Deelnemers gezocht voor SportWerkt!

Op dinsdag 3 oktober start voor inwoners van de gemeente Medemblik het gratis project Sportwerkt!, waarbij ze in zes weken naast kennismaking met verschillende sporten, ook workshops krijgen op het gebied van presenteren, gezonde voeding, solliciteren en het krijgen van meer zelfvertrouwen. 

09 augustus 2017

Het project SportWerkt! is in samenwerking MEE & de Wering en Sportservice Noord-Holland en heeft zich reeds in andere gemeenten bewezen. De deelnemers gaan minimaal drie dagdelen in de week sporten en doen met de workshops kennis op om hun leefstijl te verbeteren. Voorbeelden van sporten die tijdens het project gedaan worden zijn tennis, taekwondo, voetbal, skeeleren, dansen en fitness. Het doel is om sport als middel gebruiken om lichamelijk en geestelijk fitter te worden. Iedere week leren ze tijdens de terugkomdagen over solliciteren en presenteren, voeding en gezond koken, lifestyle en budgetcoaching en meer. Deelnemers die het traject volbrengen krijgen ook een sportabonnement voor een jaar.

Aanmelden en meer informatie
Kom je uit de gemeente Medemblik, ben je ouder dan 18 jaar en wil je je leefstijl verbeteren? Dan is SportWerkt! echt iets voor jou! Meedoen is gratis en opgeven kan tot 15 september. Voor meer informatie of om je op te geven kan je contact opnemen met projectleider Raoul van der Wel van MEE & de Wering via rvdwel@meenwh.nl.

Terug naar overzicht Omhoog
Deel deze pagina:

Google chrome:

In- of uitzoomen op de huidige pagina

Gebruik de zoomopties om alles op een webpagina groter of kleiner te maken.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer 
 3. Kies de gewenste zoomopties naast Zoom:
  • Alles groter maken: klik op Inzoomen 
  • Alles kleiner maken: klik op Uitzoomen 
  • De modus voor volledig scherm gebruiken: klik op 'Volledig scherm'

U kunt ook in- of uitzoomen met de sneltoetsen:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's

U kunt de grootte van alle items op bezochte webpagina's wijzigen, waaronder tekst, afbeeldingen en video's. U kunt ook alleen de lettergrootte wijzigen.

Opmerking: Op sommige websites kunnen browsers niet alleen de lettergrootte wijzigen. Voor die sites kunt u de lettergrootte niet aanpassen in Google Chrome.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer  Instellingen.
 3. Klik op Geavanceerde instellingen weergeven onder aan het scherm.
 4. Breng onder Webinhoud de gewenste wijzigingen aan:
  • Alles wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast 'Zoomen op pagina'. Selecteer vervolgens de gewenste zoomoptie.
  • Lettergrootte wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast Lettergrootte. Selecteer vervolgens de gewenste lettergrootte. U kunt nog meer opties voor lettertypen wijzigen door op Lettertypen aanpassen te klikken.

 

 

MS Internet explorer/Edge:

In- of uitzoomen op de huidige pagina:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's