Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.

MEE & de Wering verwelkomt drie nieuwe leden en trainee raad van toezicht

Per 1 februari treden drie nieuwe leden toe tot de raad van toezicht: Dorien Graas, Jaap Purmer en Edwin Levels. Daarnaast treedt Natasja Nikolić voor een periode van twee jaar toe als trainee.

11 januari 2021

Vanwege het verstrijken van de zittingstermijnen van Thierry van der Weide, Elsbeth Ophoff en Wouter Rutten per 1 februari komen er drie plekken in de RvT vrij. Hiervoor is in de afgelopen maanden een sollicitatieprocedure doorlopen. RvT-voorzitter Christel Portegies, RvT-lid Stephan Deen en bestuurder Rob Hartings zijn opgetogen dat met Dorien Graas, Jaap Purmer en Edwin Levels hele geschikte nieuwe leden zijn gevonden. Ook verwelkomen zij Natasja Nikolić heel hartelijk; zij treedt voor een periode van twee jaar toe als trainee. Natasja gaat enkele opdrachten uitvoeren met betrekking tot de samenwerking binnen de RvT en die tussen RvT en bestuurder.

Aftredende leden

Christel Portegies en Rob Hartings willen de aftredende leden Thierry, Elsbeth en Wouter heel hartelijk bedanken voor hun inzet en resultaten binnen de raad van toezicht.

Nieuwe leden

Dorien Graas (profiel zorg/contactpersoon voor de cliëntenraad)

Dorien Graas (1962) woont in Amsterdam. Zij is sinds 2016 Lector Jeugd aan de Hogeschool Windesheim.

Daarvoor (2009-2016) werkte zij als onafhankelijk onderzoeker, publicist en adviseur jeugd- en gezinszorg bij Kennispraktijk Teambased Jeugdhulp. Ook was zij directeur van het Amsterdams Centrum voor Kinderstudies bij de VU Amsterdam ( 2006-2009) en senioradviseur en projectleider bij de Raad voor Maatschappelijke Ontwikkeling (1997-2005).

In 1996 is Dorien gepromoveerd bij de vakgroep Algemene Pedagogiek aan de VU Amsterdam.

Jaap Purmer (profiel organisatieontwikkeling/contactpersoon voor de ondernemingsraad)

Jaap Purmer (1954) woont in Alkmaar. Hij heeft een succesvolle carrière gehad bij Ahold (1979-2000), waaronder directeur Personeelsbeleid en Organisatie bij Albert Heijn BV en directeur Management Development Europa Ahold NV.

Sinds zijn vertrek bij Ahold werkt hij als senior consultant/interimmanager in diverse bedrijfstakken, met name in de zakelijke en semi-zakelijke dienstverlening. Jaap is voorzitter van de RvT Blijfgroep Amsterdam en voorzitter RvT Stichting Agora Zaanstreek (bijzonder primair onderwijs). Hij is momenteel voorzitter Stichting Vrienden van MEE. Hiermee zal hij stoppen zodra hij toetreedt tot onze RvT.

Edwin Levels (profiel business development/ondernemerschap)

Edwin Levels (1971) woont in Amsterdam. Tot januari 2021 was hij Commercieel Directeur (CCO) van iamprogrez; sinds januari werkt hij als Strategisch expert bij de Nederlandse Zorgautoriteit.

Daarvoor was hij directeur bij Spirit Jeugdhulp (2015-2019) en commercieel directeur Sagènn, Welzijn, WMO, Educatie en Re-integratie (2007-2015).

Natasja Nikolić (trainee)

Natasja Nikolić (1983) woont in Alkmaar en heeft Politicologie gestudeerd aan de UvA. Ze werkte als organisatieadviseur voor het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Daar was ze ook lid van de Taskforce diversiteit en inclusie.

Momenteel werkt ze als freelance docent/trainer/adviseur bij diverse opleidingsinstituten voor HBO Europese Studies/WO Bestuurskunde.

 

Meer over de raad van toezicht

Terug naar overzicht Omhoog
Deel deze pagina:

Google chrome:

In- of uitzoomen op de huidige pagina

Gebruik de zoomopties om alles op een webpagina groter of kleiner te maken.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer 
 3. Kies de gewenste zoomopties naast Zoom:
  • Alles groter maken: klik op Inzoomen 
  • Alles kleiner maken: klik op Uitzoomen 
  • De modus voor volledig scherm gebruiken: klik op 'Volledig scherm'

U kunt ook in- of uitzoomen met de sneltoetsen:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's

U kunt de grootte van alle items op bezochte webpagina's wijzigen, waaronder tekst, afbeeldingen en video's. U kunt ook alleen de lettergrootte wijzigen.

Opmerking: Op sommige websites kunnen browsers niet alleen de lettergrootte wijzigen. Voor die sites kunt u de lettergrootte niet aanpassen in Google Chrome.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer  Instellingen.
 3. Klik op Geavanceerde instellingen weergeven onder aan het scherm.
 4. Breng onder Webinhoud de gewenste wijzigingen aan:
  • Alles wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast 'Zoomen op pagina'. Selecteer vervolgens de gewenste zoomoptie.
  • Lettergrootte wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast Lettergrootte. Selecteer vervolgens de gewenste lettergrootte. U kunt nog meer opties voor lettertypen wijzigen door op Lettertypen aanpassen te klikken.

 

 

MS Internet explorer/Edge:

In- of uitzoomen op de huidige pagina:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's