Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten

Nieuws


Hoe ga je om met mensen met een niet-zichtbare beperking?
08 november 2018

Soms reageren mensen anders dan je verwacht. Iedere professional heeft dit wel eens binnen de werksituatie ervaren.
Het kan zijn dat u dan te maken heeft met een klant of patiënt die een beperking heeft die niet op het eerste gezicht zichtbaar is.


Hulp bij relatietwijfel en (echt)scheiding via Two2Tango
29 oktober 2018

In iedere relatie komen momenten van twijfel voor. Wil je er nog voor vechten? Of is het beter om uit elkaar te gaan? Welke stappen zet je dan? En hoe zorg je ervoor dat je samen door één deur kunt, ook voor de kinderen? De gemeente Alkmaar geeft haar inwoners via de site Two2Tango de mogelijkheid dit te onderzoeken.


Innoveren; een must
23 oktober 2018

Op 4 oktober heeft de netwerkbijeenkomst ‘Innovatie, een must’ plaatsgevonden in clubhuis van VV Kolping Boys uit Oudorp Alkmaar, georganiseerd door MEE & de Wering en Stichting Vrienden MEE.


Gastlessen jonge mantelzorgers op de Dijk
18 oktober 2018

Een kwart van alle jongeren groeit op met ziekte en zorg in de thuissituatie. Zij zorgen voor een familielid met een beperking of een ziek of verslaafd familielid. Gemeente Medemblik, MEE & de Wering en het Vrijwilligerspunt willen aandacht besteden aan de jonge mantelzorger en ze ondersteunen waar dat kan. Daarom verzorgden ze op maandag 15 oktober gastlessen op de Dijk over en voor jonge mantelzorgers.


Ruimte in de Werkwinkel
18 oktober 2018

Zit je al een langere periode thuis en lukt het niet om werkervaring op te doen? Maar wil je wel graag aan de slag gaan? Dan is de Werkwinkel iets voor jou! Via de Werkwinkel is het mogelijk om gedurende maximaal een jaar werkervaring op te doen met behoud van uitkering. Zo zet je stappen richting vrijwilligerswerk, een baan of een opleiding. Ook kun je bij de Werkwinkel terecht voor ondersteuning bij vrijwilligerswerk en het bemiddelen bij gesprekken met je klantmanager en gaan we mee naar keuringen.


MEE & de Wering eerste maatschappelijke partner van Ondernemend Alkmaar
02 oktober 2018

Ondernemend Alkmaar en MEE & de Wering hebben een overeenkomst gesloten waardoor ze de komende drie jaar maatschappelijk partner zijn. MEE & de Wering is hiermee de eerste maatschappelijke partner van Ondernemend Alkmaar.


Supporters voor Supporters opnieuw van start
05 september 2018

Op donderdag 13 oktober start voor inwoners van regio Alkmaar (BUCH, HAL en Schagen) het project Supporters voor Supporters AZ. Deelnemers doen werkervaring op bij onder andere het zakelijke netwerk van AZ en volgen één keer per week een workshop gecombineerd met het beoefenen van verschillende sporten.


MEE & de Wering maatschappelijk partner van AZ
16 augustus 2018

MEE & de Wering, AZ en de stichting Vrienden MEE hebben voor de wedstrijd AZ - NAC Breda een nieuwe overeenkomst gesloten als maatschappelijk partners. Hierdoor blijven MEE & de Wering en de stichting Vrienden MEE ook de komende drie jaar verbonden als partner van AZ.

1 2 3 4 5
Vorige  
Omhoog
Deel deze pagina:

Google chrome:

In- of uitzoomen op de huidige pagina

Gebruik de zoomopties om alles op een webpagina groter of kleiner te maken.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer 
 3. Kies de gewenste zoomopties naast Zoom:
  • Alles groter maken: klik op Inzoomen 
  • Alles kleiner maken: klik op Uitzoomen 
  • De modus voor volledig scherm gebruiken: klik op 'Volledig scherm'

U kunt ook in- of uitzoomen met de sneltoetsen:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's

U kunt de grootte van alle items op bezochte webpagina's wijzigen, waaronder tekst, afbeeldingen en video's. U kunt ook alleen de lettergrootte wijzigen.

Opmerking: Op sommige websites kunnen browsers niet alleen de lettergrootte wijzigen. Voor die sites kunt u de lettergrootte niet aanpassen in Google Chrome.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer  Instellingen.
 3. Klik op Geavanceerde instellingen weergeven onder aan het scherm.
 4. Breng onder Webinhoud de gewenste wijzigingen aan:
  • Alles wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast 'Zoomen op pagina'. Selecteer vervolgens de gewenste zoomoptie.
  • Lettergrootte wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast Lettergrootte. Selecteer vervolgens de gewenste lettergrootte. U kunt nog meer opties voor lettertypen wijzigen door op Lettertypen aanpassen te klikken.

 

 

MS Internet explorer/Edge:

In- of uitzoomen op de huidige pagina:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's