Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten

MEE & de Wering eerste maatschappelijke partner van Ondernemend Alkmaar

Ondernemend Alkmaar en MEE & de Wering hebben een overeenkomst gesloten waardoor ze de komende drie jaar maatschappelijk partner zijn. MEE & de Wering is hiermee de eerste maatschappelijke partner van Ondernemend Alkmaar.

02 oktober 2018

Ondernemend Alkmaar en MEE & de Wering hebben een overeenkomst gesloten waardoor ze de komende drie jaar maatschappelijk partner zijn. MEE & de Wering is hiermee de eerste maatschappelijke partner van Ondernemend Alkmaar.

"Ondernemend Alkmaar is zich bewust van zijn maatschappelijke rol”, reageert Gijs Schot, voorzitter van de belangenclub van bedrijvenverenigingen en ondernemers in de regio Alkmaar. “Heel veel ondernemers hebben het hart op de goede plaats en willen ook iets terugdoen voor de maatschappij. De manier waarop MEE & de Wering mensen met afstand tot de arbeidsmarkt koppelt aan het bedrijfsleven en ze hierbij ook uitstekend begeleidt juichen wij toe”.

“Zonder ondernemers die zich hard maken voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben, kunnen wij niet’, aldus Raoul van der Wel, projectleider Arbeid bij MEE & de Wering. ‘Mede dankzij Ondernemend Alkmaar kunnen wij iets extra’s toevoegen aan de ondersteuning die wij aan de mensen in onze projecten bieden. Bijvoorbeeld doordat een ondernemer met deelnemers in gesprek gaat of ze coacht. Daarnaast heeft Ondernemend Alkmaar een ontzettend groot netwerk. Wij hebben er vertrouwen in dat dit netwerk zich ook committeert aan MEE & de Wering".

Terug naar overzicht Omhoog
Deel deze pagina:

Google chrome:

In- of uitzoomen op de huidige pagina

Gebruik de zoomopties om alles op een webpagina groter of kleiner te maken.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer 
 3. Kies de gewenste zoomopties naast Zoom:
  • Alles groter maken: klik op Inzoomen 
  • Alles kleiner maken: klik op Uitzoomen 
  • De modus voor volledig scherm gebruiken: klik op 'Volledig scherm'

U kunt ook in- of uitzoomen met de sneltoetsen:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's

U kunt de grootte van alle items op bezochte webpagina's wijzigen, waaronder tekst, afbeeldingen en video's. U kunt ook alleen de lettergrootte wijzigen.

Opmerking: Op sommige websites kunnen browsers niet alleen de lettergrootte wijzigen. Voor die sites kunt u de lettergrootte niet aanpassen in Google Chrome.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer  Instellingen.
 3. Klik op Geavanceerde instellingen weergeven onder aan het scherm.
 4. Breng onder Webinhoud de gewenste wijzigingen aan:
  • Alles wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast 'Zoomen op pagina'. Selecteer vervolgens de gewenste zoomoptie.
  • Lettergrootte wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast Lettergrootte. Selecteer vervolgens de gewenste lettergrootte. U kunt nog meer opties voor lettertypen wijzigen door op Lettertypen aanpassen te klikken.

 

 

MS Internet explorer/Edge:

In- of uitzoomen op de huidige pagina:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's