Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten

MEE & de Wering maatschappelijk partner van AZ

MEE & de Wering, AZ en de stichting Vrienden MEE hebben voor de wedstrijd AZ - NAC Breda een nieuwe overeenkomst gesloten als maatschappelijk partners. Hierdoor blijven MEE & de Wering en de stichting Vrienden MEE ook de komende drie jaar verbonden als partner van AZ.

16 augustus 2018

"AZ is zich bewust van zijn maatschappelijke rol”, reageert AZ’s directeur Algemene Zaken Robert Eenhoorn. “Niet alleen op het veld willen wij presteren, maar ook daarnaast willen we ons inzetten voor succes. De maatschappelijke projecten Your Next Step en Supporters voor Supporters van MEE & de Wering steunen wij daarom graag.”

Hartings: ‘AZ Netwerk als springplank’
“Naast supporter van AZ zijn wij met MEE & de Wering ook fan van de maatschappelijke instelling die de club heeft", aldus Rob Hartings, bestuurder bij MEE & de Wering. "Mede dankzij AZ zijn onze participatieprojecten voor een kwetsbare doelgroep, zoals Supporters voor Supporters en Your Next Step, de afgelopen jaren succesvol geweest Het enorme bedrijvennetwerk dat gekoppeld is aan AZ, kunnen wij voor onze deelnemers als springplank inzetten richting een betaalde baan."

Purmer: ‘Uitstraling voor deelnemers’
“De deelnemers aan de arbeidsprojecten kijken er altijd naar uit om naar de trainingen en workshops in het AFAS Stadion te gaan", zegt Jaap Purmer, voorzitter van de stichting Vrienden MEE. "Naast een enorm professionele uitstraling biedt de topsportomgeving ook een positieve stimulans aan deelnemers om door te zetten en het meeste uit zichzelf te halen. Als er dan af en toe een speler van AZ voorbij komt inspireert dat. Wij zijn trots op deze mooie samenwerking met AZ."

Meer informatie
Meer informatie over Your Next Step en Supporters voor Supporters vindt u hier. Klik hier voor informatie over Your next step en via deze link krijg je informatie over Supporters voor Supporters. Voor meer foto's van Ed van de Pol van de ondertekening, ga naar www.az.nl.

Terug naar overzicht Omhoog
Deel deze pagina:

Google chrome:

In- of uitzoomen op de huidige pagina

Gebruik de zoomopties om alles op een webpagina groter of kleiner te maken.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer 
 3. Kies de gewenste zoomopties naast Zoom:
  • Alles groter maken: klik op Inzoomen 
  • Alles kleiner maken: klik op Uitzoomen 
  • De modus voor volledig scherm gebruiken: klik op 'Volledig scherm'

U kunt ook in- of uitzoomen met de sneltoetsen:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's

U kunt de grootte van alle items op bezochte webpagina's wijzigen, waaronder tekst, afbeeldingen en video's. U kunt ook alleen de lettergrootte wijzigen.

Opmerking: Op sommige websites kunnen browsers niet alleen de lettergrootte wijzigen. Voor die sites kunt u de lettergrootte niet aanpassen in Google Chrome.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer  Instellingen.
 3. Klik op Geavanceerde instellingen weergeven onder aan het scherm.
 4. Breng onder Webinhoud de gewenste wijzigingen aan:
  • Alles wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast 'Zoomen op pagina'. Selecteer vervolgens de gewenste zoomoptie.
  • Lettergrootte wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast Lettergrootte. Selecteer vervolgens de gewenste lettergrootte. U kunt nog meer opties voor lettertypen wijzigen door op Lettertypen aanpassen te klikken.

 

 

MS Internet explorer/Edge:

In- of uitzoomen op de huidige pagina:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's