Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten

Nieuws


Project SportWerkt Alkmaar afgesloten
25 juli 2018

Op donderdag 19 juli is het project SportWerkt Alkmaar bij hockeyclub AMHC succesvol afgesloten. Tijdens dit intensieve project van MEE & De Wering zetten de elf deelnemers in zes weken een stap richting (vrijwilligers-)werk of een opleiding.


Jaarverslag 2017 MEE & de Wering beschikbaar
12 juli 2018

Het jaarverslag 2017 van MEE & de Wering is gereed. We hebben dit jaar gekozen voor een online jaarverslag, inclusief sociaal jaarverslag.


Gezond aanbod in heel veel schoolkantines
05 juli 2018

Dinsdag 3 juli was het feest op het stadhuis in Alkmaar, waarbij zes scholen uit Alkmaar en Heiloo uit handen van wethouder Elly Konijn-Vermaas (Alkmaar) en wethouder Elly Beens (Heiloo) een Gezonde Kantineschaal kregen uitgereikt. De Gezonde Kantineschaal wordt uitgereikt aan scholen die zich inzetten om hun leerlingen een gezond assortiment eten en drinken aan te bieden.


Actieplan om positie mensen met licht verstandelijke beperking bij aanpak schulden en werk te verbeteren
03 juli 2018

Mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) ondervinden zowel bij de aanpak van schulden als bij de toeleiding naar werk de nodige belemmeringen, blijkt uit het onderzoeksrapport LVB, schulden en werk. Het is voor mensen met een LVB moeilijk om werk te vinden en te behouden. Zeker als zij kampen met financiële problemen of schulden. Professionals hebben daarnaast moeite om een LVB te herkennen en weten vaak niet hoe ze deze mensen het beste kunnen helpen. Ook zijn interventies op beide terreinen vaak niet op elkaar afgestemd en soms zelfs tegenstrijdig. Een brede alliantie van betrokken organisaties gaat daarom gezamenlijk aan de slag om de dienstverlening aan mensen met een LVB te verbeteren.


Recordopbrengst bij benefiet Vrienden MEE Sportfonds
14 juni 2018

De benefietavond voor het Vrienden MEE Sportfonds, op woensdag 13 juni in het AFAS-Stadion te Alkmaar, heeft een recordbedrag opgeleverd van € 23.625,-. Doel van de avond, georganiseerd door Vrienden MEE en MEE & de Wering, is om zoveel mogelijk sportabonnementen te realiseren voor kwetsbare mensen die dit zelf niet kunnen betalen.


SJD spreekuren op afspraak
23 mei 2018

Per 1 juni 2018 bieden de sociaal juridisch dienstverleners in Alkmaar spreekuren op afspraak aan, in vier wijkcentra. De inloopspreekuren op deze locaties komen per 1 juni 2018 te vervallen.


MEE Vakantiewijzer
15 mei 2018

In de MEE Vakantiewijzer vindt u vakantieaanbod (vakanties, huisjes, hotels en campings) die toegankelijk zijn voor iedereen die een beperking heeft. Er zijn vakanties en accommodaties voor jong en oud, met een verstandelijke of lichamelijke beperking, met autisme of ADHD.


Website www.autismenh.nl is nu vernieuwd
04 april 2018

De website over autisme in de regio Noord-Holland: www.autismenh.nl is vernieuwd. Op de website vinden bezoekers informatie over autisme en welke behandelingen en hulp er beschikbaar zijn. Op de website is de informatie over autisme ingedeeld in vier verschillende leeftijdscategorieën.

1 0 1 2 3 4 5
Vorige  
Omhoog
Deel deze pagina:

Google chrome:

In- of uitzoomen op de huidige pagina

Gebruik de zoomopties om alles op een webpagina groter of kleiner te maken.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer 
 3. Kies de gewenste zoomopties naast Zoom:
  • Alles groter maken: klik op Inzoomen 
  • Alles kleiner maken: klik op Uitzoomen 
  • De modus voor volledig scherm gebruiken: klik op 'Volledig scherm'

U kunt ook in- of uitzoomen met de sneltoetsen:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's

U kunt de grootte van alle items op bezochte webpagina's wijzigen, waaronder tekst, afbeeldingen en video's. U kunt ook alleen de lettergrootte wijzigen.

Opmerking: Op sommige websites kunnen browsers niet alleen de lettergrootte wijzigen. Voor die sites kunt u de lettergrootte niet aanpassen in Google Chrome.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer  Instellingen.
 3. Klik op Geavanceerde instellingen weergeven onder aan het scherm.
 4. Breng onder Webinhoud de gewenste wijzigingen aan:
  • Alles wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast 'Zoomen op pagina'. Selecteer vervolgens de gewenste zoomoptie.
  • Lettergrootte wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast Lettergrootte. Selecteer vervolgens de gewenste lettergrootte. U kunt nog meer opties voor lettertypen wijzigen door op Lettertypen aanpassen te klikken.

 

 

MS Internet explorer/Edge:

In- of uitzoomen op de huidige pagina:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's