Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten

Medemblik biedt BudgetBuddy hulp aan haar inwoners

MEE & de Wering biedt hun BudgetBuddy ondersteuning ook aan in de gemeente Medemblik. BudgetBuddy’s zijn gespecialiseerde vrijwilligers die helpen bij financiële problemen. De BudgetBuddy helpt u thuis bij uw administratie en denkt met u mee bij het vinden van oplossingen om schulden af te lossen en/of financiële problemen te voorkomen.

19 juni 2019

Bevindt u zich in een financieel kwetsbare situatie en heeft u hulp nodig om uw administratie/financiën op orde te krijgen? Bijvoorbeeld doordat u brieven niet goed begrijpt of doordat u door de bomen het bos niet meer ziet en de post niet meer durft open te maken? Dan kunt u een beroep doen op een BudgetBuddy van MEE & de Wering. Zonder dat u de regie verliest. Inzet van een BudgetBuddy wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Medemblik en brengt daarom geen kosten met zich mee.

Heeft u een laag inkomen en maakt u als ouder veel kosten voor uw kinderen? Dan is het soms lastig om kinderen te geven wat ze nodig hebben. Denk bijvoorbeeld aan een fiets, schoolspullen of zwemles. Er zijn veel mogelijkheden en regelingen voor praktische of financiële hulp, zodat ook uw kind gewoon mee kan doen. De BudgetBuddy is goed op de hoogte van deze mogelijkheden en regelingen. De BudgetBuddy kan u bijvoorbeeld in contact brengen met het Jeugdfonds Sport en Cultuur als u moeite heeft om het lidmaatschap bij de sportvereniging van uw kind te betalen.

Meer informatie
Wilt u weten of een BudgetBuddy iets voor u is? Neem dan contact op met Andre Bijlsma, vrijwilligers- coördinator van de BudgetBuddy’s, van MEE & de Wering, 088 0075 140 tussen 09.00 – 12.00 uur. Inwoners van de gemeenten Drechterland, Enkhuizen, Hoorn of Opmeer kunnen ook deze ondersteuning aanvragen. Voor meer informatie, ga naar www.meewering.nl/ik-zoek-hulp/individuele-ondersteuning/vrijwilligers-west-friesland/budgetbuddys.

Terug naar overzicht Omhoog
Deel deze pagina:

Google chrome:

In- of uitzoomen op de huidige pagina

Gebruik de zoomopties om alles op een webpagina groter of kleiner te maken.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer 
 3. Kies de gewenste zoomopties naast Zoom:
  • Alles groter maken: klik op Inzoomen 
  • Alles kleiner maken: klik op Uitzoomen 
  • De modus voor volledig scherm gebruiken: klik op 'Volledig scherm'

U kunt ook in- of uitzoomen met de sneltoetsen:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's

U kunt de grootte van alle items op bezochte webpagina's wijzigen, waaronder tekst, afbeeldingen en video's. U kunt ook alleen de lettergrootte wijzigen.

Opmerking: Op sommige websites kunnen browsers niet alleen de lettergrootte wijzigen. Voor die sites kunt u de lettergrootte niet aanpassen in Google Chrome.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer  Instellingen.
 3. Klik op Geavanceerde instellingen weergeven onder aan het scherm.
 4. Breng onder Webinhoud de gewenste wijzigingen aan:
  • Alles wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast 'Zoomen op pagina'. Selecteer vervolgens de gewenste zoomoptie.
  • Lettergrootte wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast Lettergrootte. Selecteer vervolgens de gewenste lettergrootte. U kunt nog meer opties voor lettertypen wijzigen door op Lettertypen aanpassen te klikken.

 

 

MS Internet explorer/Edge:

In- of uitzoomen op de huidige pagina:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's