Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten

MEE & de Wering WonenPlus zoekt chauffeurs en tuinvrijwilligers

MEE & de Wering WonenPlus is op zoek naar vrijwilligers in Hoorn die bereid zijn om ouderen, mensen met een handicap en mantelzorgers te ondersteunen in het langer zelfstandig thuis blijven wonen. Er is vooral vraag naar tuinvrijwilligers en chauffeurs voor de Autodienst.

16 augustus 2019

WonenPlus is onderdeel van MEE & de Wering en biedt ondersteuning aan iedereen die even een steuntje in de rug nodig heeft. Dit doet WonenPlus met praktische activiteiten zoals; helpen bij de administratie, vervoersritjes van A naar B, vriendschappelijk huisbezoeken, kleine klusjes in en om het huis en tuinhulp.

Bij de abonnees is er een grote vraag naar deze diensten. Vaak is hun tuintje een bron van vreugde geweest, maar kunnen zij door ouderdom of ziekte deze niet meer onderhouden. En een chauffeur die op tijd een abonnee zonder eigen vervoer ophaalt en even blijft wachten bij bijvoorbeeld een ziekenhuisbezoek, geeft een veilig en rustig gevoel die onze doelgroep erg aanspreekt.

Autodienst chauffeur
De Autodienst rijdt op werkdagen tussen 8.30 en 18.00 uur. Met uitzondering van de feestdagen en bijzonder slecht weer. De passagier betaalt hiervoor een kleine onkostenvergoeding, contant aan de chauffeur.

Aanmelden en meer informatie
Wilt u deelnemen of meer informatie? Neemt u dan contact op met Riek Jonges via 088-0075140 of r.jonges@meewering.nl. Kijk ook op https://www.meewering.nl/ik-zoek-hulp/individuele-ondersteuning/vrijwilligers-west-friesland/wonenplus-hoorn/ of op https://www.meewering.nl/ik-zoek-hulp/individuele-ondersteuning/aanbod/autodienst-hoorn/.

Terug naar overzicht Omhoog
Deel deze pagina:

Google chrome:

In- of uitzoomen op de huidige pagina

Gebruik de zoomopties om alles op een webpagina groter of kleiner te maken.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer 
 3. Kies de gewenste zoomopties naast Zoom:
  • Alles groter maken: klik op Inzoomen 
  • Alles kleiner maken: klik op Uitzoomen 
  • De modus voor volledig scherm gebruiken: klik op 'Volledig scherm'

U kunt ook in- of uitzoomen met de sneltoetsen:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's

U kunt de grootte van alle items op bezochte webpagina's wijzigen, waaronder tekst, afbeeldingen en video's. U kunt ook alleen de lettergrootte wijzigen.

Opmerking: Op sommige websites kunnen browsers niet alleen de lettergrootte wijzigen. Voor die sites kunt u de lettergrootte niet aanpassen in Google Chrome.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer  Instellingen.
 3. Klik op Geavanceerde instellingen weergeven onder aan het scherm.
 4. Breng onder Webinhoud de gewenste wijzigingen aan:
  • Alles wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast 'Zoomen op pagina'. Selecteer vervolgens de gewenste zoomoptie.
  • Lettergrootte wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast Lettergrootte. Selecteer vervolgens de gewenste lettergrootte. U kunt nog meer opties voor lettertypen wijzigen door op Lettertypen aanpassen te klikken.

 

 

MS Internet explorer/Edge:

In- of uitzoomen op de huidige pagina:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's