persoon wordt bij geen gehoor gewaarschuwd. Het gewaarschuwde “sleuteladres” gaat kijken of er iets aan de hand is. Op deze manier werkt de telefooncirkel als een controlesysteem. Zo weet u dat mocht er iets gebeuren, dit nooit onopgemerkt blijft.

Autodienst planner
Het werk bestaat uit mensen informeren over de Autodienst, het aannemen van ritaanvragen en het inplannen van deze ritten in een computersysteem. Naast goede communicatieve vaardigheden is enige ervaring met gebruik van een computer dus zeker van belang. Goed de weg kennen in Hoorn, Blokker en Zwaag is een pré. Bent u daarnaast accuraat, stressbestendig (het kan erg druk zijn), flexibel en collegiaal? Dan willen we graag kennis met u maken.

Autodienst chauffeur
Een chauffeur die op tijd een abonnee zonder eigen vervoer ophaalt en even blijft wachten bij bijvoorbeeld een ziekenhuis bezoek, geeft een veilig en rustig gevoel die onze doelgroep erg aanspreekt. De Autodienst rijdt op werkdagen tussen 8.30 en 18.00 uur. Met uitzondering van de feestdagen en bijzonder slecht weer. Met simpele ritjes zal u meer ontdekken van de omgeving en mensen van West-Friesland.

Aanmelden en meer informatie
Wilt u deelnemen of meer informatie? Neemt u dan contact op met Riek Jonges via 088-0075140 of r.jonges@meewering.nl. Kijk ook op www.meewering.nl/telefooncirkel of op www.meewering.nl/autodienst-hoorn.

Terug naar overzicht Omhoog
Deel deze pagina:

Google chrome:

In- of uitzoomen op de huidige pagina

Gebruik de zoomopties om alles op een webpagina groter of kleiner te maken.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer 
 3. Kies de gewenste zoomopties naast Zoom:
  • Alles groter maken: klik op Inzoomen 
  • Alles kleiner maken: klik op Uitzoomen 
  • De modus voor volledig scherm gebruiken: klik op 'Volledig scherm'

U kunt ook in- of uitzoomen met de sneltoetsen:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's

U kunt de grootte van alle items op bezochte webpagina's wijzigen, waaronder tekst, afbeeldingen en video's. U kunt ook alleen de lettergrootte wijzigen.

Opmerking: Op sommige websites kunnen browsers niet alleen de lettergrootte wijzigen. Voor die sites kunt u de lettergrootte niet aanpassen in Google Chrome.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer  Instellingen.
 3. Klik op Geavanceerde instellingen weergeven onder aan het scherm.
 4. Breng onder Webinhoud de gewenste wijzigingen aan:
  • Alles wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast 'Zoomen op pagina'. Selecteer vervolgens de gewenste zoomoptie.
  • Lettergrootte wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast Lettergrootte. Selecteer vervolgens de gewenste lettergrootte. U kunt nog meer opties voor lettertypen wijzigen door op Lettertypen aanpassen te klikken.

 

 

MS Internet explorer/Edge:

In- of uitzoomen op de huidige pagina:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's