Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten

Afsluiting SportWerkt! Schagen

Op maandag 25 maart is er weer een traject van het project SportWerkt! Schagen afgesloten. Tien deelnemers aan dit project hadden zich met volle motivatie ingezet om het project goed af te ronden en liepen vol trots met hun certificaat en de bloemen de deur uit. Dit onder toeziend oog van consulenten van de gemeente Schagen, workshop trainers, sporttrainers en SportService Schagen.

04 april 2019

Het doel van SportWerkt! is om deelnemers lichamelijk en geestelijk fitter te maken en bewust te maken van een gezondere levensstijl. Daarnaast wordt met dit project een stap gezet richting werk, vrijwilligerswerk of een opleiding. Dit gebeurt door het aanbieden van een intensief trainingsprogramma van de duur van zes weken. Deelnemers ontwikkelen sociale vaardigheden, verbeteren hun conditie en doen structuur en ritme op in hun leven. Door het intensieve sporten onder begeleiding van een gecertificeerde trainer krijgen de deelnemers zelfvertrouwen, positieve energie en doorzettingsvermogen.

Pitch
Gedurende het hele traject hebben de deelnemers hun beste beentje voor gezet. Binnen SportWerkt! werd, naast het vele sporten, ook gewerkt aan skills die goed van pas komen bij het zoeken naar werk en bij het op eigen benen staan. Er zijn workshop gevolgd op het gebied van het beheren van financiën, solliciteren, jezelf presenteren, gezonde voeding en nog veel meer. Tijdens de afsluiting gaven de deelnemers een pitch over zichzelf. Doel hiervan is dat de deelnemers zichzelf durven en kunnen uitspreken over wat ze kunnen en wat ze willen gaan doen.

Vervolgstappen
Tijdens het project en de eindgesprekken zijn met alle deelnemers de vervolgstappen doorgesproken zodat iedereen toekomstperspectief heeft en verder gaat in deze positieve en actieve flow. Zo weet één van de deelnemers dat ze het aan kan om minimaal 20 uur in de week werk aan te kunnen. Dit zelfvertrouwen is zo gegroeid dat er zelfs al een sollicitatiegesprek gepland stond in de week na dit project! Andere deelnemers hebben ervaren dat het erg prettig is en veel voldoening kan geven om uit huis te zijn en onder de mensen te komen. Deze deelnemers gaan nu de vervolgstap richting vrijwilligerswerk maken.

De eerste stappen naar een actiever leven, met misschien uiteindelijk wel betaald werk, zijn door middel van SportWerkt! gezet! Voor meer informatie, neem contact op met projectleider Raoul van der Wel via r.vanderwel@meewering.nl of 06 5345 0258. Kijk ook op www.meewering.nl/sportwerkt.

Terug naar overzicht Omhoog
Deel deze pagina:

Google chrome:

In- of uitzoomen op de huidige pagina

Gebruik de zoomopties om alles op een webpagina groter of kleiner te maken.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer 
 3. Kies de gewenste zoomopties naast Zoom:
  • Alles groter maken: klik op Inzoomen 
  • Alles kleiner maken: klik op Uitzoomen 
  • De modus voor volledig scherm gebruiken: klik op 'Volledig scherm'

U kunt ook in- of uitzoomen met de sneltoetsen:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's

U kunt de grootte van alle items op bezochte webpagina's wijzigen, waaronder tekst, afbeeldingen en video's. U kunt ook alleen de lettergrootte wijzigen.

Opmerking: Op sommige websites kunnen browsers niet alleen de lettergrootte wijzigen. Voor die sites kunt u de lettergrootte niet aanpassen in Google Chrome.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer  Instellingen.
 3. Klik op Geavanceerde instellingen weergeven onder aan het scherm.
 4. Breng onder Webinhoud de gewenste wijzigingen aan:
  • Alles wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast 'Zoomen op pagina'. Selecteer vervolgens de gewenste zoomoptie.
  • Lettergrootte wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast Lettergrootte. Selecteer vervolgens de gewenste lettergrootte. U kunt nog meer opties voor lettertypen wijzigen door op Lettertypen aanpassen te klikken.

 

 

MS Internet explorer/Edge:

In- of uitzoomen op de huidige pagina:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's