Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten

Afsluiting Your Next Step! Alkmaar

Donderdagavond 13 december werd het traject Your Next Step! afgesloten in de kantine van AHMC in Alkmaar. Twaalf weken lang hebben de deelnemers zich volop ingezet en hard gemaakt om dit project succesvol af te ronden.

14 december 2018

Your Next Step! is een intensief programma met diverse workshops, waaronder debatteren of fotografie en sportactiviteiten. Tijdens het programma worden de deelnemers begeleid door trajectbegeleiders en coaches die hun bewust laten worden van hun kwaliteiten en talenten. Het programma legt de focus op het ontwikkelen van sociale vaardigheden, verbeteren van conditie en het versterken van zelfvertrouwen. Met als streepje van de finishlijn de deelnemers een zetje in de goede richting te geven naar een opleiding, betaalde baan of een combinatie van beide.

Een bijzondere prestatie
Als afsluiting hield elke deelnemer een pitch met zijn of haar eigen verhaal en wat het project hem of haar heeft gebracht. Coach Reda: “Zij hebben het allemaal zelf gedaan, het enige wat wij doen is een spiegeltje voorhouden.” Deelneemster Lisa is blij dat ze heeft meegedaan: “We moesten heel veel dingen zelf doen, we hebben deze dag ook zelf georganiseerd. Het heeft me heel veel opgeleverd en ik heb veel meer zelfvertrouwen.” Lisa straalt en vertelt dat ze aankomend schooljaar haar eerste stappen gaat zetten richting een modeopleiding.

Wethouder: “Jullie hebben enorme stappen gemaakt” 
Na de pitches ontving iedere kandidaat een certificaat als bewijs van deelname en een waardebon van een sportschool/sportabonnement naar keuze met de duur van een jaar. De certificaten en waardebonnen werden aan de deelnemers overhandigt door hun trajectbegeleiders en wethouder Elly Konijn-Vermaas. Trots vertelt wethouder Elly Konijn-Vermaas: “Jullie hebben laten zien dat dit traject van waarde is. We moeten hiermee door. Jullie hebben enorme stappen gemaakt. Wat een verschil!” 

Meer informatie
Het volgende traject van project Your Next Step! start begin maart 2019. Voor meer informatie kun je contact opnemen met projectleider Raoul van der Wel via 06–53450258 of r.vanderwel@meewering.nl of kijk op www.meewering.nl/yns.

Terug naar overzicht Omhoog
Deel deze pagina:

Google chrome:

In- of uitzoomen op de huidige pagina

Gebruik de zoomopties om alles op een webpagina groter of kleiner te maken.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer 
 3. Kies de gewenste zoomopties naast Zoom:
  • Alles groter maken: klik op Inzoomen 
  • Alles kleiner maken: klik op Uitzoomen 
  • De modus voor volledig scherm gebruiken: klik op 'Volledig scherm'

U kunt ook in- of uitzoomen met de sneltoetsen:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's

U kunt de grootte van alle items op bezochte webpagina's wijzigen, waaronder tekst, afbeeldingen en video's. U kunt ook alleen de lettergrootte wijzigen.

Opmerking: Op sommige websites kunnen browsers niet alleen de lettergrootte wijzigen. Voor die sites kunt u de lettergrootte niet aanpassen in Google Chrome.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer  Instellingen.
 3. Klik op Geavanceerde instellingen weergeven onder aan het scherm.
 4. Breng onder Webinhoud de gewenste wijzigingen aan:
  • Alles wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast 'Zoomen op pagina'. Selecteer vervolgens de gewenste zoomoptie.
  • Lettergrootte wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast Lettergrootte. Selecteer vervolgens de gewenste lettergrootte. U kunt nog meer opties voor lettertypen wijzigen door op Lettertypen aanpassen te klikken.

 

 

MS Internet explorer/Edge:

In- of uitzoomen op de huidige pagina:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's