Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten

Nieuws


Paralympische Talentdag 2019
29 augustus 2019

Op zondag 20 oktober organiseert TeamNL op Papendal de elfde Paralympische Talentdag. Misschien heb jij wel talent voor de handbike, de tandem of de racefiets.


Start van Your next step! IJmond
22 augustus 2019

Vanaf 1 oktober start voor het eerst in de regio IJmond het project Your Next Step. Dit project is voor jongeren tussen de 16 en 27 jaar, woonachtig in de gemeenten Beverwijk, Heemskerk en Velsen. In een intensief programma van twaalf weken gaan wij samen met de jongeren aan de slag met als einddoel door te stromen naar een opleiding, betaalde baan of een combinatie hiervan.


MEE & de Wering WonenPlus zoekt chauffeurs en tuinvrijwilligers
16 augustus 2019

MEE & de Wering WonenPlus is op zoek naar vrijwilligers in Hoorn die bereid zijn om ouderen, mensen met een handicap en mantelzorgers te ondersteunen in het langer zelfstandig thuis blijven wonen. Er is vooral vraag naar tuinvrijwilligers en chauffeurs voor de Autodienst.


Vrijwilligers gezocht voor begeleiding kinderen bij omgangsregeling bij (v)echtscheiding
08 augustus 2019

MEE & de Wering zoekt vrijwilligers in de regio Noord-Holland Noord die kinderen bij een (v)echtscheiding begeleiden tijdens bezoek aan de ouder. De Begeleide omgangsregeling (BOR) moet voorkomen dat contact tussen kind en niet-verzorgende ouder blijvend of tijdelijk wordt verbroken. Als vrijwilliger ben je aanwezig tijdens de omgangsregeling van het kind en de niet-verzorgende ouder.


Gemeente Alkmaar tekent Convenant Gezonde Sportevenementen tijdens EK Wielrennen
08 augustus 2019

Op 7 augustus heeft de gemeente Alkmaar zich aangesloten bij het Convenant Gezonde Sportevenementen. De ondertekening vond plaats tijdens het EK wielrennen dat van 7 t/m 11 augustus in de stad plaatsvindt. De gemeente Alkmaar ondertekende het Convenant Gezonde Sportevenementen samen met Alkmaar Sport N.V. en Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG) in aanwezigheid van JOGG-ambassadeur Erben Wennemars.


Start Bewegend naar werk! Heemskerk
07 augustus 2019

Op maandag 7 oktober start er een nieuw traject van 'Bewegend naar werk! Heemskerk', voor inwoners van 18 jaar en ouder uit de gemeente Heemskerk, die hun leefstijl willen verbeteren.


Verkiezing Uniek Sporttalent 2019
01 augustus 2019

Voor alweer de zesde keer op een rij wordt er vanuit Uniek Sporten gezocht naar gehandicapte breedtesporters met een talent in de breedste zin van het woord. Talenten kunnen tot 15 september worden genomineerd, daarna zal de verkiezing echt van start gaan.


ISO certificering voor het derde jaar op rij behaald
05 juli 2019

De aanwezigheid van een certificaat is voor opdrachtgevers of klanten steeds vaker een voorwaarde bij de inkoop of aanbesteding. Met een certificaat tonen wij aan dat wij de interne organisatie op orde hebben en er alles aan doen om de kwaliteit hoog te houden. 

1 2 3 4 5 5
Vorige  
Omhoog
Deel deze pagina:

Google chrome:

In- of uitzoomen op de huidige pagina

Gebruik de zoomopties om alles op een webpagina groter of kleiner te maken.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer 
 3. Kies de gewenste zoomopties naast Zoom:
  • Alles groter maken: klik op Inzoomen 
  • Alles kleiner maken: klik op Uitzoomen 
  • De modus voor volledig scherm gebruiken: klik op 'Volledig scherm'

U kunt ook in- of uitzoomen met de sneltoetsen:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's

U kunt de grootte van alle items op bezochte webpagina's wijzigen, waaronder tekst, afbeeldingen en video's. U kunt ook alleen de lettergrootte wijzigen.

Opmerking: Op sommige websites kunnen browsers niet alleen de lettergrootte wijzigen. Voor die sites kunt u de lettergrootte niet aanpassen in Google Chrome.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer  Instellingen.
 3. Klik op Geavanceerde instellingen weergeven onder aan het scherm.
 4. Breng onder Webinhoud de gewenste wijzigingen aan:
  • Alles wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast 'Zoomen op pagina'. Selecteer vervolgens de gewenste zoomoptie.
  • Lettergrootte wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast Lettergrootte. Selecteer vervolgens de gewenste lettergrootte. U kunt nog meer opties voor lettertypen wijzigen door op Lettertypen aanpassen te klikken.

 

 

MS Internet explorer/Edge:

In- of uitzoomen op de huidige pagina:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's