Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten

Nieuws


Eerste groep gestart met 'Gouden Kans project'
31 januari 2020

16 Jongeren volgen het komende halfjaar trainingen en workshops om op een vernieuwende manier hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Daarnaast werken ze aan een nieuw project met een duurzaam of sociaal thema bij een mooie organisatie die midden in de samenleving staan. De deelnemende jongeren hebben een diverse achtergrond, van VMBO, MBO tot WO geschoold, maar ze hebben allemaal een gezamenlijk doel: een duidelijke richting voor de toekomst


Jongeren en organisaties gezocht voor Gouden Kans Project
09 december 2019

 Dit project is speciaal voor jongeren tussen 16 en 27 jaar, van alle niveaus en achtergronden, die momenteel vastlopen in wat ze willen en wie ze zijn.


Wat is normaal? Talenten op het podium tijdens Kunst met een grote G!
18 november 2019

Dinsdag 12 november speelden mensen met een beperking de hoofdrol in de cultuurkoepel van Heiloo. Tijdens het evenement ‘Kunst met een grote G! Het Evenement voor G-niaal Talent’ toonden zij hun talenten. Niet de beperking stond centraal, maar de kwaliteit.


Maatschappelijke Diensttijd: ‘Meer doen met je talent’
06 november 2019

In Noord-Holland Noord kunnen jongeren tussen de 16 en 27 jaar binnenkort meedoen aan een project waarin ze zich inzetten voor een maatschappelijk doel en tegelijk voor hun persoonlijke ontwikkeling. Onder het motto ‘Meer doen met je talent’ start de zogeheten Maatschappelijke Diensttijd Noord-Holland Noord (MDT NHN). MEE & de Wering werkt hieraan mee.


Wegwijs Enkhuizen
03 oktober 2019

Iedere woensdag van 9 tot 11 uur is er een inloop in IJsselzand waar we u gratis en anoniem op weg helpen met financiële en administratieve zaken.


Verhuizing MEE & de Wering Alkmaar
03 oktober 2019

Wij willen u alvast informeren over de op handen zijnde verhuizing van MEE & de Wering. Collega’s van het Servicebureau, Programma’s & Projecten en het regioteam Noord-Kennemerland komen bij elkaar op één locatie te werken, samen met management en training Groeimee.


In gesprek over eenzaamheid
12 september 2019

De gemeente Hoorn zet zich de komende jaren in om samen met partnerorganisaties - waaronder MEE & de Wering - eenzaamheid in Hoorn te verminderen. Om een goed beeld te krijgen over hoe inwoners zelf denken over eenzaamheid zijn gemeente en partners hierover met hen in gesprek. De gemeente vraagt inwoners van Hoorn om hun ervaringen te delen in een een-op eengesprek. Wethouder Kholoud al Mobayed voerde afgelopen week de eerste gesprekken.


Gezondere jeugd in Hollands Kroon door ‘Lekker in je Life’
05 september 2019

Verschillende organisaties en zorgprofessionals in Hollands Kroon slaan met MEE & de Wering de handen ineen met het programma Lekker in je Life. Het programma, dat in september start, richt zich op kinderen uit Hollands Kroon van 2 tot 18 jaar, met een vorm van overgewicht. De kinderen volgen een programma bestaande uit drie pijlers: voeding, gedrag en bewegen.

1 2 3 4 5 5
 
Omhoog
Deel deze pagina:

Google chrome:

In- of uitzoomen op de huidige pagina

Gebruik de zoomopties om alles op een webpagina groter of kleiner te maken.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer 
 3. Kies de gewenste zoomopties naast Zoom:
  • Alles groter maken: klik op Inzoomen 
  • Alles kleiner maken: klik op Uitzoomen 
  • De modus voor volledig scherm gebruiken: klik op 'Volledig scherm'

U kunt ook in- of uitzoomen met de sneltoetsen:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's

U kunt de grootte van alle items op bezochte webpagina's wijzigen, waaronder tekst, afbeeldingen en video's. U kunt ook alleen de lettergrootte wijzigen.

Opmerking: Op sommige websites kunnen browsers niet alleen de lettergrootte wijzigen. Voor die sites kunt u de lettergrootte niet aanpassen in Google Chrome.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer  Instellingen.
 3. Klik op Geavanceerde instellingen weergeven onder aan het scherm.
 4. Breng onder Webinhoud de gewenste wijzigingen aan:
  • Alles wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast 'Zoomen op pagina'. Selecteer vervolgens de gewenste zoomoptie.
  • Lettergrootte wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast Lettergrootte. Selecteer vervolgens de gewenste lettergrootte. U kunt nog meer opties voor lettertypen wijzigen door op Lettertypen aanpassen te klikken.

 

 

MS Internet explorer/Edge:

In- of uitzoomen op de huidige pagina:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's