Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten

Nieuws


Workshop Zelf belastingaangifte doen Enkhuizen
25 februari 2019

De sociaal raadslieden van MEE & de Wering starten op vrijdag 12 april met de gratis workshop Zelf belastingaangifte doen, voor inwoners van de gemeente Enkhuizen.


Lancering nieuwe website Two2Tango
14 februari 2019

Two2Tango lanceert op 14 februari haar nieuwe website, met informatie en advies over relatietwijfel en (echt)scheiding voor inwoners van Alkmaar. Dit kan gecombineerd worden met professionele begeleiding door een maatschappelijk werker. Voor een afspraak kun je contact opnemen met een maatschappelijk werker van MEE & de Wering, 088 0075 000.  


Kom van die bank af en doe mee met SportWerkt!
08 februari 2019

Is het nog niet gelukt om je goede voornemens om te zetten in daden? Zit je voor jouw idee nog steeds teveel op de bank? Wil je wel vooruit, maar loop je nog vast? Grijp nu je kans en meld je aan voor SportWerkt! Dit project kan je net het steuntje in de rug geven die je nodig hebt. Je gaat drie dagdelen in de week sporten (tennis, bootcamp, yoga, etc.) en één dagdeel in de week volg je diverse inspirerende en interessante workshops.


MEE op weg: wil jij leren om zelfstandig te reizen naar school?
24 januari 2019

Veel kinderen en jongeren met een beperking reizen al van jongs af aan met speciaal vervoer naar school. Dat is niet altijd nodig. Via het project MEE op weg leren mensen met een beperking om met behulp van een maatje zo zelfstandig mogelijk te reizen. MEE & de Wering zoekt kinderen en jongeren die naar het speciaal (basis)onderwijs gaan, en die willen leren zelfstandig te reizen. Reizen kan met de fiets zijn, lopend of met het openbaar vervoer. De gemeenten maken MEE op weg mogelijk. MEE & de Wering voert het project uit.


Groene vingers gezocht
15 januari 2019

WonenPlus is op zoek naar tuinvrijwilligers in Abbekerk, Wognum en Medemblik (stad) die zich willen inzetten voor mensen die niet meer zelf hun tuin kunnen onderhouden.


Vanaf de zijlijn de arbeidsmarkt op
04 januari 2019

Sporten is niet alleen goed voor lichaam en geest, het vergroot ook nog eens je kansen op de arbeidsmarkt. Hoe dat zit, vertelt Souad Labrid. Zij deed mee met het coachingsproject SportWerkt van MEE & de Wering.


Actieve ouderen op de foto
27 december 2018

In het stadhuis van Den Helder is een foto expositie te bezoeken. Fotografe Riet de Haan heeft in het kader van het project ‘Eenzaam ben je niet alleen’ ouderen gefotografeerd. Vervolgens is de expositie, aangevuld met collages, samengesteld. Iedere bezoeker van het stadshuis kan de expositie komen bekijken.


Afsluiting Your Next Step! Alkmaar
14 december 2018

Donderdagavond 13 december werd het traject Your Next Step! afgesloten in de kantine van AHMC in Alkmaar. Twaalf weken lang hebben de deelnemers zich volop ingezet en hard gemaakt om dit project succesvol af te ronden.

1 2 3 4
Vorige  
Omhoog
Deel deze pagina:

Google chrome:

In- of uitzoomen op de huidige pagina

Gebruik de zoomopties om alles op een webpagina groter of kleiner te maken.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer 
 3. Kies de gewenste zoomopties naast Zoom:
  • Alles groter maken: klik op Inzoomen 
  • Alles kleiner maken: klik op Uitzoomen 
  • De modus voor volledig scherm gebruiken: klik op 'Volledig scherm'

U kunt ook in- of uitzoomen met de sneltoetsen:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's

U kunt de grootte van alle items op bezochte webpagina's wijzigen, waaronder tekst, afbeeldingen en video's. U kunt ook alleen de lettergrootte wijzigen.

Opmerking: Op sommige websites kunnen browsers niet alleen de lettergrootte wijzigen. Voor die sites kunt u de lettergrootte niet aanpassen in Google Chrome.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer  Instellingen.
 3. Klik op Geavanceerde instellingen weergeven onder aan het scherm.
 4. Breng onder Webinhoud de gewenste wijzigingen aan:
  • Alles wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast 'Zoomen op pagina'. Selecteer vervolgens de gewenste zoomoptie.
  • Lettergrootte wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast Lettergrootte. Selecteer vervolgens de gewenste lettergrootte. U kunt nog meer opties voor lettertypen wijzigen door op Lettertypen aanpassen te klikken.

 

 

MS Internet explorer/Edge:

In- of uitzoomen op de huidige pagina:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's