Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten

Benefietavond Vrienden MEE Sportfonds levert 21.250 euro op

Afgelopen 23 mei werd inmiddels voor de vijfde keer een benefietavond voor het Vrienden MEE Sportfonds georganiseerd. Doel van de avond, georganiseerd door de stichting MEE & de Wering, is om zoveel mogelijk sportabonnementen te realiseren voor mensen die dit niet kunnen betalen.

29 mei 2019

Opnieuw betaalden bedrijven, sponsoren om mee te doen aan een tennisevent bij LTC De Zes Wielen, tevens partner van MEE & de Wering, of aan het luxe diner in het AFAS-Stadion. Na eerdere lezingen door Dennis van der Geest, Glenn Helder, Co Adriaanse en Jeroen Otter was het ditmaal Robin van Galen die het publiek op een inspirerende wijze wist te boeien. De coach die in 2008 historie schreef door met de Nederlandse dameswaterpoloploeg goud te winnen op de Olympische Spelen had de luisteraars op zijn hand tijdens de geslaagde avond.

Mooie cheque
Naast het heerlijke diner en de muzikale omlijsting van Paula Leek wist presentator Chris Wobben, bekend van Radio 1 Langs de Lijn, de avond op een vloeiende wijze aan elkaar te praten. Ook tijdens de veiling wist Wobben de kavels aan de man te brengen. Na afloop kon er dan ook een mooie cheque overhandigd worden aan het Vrienden MEE Sportfonds.

"Ontzettend dankbaar"
Raoul van der Wel, projectleider van MEE & de Wering, en al jaren één van de grote initiators achter de benefietactie was verguld met het hoge bedrag van €21.250,- dat aan het eind van de avond bekend werd gemaakt. "Dit is weer enorm en hiermee kunnen wij weer heel veel realiseren voor mensen die het zo hard nodig hebben. Wij zijn iedereen ontzettend dankbaar voor dit mooie bedrag." Voor meer foto's van de benefietavond en meer informatie over Vrienden MEE, ga naar www.facebook.com/vriendenmeesportfonds.

Terug naar overzicht Omhoog
Deel deze pagina:

Google chrome:

In- of uitzoomen op de huidige pagina

Gebruik de zoomopties om alles op een webpagina groter of kleiner te maken.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer 
 3. Kies de gewenste zoomopties naast Zoom:
  • Alles groter maken: klik op Inzoomen 
  • Alles kleiner maken: klik op Uitzoomen 
  • De modus voor volledig scherm gebruiken: klik op 'Volledig scherm'

U kunt ook in- of uitzoomen met de sneltoetsen:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's

U kunt de grootte van alle items op bezochte webpagina's wijzigen, waaronder tekst, afbeeldingen en video's. U kunt ook alleen de lettergrootte wijzigen.

Opmerking: Op sommige websites kunnen browsers niet alleen de lettergrootte wijzigen. Voor die sites kunt u de lettergrootte niet aanpassen in Google Chrome.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer  Instellingen.
 3. Klik op Geavanceerde instellingen weergeven onder aan het scherm.
 4. Breng onder Webinhoud de gewenste wijzigingen aan:
  • Alles wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast 'Zoomen op pagina'. Selecteer vervolgens de gewenste zoomoptie.
  • Lettergrootte wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast Lettergrootte. Selecteer vervolgens de gewenste lettergrootte. U kunt nog meer opties voor lettertypen wijzigen door op Lettertypen aanpassen te klikken.

 

 

MS Internet explorer/Edge:

In- of uitzoomen op de huidige pagina:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's