Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten

Nieuws


Openingsfeest Wijkcentrum Haarlem
20 februari 2019

Op woensdag 27 februari wordt het wijkcentrum aan de Jan Sluijterslaan 11 officieel geopend, samen met MEE & de Wering en DOCK. Er worden workshops georganiseerd, er is een informatiemarkt en men kan genieten van lekkere hapjes en drankjes.


Lancering nieuwe website Two2Tango
14 februari 2019

Two2Tango lanceert op 14 februari haar nieuwe website, met informatie en advies over relatietwijfel en (echt)scheiding voor inwoners van Alkmaar. Dit kan gecombineerd worden met professionele begeleiding door een maatschappelijk werker. Voor een afspraak kun je contact opnemen met een maatschappelijk werker van MEE & de Wering, 088 0075 000.  


Cursus Omgaan met Geld in Den Helder
13 februari 2019

MEE & de Wering start op donderdagmiddag 25 april met de gratis cursus Omgaan met Geld, bedoeld voor moeilijk lerende volwassenen die zelfstandig (gaan) wonen.


Kom van die bank af en doe mee met SportWerkt!
08 februari 2019

Is het nog niet gelukt om je goede voornemens om te zetten in daden? Zit je voor jouw idee nog steeds teveel op de bank? Wil je wel vooruit, maar loop je nog vast? Grijp nu je kans en meld je aan voor SportWerkt! Dit project kan je net het steuntje in de rug geven die je nodig hebt. Je gaat drie dagdelen in de week sporten (tennis, bootcamp, yoga, etc.) en één dagdeel in de week volg je diverse inspirerende en interessante workshops.


Cursus Sociale vaardigheden
07 februari 2019

Op vrijdag 8 maart start bij MEE & de Wering in Den Helder de cursus Sociale vaardigheden. Deze is bedoeld voor moeilijk lerende volwassenen. Er zijn in totaal tien bijeenkomsten, telkens van 14.30 tot 16.30 uur.


Workshop Zelf belastingaangifte doen
06 februari 2019

De sociaal juridisch dienstverleners van MEE & de Wering starten op maandag 18 maart met de gratis workshop Zelf belastingaangifte doen, voor inwoners van de gemeente Alkmaar.


Cursus voor vrouwen van partners met (een vermoeden van) autisme
29 januari 2019

MEE & de Wering start in Haarlem op dinsdag 26 februari met de cursus Autisme voor partners. Deze cursus is bedoeld voor vrouwen van partners met een (vermoeden van) autismespectrumstoornis. Deze cursus wordt gehouden (om de week) op dinsdagavond van 19.30 tot 21.30 uur bij MEE & de Wering, Jan Sluyterlaan 11, 2033 TM te Haarlem. Er zijn tien bijeenkomsten.


MEE op weg: wil jij leren om zelfstandig te reizen naar school?
24 januari 2019

Veel kinderen en jongeren met een beperking reizen al van jongs af aan met speciaal vervoer naar school. Dat is niet altijd nodig. Via het project MEE op weg leren mensen met een beperking om met behulp van een maatje zo zelfstandig mogelijk te reizen. MEE & de Wering zoekt kinderen en jongeren die naar het speciaal (basis)onderwijs gaan, en die willen leren zelfstandig te reizen. Reizen kan met de fiets zijn, lopend of met het openbaar vervoer. De gemeenten maken MEE op weg mogelijk. MEE & de Wering voert het project uit.

1 2 3 4 5 5
 
Omhoog
Deel deze pagina:

Google chrome:

In- of uitzoomen op de huidige pagina

Gebruik de zoomopties om alles op een webpagina groter of kleiner te maken.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer 
 3. Kies de gewenste zoomopties naast Zoom:
  • Alles groter maken: klik op Inzoomen 
  • Alles kleiner maken: klik op Uitzoomen 
  • De modus voor volledig scherm gebruiken: klik op 'Volledig scherm'

U kunt ook in- of uitzoomen met de sneltoetsen:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's

U kunt de grootte van alle items op bezochte webpagina's wijzigen, waaronder tekst, afbeeldingen en video's. U kunt ook alleen de lettergrootte wijzigen.

Opmerking: Op sommige websites kunnen browsers niet alleen de lettergrootte wijzigen. Voor die sites kunt u de lettergrootte niet aanpassen in Google Chrome.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer  Instellingen.
 3. Klik op Geavanceerde instellingen weergeven onder aan het scherm.
 4. Breng onder Webinhoud de gewenste wijzigingen aan:
  • Alles wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast 'Zoomen op pagina'. Selecteer vervolgens de gewenste zoomoptie.
  • Lettergrootte wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast Lettergrootte. Selecteer vervolgens de gewenste lettergrootte. U kunt nog meer opties voor lettertypen wijzigen door op Lettertypen aanpassen te klikken.

 

 

MS Internet explorer/Edge:

In- of uitzoomen op de huidige pagina:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's