Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten

Ruimte in de Werkwinkel

Zit je al een langere periode thuis en lukt het niet om werkervaring op te doen? Maar wil je wel graag aan de slag gaan? Dan is de Werkwinkel iets voor jou! Via de Werkwinkel is het mogelijk om gedurende maximaal een jaar werkervaring op te doen met behoud van uitkering. Zo zet je stappen richting vrijwilligerswerk, een baan of een opleiding. Ook kun je bij de Werkwinkel terecht voor ondersteuning bij vrijwilligerswerk en het bemiddelen bij gesprekken met je klantmanager en gaan we mee naar keuringen.

18 oktober 2018

Binnen de gemeenten Bergen, Heiloo en Castricum is er nog ruimte om mee te doen aan de Werkwinkel. Dit is jouw kans om weer structuur in je (werk-)leven aan te brengen. Via een traject bij De Werkwinkel leer je waar jouw mogelijkheden en kansen liggen, leer je negatieve gevoelens een plek te geven en krijg je meer zelfvertrouwen om een nieuwe start te maken. Er wordt één op één gecoacht en bekeken op welk niveau en aan welke doelen jij wilt en kunt werken. Daarnaast kun je groepstrainingen volgen, zoals Sport Werkt, Supporters voor Supporters en Your Next Step.

Door weer aan de slag te gaan op een werkervaringsplaats, bijvoorbeeld bij een sportvereniging of werkgever, raak je er weer aan gewend om dagelijks naar je werk te gaan.

Aanmelden
Als je je aanmeldt voor de Werkwinkel starten we met een uitgebreid gesprek (een intake) en kijken we eerst samen naar je kwaliteiten, vaardigheden, wensen, mogelijkheden en leerpunten. Vervolgens gaan we op zoek naar een goede match met een vereniging, instelling of bedrijf. Wil je meer weten over de Werkwinkel? Aarzel dan niet en neem dan contact op.

Voor de Gemeenten Bergen, Castricum en Heiloo kun je contact opnemen met: Claudia Schoemaker, 06-12674212 of c.schoemaker@meewering.nl.

Voor de Gemeenten Bergen en Heiloo kun je contact opnemen met: Marianne de Mooij – Bouwman, 06-39231130 of m.demooij@meewering.nl.

Voor de Gemeenten Castricum en Uitgeest kun je contact opnemen met: Monique Heilbron, 06-53283256 of m.heilbron@meewering.nl.

Meer informatie
Voor meer informatie, ga naar www.meewering.nl/werkwinkel. Kijk ook op www.meewering.nl/projecten. Hier vind je alle informatie over De Werkwinkel en de trainingen die wij bieden.

 

 

Terug naar overzicht Omhoog
Deel deze pagina:

Google chrome:

In- of uitzoomen op de huidige pagina

Gebruik de zoomopties om alles op een webpagina groter of kleiner te maken.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer 
 3. Kies de gewenste zoomopties naast Zoom:
  • Alles groter maken: klik op Inzoomen 
  • Alles kleiner maken: klik op Uitzoomen 
  • De modus voor volledig scherm gebruiken: klik op 'Volledig scherm'

U kunt ook in- of uitzoomen met de sneltoetsen:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's

U kunt de grootte van alle items op bezochte webpagina's wijzigen, waaronder tekst, afbeeldingen en video's. U kunt ook alleen de lettergrootte wijzigen.

Opmerking: Op sommige websites kunnen browsers niet alleen de lettergrootte wijzigen. Voor die sites kunt u de lettergrootte niet aanpassen in Google Chrome.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer  Instellingen.
 3. Klik op Geavanceerde instellingen weergeven onder aan het scherm.
 4. Breng onder Webinhoud de gewenste wijzigingen aan:
  • Alles wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast 'Zoomen op pagina'. Selecteer vervolgens de gewenste zoomoptie.
  • Lettergrootte wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast Lettergrootte. Selecteer vervolgens de gewenste lettergrootte. U kunt nog meer opties voor lettertypen wijzigen door op Lettertypen aanpassen te klikken.

 

 

MS Internet explorer/Edge:

In- of uitzoomen op de huidige pagina:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's