Geef je op voor SportWerkt! Alkmaar

Kom je uit de gemeente Alkmaar en wil je fitter worden en/of stappen zetten richting werk? Geef je dan op voor SportWerkt! Alkmaar, wat in juni van start gaat.

26 april 2018

Tijdens het project Sportwerkt! Alkmaar ga je minimaal drie dagdelen in de week sporten en doe je één dagdeel in de week kennis op over verschillende thema’s. Voorbeelden van sporten die tijdens het project gedaan worden zijn tennis, bootcamp, zelfverdediging, yoga en ga zo maar door. Wil je ook meedoen? Meld je dan, gratis, aan bij projectmedewerker Sanne van Kerkhof via s.vankerkhof@meewering.nl.

Iedere week leer je tijdens de terugkomdagen over onderwerpen als solliciteren & presenteren, voeding en gezond koken, kwaliteiten, budget coaching en meer. Deelnemen aan Sportwerkt! levert je veel op. Je krijgt een betere conditie en een gezondere levensstijl. Je kunt meer zelfvertrouwen opdoen en leert op het gebied van solliciteren en geldzaken. Ook krijg je weer ritme en structuur in je week. Wanneer je het traject volbrengt krijg je ook nog een sportabonnement naar keuze voor een jaar aangeboden.

Aanmelden en meer informatie
Heb je een uitkering, wil je graag meer sociale contacten opdoen en fit worden? En wil je graag actiever worden, maar krijg je het zelf niet voor elkaar? SportWerkt! kan je net het steuntje in je rug geven die je nodig hebt. Heb je interesse of wil je meer informatie? Kijk op www.meewering.nl/sportwerkt of neem contact op met projectmedewerker Sanne van Kerkhof via s.vankerkhof@meewering.nl.

Terug naar overzicht Omhoog
Deel deze pagina:

Google chrome:

In- of uitzoomen op de huidige pagina

Gebruik de zoomopties om alles op een webpagina groter of kleiner te maken.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer 
 3. Kies de gewenste zoomopties naast Zoom:
  • Alles groter maken: klik op Inzoomen 
  • Alles kleiner maken: klik op Uitzoomen 
  • De modus voor volledig scherm gebruiken: klik op 'Volledig scherm'

U kunt ook in- of uitzoomen met de sneltoetsen:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's

U kunt de grootte van alle items op bezochte webpagina's wijzigen, waaronder tekst, afbeeldingen en video's. U kunt ook alleen de lettergrootte wijzigen.

Opmerking: Op sommige websites kunnen browsers niet alleen de lettergrootte wijzigen. Voor die sites kunt u de lettergrootte niet aanpassen in Google Chrome.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer  Instellingen.
 3. Klik op Geavanceerde instellingen weergeven onder aan het scherm.
 4. Breng onder Webinhoud de gewenste wijzigingen aan:
  • Alles wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast 'Zoomen op pagina'. Selecteer vervolgens de gewenste zoomoptie.
  • Lettergrootte wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast Lettergrootte. Selecteer vervolgens de gewenste lettergrootte. U kunt nog meer opties voor lettertypen wijzigen door op Lettertypen aanpassen te klikken.

 

 

MS Internet explorer/Edge:

In- of uitzoomen op de huidige pagina:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's