Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten

Supporters voor Supporters opnieuw van start

Op donderdag 13 oktober start voor inwoners van regio Alkmaar (BUCH, HAL en Schagen) het project Supporters voor Supporters AZ. Deelnemers doen werkervaring op bij onder andere het zakelijke netwerk van AZ en volgen één keer per week een workshop gecombineerd met het beoefenen van verschillende sporten.

05 september 2018

Dit succesvolle en bekende project van zes maanden is een samenwerking tussen MEE & de Wering en eredivisie voetbalclub AZ. Tijdens dit project doen de deelnemers minimaal twee dagdelen in de week werkervaring op bij een werkervaringsplaats die passend is bij de deelnemer. Dit gebeurt onder begeleiding van een jobcoach. Naast dit individuele traject op het gebied van werk, is er elke donderdag een groepsgerichte terugkomdag. Tijdens deze terugkomdag volgen de deelnemers workshops gericht op werk en wordt er gezamenlijk gesport.

Deelnemen aan Supporters voor Supporters levert de deelnemers veel op. Naast de intensieve begeleiding op de passende werkervaringsplek, halen ze ook veel motivatie uit de groepsgerichte terugkomdag. De deelnemers doen meer zelfvertrouwen op, hebben ritme en structuur en leren van alles op het gebied van werken. Na zes maanden zijn de deelnemers in staat zelfstandig hun werkervaring voort te zetten.

Aanmelden en meer informatie
Voor meer informatie over dit project en als u nog kandidaten heeft die u graag zou willen aanmelden hiervoor, kunt u contact opnemen met Marije Postuma via 06-14932835 of m.postuma@meewering.nl. Kijk ook op www.meewering.nl/supvoorsup.

Terug naar overzicht Omhoog
Deel deze pagina:

Google chrome:

In- of uitzoomen op de huidige pagina

Gebruik de zoomopties om alles op een webpagina groter of kleiner te maken.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer 
 3. Kies de gewenste zoomopties naast Zoom:
  • Alles groter maken: klik op Inzoomen 
  • Alles kleiner maken: klik op Uitzoomen 
  • De modus voor volledig scherm gebruiken: klik op 'Volledig scherm'

U kunt ook in- of uitzoomen met de sneltoetsen:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's

U kunt de grootte van alle items op bezochte webpagina's wijzigen, waaronder tekst, afbeeldingen en video's. U kunt ook alleen de lettergrootte wijzigen.

Opmerking: Op sommige websites kunnen browsers niet alleen de lettergrootte wijzigen. Voor die sites kunt u de lettergrootte niet aanpassen in Google Chrome.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer  Instellingen.
 3. Klik op Geavanceerde instellingen weergeven onder aan het scherm.
 4. Breng onder Webinhoud de gewenste wijzigingen aan:
  • Alles wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast 'Zoomen op pagina'. Selecteer vervolgens de gewenste zoomoptie.
  • Lettergrootte wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast Lettergrootte. Selecteer vervolgens de gewenste lettergrootte. U kunt nog meer opties voor lettertypen wijzigen door op Lettertypen aanpassen te klikken.

 

 

MS Internet explorer/Edge:

In- of uitzoomen op de huidige pagina:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's