Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten

Nieuws


Innoveren; een must
23 oktober 2018

Op 4 oktober heeft de netwerkbijeenkomst ‘Innovatie, een must’ plaatsgevonden in clubhuis van VV Kolping Boys uit Oudorp Alkmaar, georganiseerd door MEE & de Wering en Stichting Vrienden MEE.


Ruimte in de Werkwinkel
18 oktober 2018

Zit je al een langere periode thuis en lukt het niet om werkervaring op te doen? Maar wil je wel graag aan de slag gaan? Dan is de Werkwinkel iets voor jou! Via de Werkwinkel is het mogelijk om gedurende maximaal een jaar werkervaring op te doen met behoud van uitkering. Zo zet je stappen richting vrijwilligerswerk, een baan of een opleiding. Ook kun je bij de Werkwinkel terecht voor ondersteuning bij vrijwilligerswerk en het bemiddelen bij gesprekken met je klantmanager en gaan we mee naar keuringen.


MEE & de Wering eerste maatschappelijke partner van Ondernemend Alkmaar
02 oktober 2018

Ondernemend Alkmaar en MEE & de Wering hebben een overeenkomst gesloten waardoor ze de komende drie jaar maatschappelijk partner zijn. MEE & de Wering is hiermee de eerste maatschappelijke partner van Ondernemend Alkmaar.


MEE & de Wering maatschappelijk partner van AZ
16 augustus 2018

MEE & de Wering, AZ en de stichting Vrienden MEE hebben voor de wedstrijd AZ - NAC Breda een nieuwe overeenkomst gesloten als maatschappelijk partners. Hierdoor blijven MEE & de Wering en de stichting Vrienden MEE ook de komende drie jaar verbonden als partner van AZ.


Jaarverslag 2017 MEE & de Wering beschikbaar
12 juli 2018

Het jaarverslag 2017 van MEE & de Wering is gereed. We hebben dit jaar gekozen voor een online jaarverslag, inclusief sociaal jaarverslag.


Gezond aanbod in heel veel schoolkantines
05 juli 2018

Dinsdag 3 juli was het feest op het stadhuis in Alkmaar, waarbij zes scholen uit Alkmaar en Heiloo uit handen van wethouder Elly Konijn-Vermaas (Alkmaar) en wethouder Elly Beens (Heiloo) een Gezonde Kantineschaal kregen uitgereikt. De Gezonde Kantineschaal wordt uitgereikt aan scholen die zich inzetten om hun leerlingen een gezond assortiment eten en drinken aan te bieden.


Recordopbrengst bij benefiet Vrienden MEE Sportfonds
14 juni 2018

De benefietavond voor het Vrienden MEE Sportfonds, op woensdag 13 juni in het AFAS-Stadion te Alkmaar, heeft een recordbedrag opgeleverd van € 23.625,-. Doel van de avond, georganiseerd door Vrienden MEE en MEE & de Wering, is om zoveel mogelijk sportabonnementen te realiseren voor kwetsbare mensen die dit zelf niet kunnen betalen.


SJD spreekuren op afspraak
23 mei 2018

Per 1 juni 2018 bieden de sociaal juridisch dienstverleners in Alkmaar spreekuren op afspraak aan, in vier wijkcentra. De inloopspreekuren op deze locaties komen per 1 juni 2018 te vervallen.

1 2 3 4
Vorige  
Omhoog
Deel deze pagina:

Google chrome:

In- of uitzoomen op de huidige pagina

Gebruik de zoomopties om alles op een webpagina groter of kleiner te maken.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer 
 3. Kies de gewenste zoomopties naast Zoom:
  • Alles groter maken: klik op Inzoomen 
  • Alles kleiner maken: klik op Uitzoomen 
  • De modus voor volledig scherm gebruiken: klik op 'Volledig scherm'

U kunt ook in- of uitzoomen met de sneltoetsen:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's

U kunt de grootte van alle items op bezochte webpagina's wijzigen, waaronder tekst, afbeeldingen en video's. U kunt ook alleen de lettergrootte wijzigen.

Opmerking: Op sommige websites kunnen browsers niet alleen de lettergrootte wijzigen. Voor die sites kunt u de lettergrootte niet aanpassen in Google Chrome.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer  Instellingen.
 3. Klik op Geavanceerde instellingen weergeven onder aan het scherm.
 4. Breng onder Webinhoud de gewenste wijzigingen aan:
  • Alles wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast 'Zoomen op pagina'. Selecteer vervolgens de gewenste zoomoptie.
  • Lettergrootte wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast Lettergrootte. Selecteer vervolgens de gewenste lettergrootte. U kunt nog meer opties voor lettertypen wijzigen door op Lettertypen aanpassen te klikken.

 

 

MS Internet explorer/Edge:

In- of uitzoomen op de huidige pagina:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's