Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten

Afsluiting SportWerkt Haarlem

Het project SportWerkt is inmiddels in vele gemeenten een vast concept. Zo ook in Haarlem, waar op 18 juni certificaten werden uitgereikt aan de succesvolle deelnemers.

20 juni 2019

In samenwerking met Pasmatch en SportSupport hebben de afgelopen acht weken twaalf deelnemers aan een betere versie van zichzelf gewerkt. Zowel geestelijk en lichamelijk. Twee keer in de week sporten met een groep heeft tot meer zelfvertrouwen, meer sociale contacten en een betere conditie geleidt.

“Deelnemers steunen elkaar” 
Jongeren gaan in SportWerkt op drie dagdelen in de week met elkaar aan de slag om een gezondere levensstijl aan te nemen. De activiteiten worden allemaal met de groep uitgevoerd, maar iedere deelnemer heeft hier wel zijn eigen doel/wens. “Ook deze editie merkten we weer op dat ‘het samen zijn’ en elkaar helpen een kracht is van dit project”, aldus projectmedewerker Rik Wijnker. “Deelnemers hebben steun aan elkaar en helpen elkaar zodoende verder.”

“Een gezonde levensstijl vormen”
“Het is goed om te zien is dat alle twaalf de deelnemers de finishlijn hebben gehaald!”, vertelt Rik Wijnker verder. “Dit hebben we samen op 18 juni gevierd met een gezellige afsluitingslunch. Ook hebben de deelnemers zichzelf gepresenteerd met een korte pitch. Hierin werd vertelt wie ze zijn, waar ze goed in zijn en wat hun plan is voor de toekomst. Al deze elementen zijn in de afgelopen weken terug gekomen tijdens de terugkomdagen. Deze terugkomdagen zijn gevuld met workshops op het gebied van presenteren, kwaliteiten in beeld, empowerment en assertiviteit. Ook een stukje voeding hoort bij dit project, omdat wij vinden dat sport en voeding samen gaan om een gezonde levensstijl te vormen.”

Meer informatie 
Voor meer informatie over SportWerkt Haarlem, ga naar www.meewering.nl/ik-ben-netwerkpartner/projecten/sportwerkt-haarlem. SportWerkt is ook actief in Den Helder, Schagen en Alkmaar, zie www.meewering.nl/sport-werkt.

Terug naar overzicht Omhoog
Deel deze pagina:

Google chrome:

In- of uitzoomen op de huidige pagina

Gebruik de zoomopties om alles op een webpagina groter of kleiner te maken.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer 
 3. Kies de gewenste zoomopties naast Zoom:
  • Alles groter maken: klik op Inzoomen 
  • Alles kleiner maken: klik op Uitzoomen 
  • De modus voor volledig scherm gebruiken: klik op 'Volledig scherm'

U kunt ook in- of uitzoomen met de sneltoetsen:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's

U kunt de grootte van alle items op bezochte webpagina's wijzigen, waaronder tekst, afbeeldingen en video's. U kunt ook alleen de lettergrootte wijzigen.

Opmerking: Op sommige websites kunnen browsers niet alleen de lettergrootte wijzigen. Voor die sites kunt u de lettergrootte niet aanpassen in Google Chrome.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer  Instellingen.
 3. Klik op Geavanceerde instellingen weergeven onder aan het scherm.
 4. Breng onder Webinhoud de gewenste wijzigingen aan:
  • Alles wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast 'Zoomen op pagina'. Selecteer vervolgens de gewenste zoomoptie.
  • Lettergrootte wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast Lettergrootte. Selecteer vervolgens de gewenste lettergrootte. U kunt nog meer opties voor lettertypen wijzigen door op Lettertypen aanpassen te klikken.

 

 

MS Internet explorer/Edge:

In- of uitzoomen op de huidige pagina:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's