Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten

Nieuwe start van Your next step!

MEE & de Wering en het RMC starten 5 maart weer met een nieuwe projectgroep van Your next step!, waarbij deelnemers na 12 weken doorstromen naar een opleiding, betaalde baan of vrijwilligersplek. Jongeren tussen de 16 en 23 jaar zonder startkwalificatie kunnen zich hiervoor weer aanmelden!

17 januari 2019

Wat houdt het project in?
Your next step! is een project voor jongeren tussen de 16 en 23 jaar zonder startkwalificatie, wonende in de gemeente Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk, Bergen, Castricum, Uitgeest of Heiloo. Zij volgen geen school meer en zitten thuis. Het project duurt 12 weken. Tijdens die 12 weken volgen de deelnemers een programma dat bestaat uit workshops, sport en werkervaring. Hierdoor krijgen de deelnemers meer besef wat ze willen en wat ze kunnen. Na aanleiding van de workshops, coaching en sport krijgen de deelnemers een werkervaringsplek. Hier doen ze ervaring op in de arbeidssector die hun interessant lijkt.

Wethouder: “Jullie hebben enorme stappen gemaakt” 
Het vorige traject werd op 13 december 2018 afgesloten, waarbij elke deelnemer een pitch hield met zijn of haar eigen verhaal en wat het project hem of haar heeft gebracht. Coach Reda: “Zij hebben het allemaal zelf gedaan, het enige wat wij doen is een spiegeltje voorhouden.” De certificaten werden aan de deelnemers overhandigt door hun trajectbegeleiders en wethouder Elly Konijn-Vermaas. Trots vertelt wethouder Elly Konijn-Vermaas: “Jullie hebben laten zien dat dit traject van waarde is. We moeten hiermee door. Jullie hebben enorme stappen gemaakt. Wat een verschil!” 

Aanmelden en meer informatie
Voor vragen, neem contact op met de projectleider Raoul van der Wel, via 06–53450258 of r.vanderwel@meewering.nl. Voor aanmelden en meer informatie, ga naar www.meewering.nl/yns. Bekijk ook de folder.

Terug naar overzicht Omhoog
Deel deze pagina:

Google chrome:

In- of uitzoomen op de huidige pagina

Gebruik de zoomopties om alles op een webpagina groter of kleiner te maken.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer 
 3. Kies de gewenste zoomopties naast Zoom:
  • Alles groter maken: klik op Inzoomen 
  • Alles kleiner maken: klik op Uitzoomen 
  • De modus voor volledig scherm gebruiken: klik op 'Volledig scherm'

U kunt ook in- of uitzoomen met de sneltoetsen:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's

U kunt de grootte van alle items op bezochte webpagina's wijzigen, waaronder tekst, afbeeldingen en video's. U kunt ook alleen de lettergrootte wijzigen.

Opmerking: Op sommige websites kunnen browsers niet alleen de lettergrootte wijzigen. Voor die sites kunt u de lettergrootte niet aanpassen in Google Chrome.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer  Instellingen.
 3. Klik op Geavanceerde instellingen weergeven onder aan het scherm.
 4. Breng onder Webinhoud de gewenste wijzigingen aan:
  • Alles wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast 'Zoomen op pagina'. Selecteer vervolgens de gewenste zoomoptie.
  • Lettergrootte wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast Lettergrootte. Selecteer vervolgens de gewenste lettergrootte. U kunt nog meer opties voor lettertypen wijzigen door op Lettertypen aanpassen te klikken.

 

 

MS Internet explorer/Edge:

In- of uitzoomen op de huidige pagina:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's