Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten

Nieuws


Nieuwe start van Your next step!
17 januari 2019

MEE & de Wering en het RMC starten 5 maart weer met een nieuwe projectgroep van Your next step!, waarbij deelnemers na 12 weken doorstromen naar een opleiding, betaalde baan of vrijwilligersplek. Jongeren tussen de 16 en 23 jaar zonder startkwalificatie kunnen zich hiervoor weer aanmelden!


Samen in gesprek in Den Helder
16 januari 2019

Soms is het fijn om gedachten met iemand te kunnen delen of een steuntje in de rug te krijgen om zelf weer verder te kunnen. Dat is de insteek van Levensvragen, de Bezoekdienst aan weduwen en weduwnaars en Samenkracht. Voor deze diensten zijn wij op zoek naar vrijwilligers die graag het gesprek aangaan of tijdelijk wat extra ondersteuning willen bieden.


Groene vingers gezocht
15 januari 2019

WonenPlus is op zoek naar tuinvrijwilligers in Abbekerk, Wognum en Medemblik (stad) die zich willen inzetten voor mensen die niet meer zelf hun tuin kunnen onderhouden.


Vanaf de zijlijn de arbeidsmarkt op
04 januari 2019

Sporten is niet alleen goed voor lichaam en geest, het vergroot ook nog eens je kansen op de arbeidsmarkt. Hoe dat zit, vertelt Souad Labrid. Zij deed mee met het coachingsproject SportWerkt van MEE & de Wering.


Actieve ouderen op de foto
27 december 2018

In het stadhuis van Den Helder is een foto expositie te bezoeken. Fotografe Riet de Haan heeft in het kader van het project ‘Eenzaam ben je niet alleen’ ouderen gefotografeerd. Vervolgens is de expositie, aangevuld met collages, samengesteld. Iedere bezoeker van het stadshuis kan de expositie komen bekijken.


Afsluiting Your Next Step! Alkmaar
14 december 2018

Donderdagavond 13 december werd het traject Your Next Step! afgesloten in de kantine van AHMC in Alkmaar. Twaalf weken lang hebben de deelnemers zich volop ingezet en hard gemaakt om dit project succesvol af te ronden.


Kerstkaarten van basisschool de Kameleon
04 december 2018

Vanaf maandag 3 december gaan de leerlingen van Sarkonschool De Kameleon aan de slag om kaarten knutselen en schrijven. De kaarten worden, in samenwerking met MEE & de Wering en Noordkopvoorelkaar, verstuurd aan mensen die een beetje extra aandacht kunnen gebruiken.


Jongerenwerk Den Helder heeft nieuwe website
28 november 2018

De website van Jongerenwerk Den Helder is vernieuwd! Een ander uiterlijk, gevuld met nieuwe content, duidelijke doorverwijzingen en links binnen de pagina's en nu dus net zo snel en laagdrempelig als het jongerenwerk is.

1 2 3 4 5 5
Vorige  
Omhoog
Deel deze pagina:

Google chrome:

In- of uitzoomen op de huidige pagina

Gebruik de zoomopties om alles op een webpagina groter of kleiner te maken.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer 
 3. Kies de gewenste zoomopties naast Zoom:
  • Alles groter maken: klik op Inzoomen 
  • Alles kleiner maken: klik op Uitzoomen 
  • De modus voor volledig scherm gebruiken: klik op 'Volledig scherm'

U kunt ook in- of uitzoomen met de sneltoetsen:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's

U kunt de grootte van alle items op bezochte webpagina's wijzigen, waaronder tekst, afbeeldingen en video's. U kunt ook alleen de lettergrootte wijzigen.

Opmerking: Op sommige websites kunnen browsers niet alleen de lettergrootte wijzigen. Voor die sites kunt u de lettergrootte niet aanpassen in Google Chrome.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer  Instellingen.
 3. Klik op Geavanceerde instellingen weergeven onder aan het scherm.
 4. Breng onder Webinhoud de gewenste wijzigingen aan:
  • Alles wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast 'Zoomen op pagina'. Selecteer vervolgens de gewenste zoomoptie.
  • Lettergrootte wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast Lettergrootte. Selecteer vervolgens de gewenste lettergrootte. U kunt nog meer opties voor lettertypen wijzigen door op Lettertypen aanpassen te klikken.

 

 

MS Internet explorer/Edge:

In- of uitzoomen op de huidige pagina:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's