Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten

Geef je op voor SportWerkt Medemblik!

Op 29 oktober start het project SportWerkt in Medemblik, voor burgers die een steuntje in de rug nodig hebben weer werkfit te maken. Deelnemers krijgen naast kennismaking met verschillende sporten, ook workshops op het gebied van presenteren, gezonde voeding, solliciteren en geldzaken aangeboden.

10 oktober 2018

Dit intensieve programma van zes weken is een samenwerking tussen MEE & de Wering en Team Sportservice West-Friesland. Vorig jaar heeft dit project ook gedraaid in de gemeente Medemblik. Opgeven kan tot 20 oktober per e-mail via s.vankerkhof@meewering.nl.

Leefstijl verbeteren
Tijdens het project Sportwerkt! ga je minimaal drie dagdelen in de week sporten en doe je met de workshops kennis op om je leefstijl te verbeteren. We gaan geen topsporter van je maken, maar willen sport als middel gebruiken om lichamelijk en geestelijk fitter te worden. Iedere week leer je tijdens de terugkomdagen over solliciteren en presenteren, voeding en gezond koken, lifestyle en budgetcoaching en meer. Het project duurt in totaal zes weken waarvan we drie dagdelen per week sporten en workshops volgen in groepsverband.

Deelnemen aan Sportwerkt! levert je veel op. Je krijgt een betere conditie en een gezondere levensstijl. Je kunt meer zelftrouwen opdoen en leert op het gebied van solliciteren en geldzaken. En wanneer je het traject volbrengt krijg je ook nog een sportabonnement voor een jaar!

Aanmelden en meer informatie
Kom je uit de gemeente Medemblik, ben je ouder dan 18 en wil je je leefstijl verbeteren? Dan is Sportwerkt! echt iets voor jou! Meedoen is gratis. Voor meer informatie of om je op te geven kan je contact opnemen met projectmedewerker Sanne van Kerkhof van MEE & de Wering via s.vankerkhof@meewering.nl. Kijk ook op www.meewering.nl/sportwerkt.

Terug naar overzicht Omhoog
Deel deze pagina:

Google chrome:

In- of uitzoomen op de huidige pagina

Gebruik de zoomopties om alles op een webpagina groter of kleiner te maken.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer 
 3. Kies de gewenste zoomopties naast Zoom:
  • Alles groter maken: klik op Inzoomen 
  • Alles kleiner maken: klik op Uitzoomen 
  • De modus voor volledig scherm gebruiken: klik op 'Volledig scherm'

U kunt ook in- of uitzoomen met de sneltoetsen:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's

U kunt de grootte van alle items op bezochte webpagina's wijzigen, waaronder tekst, afbeeldingen en video's. U kunt ook alleen de lettergrootte wijzigen.

Opmerking: Op sommige websites kunnen browsers niet alleen de lettergrootte wijzigen. Voor die sites kunt u de lettergrootte niet aanpassen in Google Chrome.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer  Instellingen.
 3. Klik op Geavanceerde instellingen weergeven onder aan het scherm.
 4. Breng onder Webinhoud de gewenste wijzigingen aan:
  • Alles wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast 'Zoomen op pagina'. Selecteer vervolgens de gewenste zoomoptie.
  • Lettergrootte wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast Lettergrootte. Selecteer vervolgens de gewenste lettergrootte. U kunt nog meer opties voor lettertypen wijzigen door op Lettertypen aanpassen te klikken.

 

 

MS Internet explorer/Edge:

In- of uitzoomen op de huidige pagina:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's