Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten

Nieuws


Recordopbrengst bij benefiet Vrienden MEE Sportfonds
14 juni 2018

De benefietavond voor het Vrienden MEE Sportfonds, op woensdag 13 juni in het AFAS-Stadion te Alkmaar, heeft een recordbedrag opgeleverd van € 23.625,-. Doel van de avond, georganiseerd door Vrienden MEE en MEE & de Wering, is om zoveel mogelijk sportabonnementen te realiseren voor kwetsbare mensen die dit zelf niet kunnen betalen.


Nog te veel jongeren staan aan de kant
08 juni 2018

Elk jaar verlaten er in Nederland 3900 jongeren het onderwijs zonder dat ze zicht hebben op een baan of een uitkering. Zij raken buiten beeld en nemen geen deel aan de maatschappij, met escalerend gedrag tot gevolg. Over dit vraagstuk ging het symposium ’18- / 18 + problematiek van kwetsbare jongeren’ van MEE NL op 6 juni.


Zomerschool voor senioren
05 juni 2018

Stichting Netwerk en MEE & de Wering organiseren, samen met senioren, de Zomerschool. Dit jaar is de Zomerschool van maandag 23 juli t/m donderdag 2 augustus 2018.
De Zomerschool 50+ in Hoorn, organiseert twee weken een aantal activiteiten op het gebied van ontspanning, cultuur en educatie, inspanning en gezelligheid.


SJD spreekuren op afspraak
23 mei 2018

Per 1 juni 2018 bieden de sociaal juridisch dienstverleners in Alkmaar spreekuren op afspraak aan, in vier wijkcentra. De inloopspreekuren op deze locaties komen per 1 juni 2018 te vervallen.


MEE Vakantiewijzer
15 mei 2018

In de MEE Vakantiewijzer vindt u vakantieaanbod (vakanties, huisjes, hotels en campings) die toegankelijk zijn voor iedereen die een beperking heeft. Er zijn vakanties en accommodaties voor jong en oud, met een verstandelijke of lichamelijke beperking, met autisme of ADHD.


Geef je op voor SportWerkt! Alkmaar
26 april 2018

Kom je uit de gemeente Alkmaar en wil je fitter worden en/of stappen zetten richting werk? Geef je dan op voor SportWerkt! Alkmaar, wat in juni van start gaat.


MEE op weg: reismaatjes gezocht
05 april 2018

MEE & de Wering zoekt vrijwilligers die kinderen en jongeren (die naar het speciaal onderwijs gaan) leren zelfstandig te reizen in Den Helder, Schagen en Heemskerk.


Website www.autismenh.nl is nu vernieuwd
04 april 2018

De website over autisme in de regio Noord-Holland: www.autismenh.nl is vernieuwd. Op de website vinden bezoekers informatie over autisme en welke behandelingen en hulp er beschikbaar zijn. Op de website is de informatie over autisme ingedeeld in vier verschillende leeftijdscategorieën.

1 2
 
Omhoog
Deel deze pagina:

Google chrome:

In- of uitzoomen op de huidige pagina

Gebruik de zoomopties om alles op een webpagina groter of kleiner te maken.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer 
 3. Kies de gewenste zoomopties naast Zoom:
  • Alles groter maken: klik op Inzoomen 
  • Alles kleiner maken: klik op Uitzoomen 
  • De modus voor volledig scherm gebruiken: klik op 'Volledig scherm'

U kunt ook in- of uitzoomen met de sneltoetsen:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's

U kunt de grootte van alle items op bezochte webpagina's wijzigen, waaronder tekst, afbeeldingen en video's. U kunt ook alleen de lettergrootte wijzigen.

Opmerking: Op sommige websites kunnen browsers niet alleen de lettergrootte wijzigen. Voor die sites kunt u de lettergrootte niet aanpassen in Google Chrome.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer  Instellingen.
 3. Klik op Geavanceerde instellingen weergeven onder aan het scherm.
 4. Breng onder Webinhoud de gewenste wijzigingen aan:
  • Alles wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast 'Zoomen op pagina'. Selecteer vervolgens de gewenste zoomoptie.
  • Lettergrootte wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast Lettergrootte. Selecteer vervolgens de gewenste lettergrootte. U kunt nog meer opties voor lettertypen wijzigen door op Lettertypen aanpassen te klikken.

 

 

MS Internet explorer/Edge:

In- of uitzoomen op de huidige pagina:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's