Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten

Nieuws


Kom van die bank af en doe mee met SportWerkt!
08 februari 2019

Is het nog niet gelukt om je goede voornemens om te zetten in daden? Zit je voor jouw idee nog steeds teveel op de bank? Wil je wel vooruit, maar loop je nog vast? Grijp nu je kans en meld je aan voor SportWerkt! Dit project kan je net het steuntje in de rug geven die je nodig hebt. Je gaat drie dagdelen in de week sporten (tennis, bootcamp, yoga, etc.) en één dagdeel in de week volg je diverse inspirerende en interessante workshops.


MEE op weg: wil jij leren om zelfstandig te reizen naar school?
24 januari 2019

Veel kinderen en jongeren met een beperking reizen al van jongs af aan met speciaal vervoer naar school. Dat is niet altijd nodig. Via het project MEE op weg leren mensen met een beperking om met behulp van een maatje zo zelfstandig mogelijk te reizen. MEE & de Wering zoekt kinderen en jongeren die naar het speciaal (basis)onderwijs gaan, en die willen leren zelfstandig te reizen. Reizen kan met de fiets zijn, lopend of met het openbaar vervoer. De gemeenten maken MEE op weg mogelijk. MEE & de Wering voert het project uit.


Groene vingers gezocht
15 januari 2019

WonenPlus is op zoek naar tuinvrijwilligers in Abbekerk, Wognum en Medemblik (stad) die zich willen inzetten voor mensen die niet meer zelf hun tuin kunnen onderhouden.


Vanaf de zijlijn de arbeidsmarkt op
04 januari 2019

Sporten is niet alleen goed voor lichaam en geest, het vergroot ook nog eens je kansen op de arbeidsmarkt. Hoe dat zit, vertelt Souad Labrid. Zij deed mee met het coachingsproject SportWerkt van MEE & de Wering.


Actieve ouderen op de foto
27 december 2018

In het stadhuis van Den Helder is een foto expositie te bezoeken. Fotografe Riet de Haan heeft in het kader van het project ‘Eenzaam ben je niet alleen’ ouderen gefotografeerd. Vervolgens is de expositie, aangevuld met collages, samengesteld. Iedere bezoeker van het stadshuis kan de expositie komen bekijken.


Afsluiting Your Next Step! Alkmaar
14 december 2018

Donderdagavond 13 december werd het traject Your Next Step! afgesloten in de kantine van AHMC in Alkmaar. Twaalf weken lang hebben de deelnemers zich volop ingezet en hard gemaakt om dit project succesvol af te ronden.


Kerstkaarten van basisschool de Kameleon
04 december 2018

Vanaf maandag 3 december gaan de leerlingen van Sarkonschool De Kameleon aan de slag om kaarten knutselen en schrijven. De kaarten worden, in samenwerking met MEE & de Wering en Noordkopvoorelkaar, verstuurd aan mensen die een beetje extra aandacht kunnen gebruiken.


Hoe ga je om met mensen met een niet-zichtbare beperking?
08 november 2018

Soms reageren mensen anders dan je verwacht. Iedere professional heeft dit wel eens binnen de werksituatie ervaren.
Het kan zijn dat u dan te maken heeft met een klant of patiënt die een beperking heeft die niet op het eerste gezicht zichtbaar is.

1 2 3 4
Vorige  
Omhoog
Deel deze pagina:

Google chrome:

In- of uitzoomen op de huidige pagina

Gebruik de zoomopties om alles op een webpagina groter of kleiner te maken.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer 
 3. Kies de gewenste zoomopties naast Zoom:
  • Alles groter maken: klik op Inzoomen 
  • Alles kleiner maken: klik op Uitzoomen 
  • De modus voor volledig scherm gebruiken: klik op 'Volledig scherm'

U kunt ook in- of uitzoomen met de sneltoetsen:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's

U kunt de grootte van alle items op bezochte webpagina's wijzigen, waaronder tekst, afbeeldingen en video's. U kunt ook alleen de lettergrootte wijzigen.

Opmerking: Op sommige websites kunnen browsers niet alleen de lettergrootte wijzigen. Voor die sites kunt u de lettergrootte niet aanpassen in Google Chrome.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer  Instellingen.
 3. Klik op Geavanceerde instellingen weergeven onder aan het scherm.
 4. Breng onder Webinhoud de gewenste wijzigingen aan:
  • Alles wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast 'Zoomen op pagina'. Selecteer vervolgens de gewenste zoomoptie.
  • Lettergrootte wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast Lettergrootte. Selecteer vervolgens de gewenste lettergrootte. U kunt nog meer opties voor lettertypen wijzigen door op Lettertypen aanpassen te klikken.

 

 

MS Internet explorer/Edge:

In- of uitzoomen op de huidige pagina:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's