Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten

Nieuws


Cliënten waarderen ons gemiddeld met een 7,9
27 juni 2019

Onze cliënten zijn tevreden over de door ons geboden dienstverlening. De rapportcijfers die zij ons geven variëren tussen een 7 en een 8. Het gemiddelde komt uit op een 7,9.


Uitreiking dertien Gouden Schoolkantineschalen
26 juni 2019

Maar liefst dertien scholen uit de gemeenten Alkmaar, Bergen, Heerhugowaard, Heiloo en Langedijk hebben maandag 24 juni tijdens een feestelijke bijeenkomst op het Stadhuis in Alkmaar een Gouden Schoolkantineschaal 2019 gekregen.


Cliëntenraad zoekt nieuwe leden en secretaris
26 juni 2019

Heeft u affiniteit met de zorg- en welzijnssector? Wilt u zich inzetten voor de belangen van de cliënten van MEE & de Wering? Wilt u meedenken over het beleid van onze organisatie? Dan is deelname aan de cliëntenraad wellicht iets voor u!


Afsluiting SportWerkt Haarlem
20 juni 2019

Het project SportWerkt is inmiddels in vele gemeenten een vast concept. Zo ook in Haarlem, waar op 18 juni certificaten werden uitgereikt aan de succesvolle deelnemers.


Medemblik biedt BudgetBuddy hulp aan haar inwoners
19 juni 2019

MEE & de Wering biedt hun BudgetBuddy ondersteuning ook aan in de gemeente Medemblik. BudgetBuddy’s zijn gespecialiseerde vrijwilligers die helpen bij financiële problemen. De BudgetBuddy helpt u thuis bij uw administratie en denkt met u mee bij het vinden van oplossingen om schulden af te lossen en/of financiële problemen te voorkomen.


Benefietavond Vrienden MEE Sportfonds levert 21.250 euro op
29 mei 2019

Afgelopen 23 mei werd inmiddels voor de vijfde keer een benefietavond voor het Vrienden MEE Sportfonds georganiseerd. Doel van de avond, georganiseerd door de stichting MEE & de Wering, is om zoveel mogelijk sportabonnementen te realiseren voor mensen die dit niet kunnen betalen.


De Healthy Sisters dragen bij aan een gezonde omgeving voor de jeugd
15 maart 2019

JOGG Alkmaar heeft op 14 maart een zeer succesvolle bijeenkomst gehad met de Healthy Sisters. Met een grote opkomst hebben ze de wijk Overdie een stap laten zetten naar een gezondere leefstijl voor de jeugd.


Lancering nieuwe website Two2Tango
14 februari 2019

Two2Tango lanceert op 14 februari haar nieuwe website, met informatie en advies over relatietwijfel en (echt)scheiding voor inwoners van Alkmaar. Dit kan gecombineerd worden met professionele begeleiding door een maatschappelijk werker. Voor een afspraak kun je contact opnemen met een maatschappelijk werker van MEE & de Wering, 088 0075 000.  

1 2 3 4 5
Vorige  
Omhoog
Deel deze pagina:

Google chrome:

In- of uitzoomen op de huidige pagina

Gebruik de zoomopties om alles op een webpagina groter of kleiner te maken.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer 
 3. Kies de gewenste zoomopties naast Zoom:
  • Alles groter maken: klik op Inzoomen 
  • Alles kleiner maken: klik op Uitzoomen 
  • De modus voor volledig scherm gebruiken: klik op 'Volledig scherm'

U kunt ook in- of uitzoomen met de sneltoetsen:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's

U kunt de grootte van alle items op bezochte webpagina's wijzigen, waaronder tekst, afbeeldingen en video's. U kunt ook alleen de lettergrootte wijzigen.

Opmerking: Op sommige websites kunnen browsers niet alleen de lettergrootte wijzigen. Voor die sites kunt u de lettergrootte niet aanpassen in Google Chrome.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer  Instellingen.
 3. Klik op Geavanceerde instellingen weergeven onder aan het scherm.
 4. Breng onder Webinhoud de gewenste wijzigingen aan:
  • Alles wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast 'Zoomen op pagina'. Selecteer vervolgens de gewenste zoomoptie.
  • Lettergrootte wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast Lettergrootte. Selecteer vervolgens de gewenste lettergrootte. U kunt nog meer opties voor lettertypen wijzigen door op Lettertypen aanpassen te klikken.

 

 

MS Internet explorer/Edge:

In- of uitzoomen op de huidige pagina:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's