Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.

Lancering nieuwe website Two2Tango

Two2Tango lanceert op 14 februari haar nieuwe website, met informatie en advies over relatietwijfel en (echt)scheiding voor inwoners van Alkmaar. Dit kan gecombineerd worden met professionele begeleiding door een maatschappelijk werker. Voor een afspraak kun je contact opnemen met een maatschappelijk werker van MEE & de Wering, 088 0075 000.  

14 februari 2019

Two2Tango lanceert haar nieuwe website niet voor niets op Valentijnsdag, de dag van de liefde. Bij Two2Tango staat liefde centraal. Liefde in relaties, maar ook in geval van twijfels of scheiden. Hoe zorg je ervoor dat je met elkaar in gesprek blijft? En hoe zorg je ervoor dat je samen door één deur kunt, ook voor de kinderen?

Ook voor familie
Een scheiding raakt niet alleen de twee partners. Daarom hebben kinderen net zoals stiefouders en grootouders op www.two2tango.info een eigen pagina. Met onder andere websites speciaal voor kinderen waarvan de ouders gaan scheiden of gescheiden zijn.

Mijn Relatie
Op de website kun je anoniem de relatiemonitor in te vullen. Onderwerpen in de relatiemonitor zijn onder andere: Waar loop je in vast? Hoe ga je om met gevoelens, intimiteit en seksualiteit? En hoe zit het met praktische zaken zoals wonen en geld? Zo krijg je inzicht in jouw situatie.

Aan de slag
Zodra je de relatiemonitor gedaan hebt, kun je met de onderwerpen aan de slag in de Digitale Werkschool. Filmpjes kunnen je hierbij ondersteunen. Wanneer je hulp nodig hebt, vind je op de website verschillende organisaties die een aanbod hebben op alle terreinen rondom relatie en (echt)scheiding.

Meer informatie
Two2Tango wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Alkmaar en is derhalve gratis voor al haar inwoners. Voor meer informatie over de maatschappelijke dienstverlening van MEE & de Wering rondom relaties en gezin, ga naar www.meewering.nl/ik-zoek-hulp/relaties-gezinfamilie/werkwijzen. Kijk ook op www.facebook.com/Two2Tango.

 

Terug naar overzicht Omhoog
Deel deze pagina:

Google chrome:

In- of uitzoomen op de huidige pagina

Gebruik de zoomopties om alles op een webpagina groter of kleiner te maken.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer 
 3. Kies de gewenste zoomopties naast Zoom:
  • Alles groter maken: klik op Inzoomen 
  • Alles kleiner maken: klik op Uitzoomen 
  • De modus voor volledig scherm gebruiken: klik op 'Volledig scherm'

U kunt ook in- of uitzoomen met de sneltoetsen:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's

U kunt de grootte van alle items op bezochte webpagina's wijzigen, waaronder tekst, afbeeldingen en video's. U kunt ook alleen de lettergrootte wijzigen.

Opmerking: Op sommige websites kunnen browsers niet alleen de lettergrootte wijzigen. Voor die sites kunt u de lettergrootte niet aanpassen in Google Chrome.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer  Instellingen.
 3. Klik op Geavanceerde instellingen weergeven onder aan het scherm.
 4. Breng onder Webinhoud de gewenste wijzigingen aan:
  • Alles wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast 'Zoomen op pagina'. Selecteer vervolgens de gewenste zoomoptie.
  • Lettergrootte wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast Lettergrootte. Selecteer vervolgens de gewenste lettergrootte. U kunt nog meer opties voor lettertypen wijzigen door op Lettertypen aanpassen te klikken.

 

 

MS Internet explorer/Edge:

In- of uitzoomen op de huidige pagina:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's