Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.

Nieuws


Senioren en veiligheid, een belangrijk onderwerp wat in september wordt besproken
11 september 2020

 

Samen zorgen we ervoor dat criminaliteit niet loont. Daarom start op in september vanuit het ministerie van Justitie en Veiligheid in samenwerking met andere partijen de campagne Senioren en Veiligheid.


Anja Lems en cliënt over armoede en corona in het Noordhollands Dagblad
07 september 2020

Collega Anja Lems en een van onze cliënten gaven onlangs een interview aan het Noord-Hollands Dagblad over (verborgen) armoede. Afgelopen zaterdag stond er een groot stuk in die krant, waarin Anja en de cliënten vertelden over de problematiek, de schaamte en de manieren waarop MEE & de Wering kan helpen de financiën weer op orde te krijgen. Vroeg aan de bel trekken, is de dringende boodschap die Anja en onze cliënte willen geven.


De Mega Modder Monster Challenge (MMM) op de langste stormbaan ter wereld
31 augustus 2020
Tijdens de coronaproof-edite op 28 en 29 augustus in Den Helder werd fanatiek geklauterd, gesprongen, gekropen en geplonsd op de langste opblaasbare stormbaan ter wereld! Bas Ouwens van MEE & de Wering vertelt over de +550 meter lange stormbaan. Geniet van de beelden, en hopelijk tot volgend jaar!

Workshop Ouder Worden Met Zin
27 augustus 2020

Speciaal voor 65-plussers organiseert MEE & de Wering ontdekkingsbijeenkomsten voor inwoners van Hoorn, Blokker en Zwaag. Tijdens de ontdekkingsbijeenkomsten onderzoeken we wat ieder persoonlijk een plezierige en zinvolle invulling van het leven geeft.


Gezonde jeugd in Hollands Kroon door ‘Lekker in je Life’
13 augustus 2020

Verschillende organisaties en zorgprofessionals in Hollands Kroon slaan met MEE & de Wering de handen ineen met het programma Lekker in je Life. Het programma, dat in september start, richt zich op kinderen uit Hollands Kroon van 2 tot 18 jaar, met een vorm van overgewicht. De kinderen krijgen begeleiding op het gebied van bewegen, voeding en gezonde leefpatronen

 


SportWerkt! en Bewegend naar Werk weer van start
23 juli 2020

Op 17 augustus gaat in Alkmaar ons project SportWerkt! weer van start. Bewegend naar Werk start 7 september weer in Heemskerk.


Gratis beweegtas voor kinderen
25 juni 2020

In de week van 29 juni t/m 3 juli deelt MEE & de Wering 300 beweegtassen uit aan Alkmaarse jeugd. Elke tas bevat o.a. stoepkrijt, een springtouw een strandbal, frisbee en een kleurplaat. 


Zomerschool voor senioren
23 juni 2020

Stichting Netwerk en MEE & de Wering organiseren, samen met senioren, de Zomerschool. Dit jaar is de Zomerschool van maandag 13 juli t/m donderdag 23 juli. De Zomerschool 50+ in Hoorn bestaat uit twee weken aan activiteiten, workshops en cursussen op het gebied van ontspanning, cultuur en educatie, inspanning en gezelligheid.

1 2 3 4 5 8
 
Omhoog
Deel deze pagina:

Google chrome:

In- of uitzoomen op de huidige pagina

Gebruik de zoomopties om alles op een webpagina groter of kleiner te maken.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer 
 3. Kies de gewenste zoomopties naast Zoom:
  • Alles groter maken: klik op Inzoomen 
  • Alles kleiner maken: klik op Uitzoomen 
  • De modus voor volledig scherm gebruiken: klik op 'Volledig scherm'

U kunt ook in- of uitzoomen met de sneltoetsen:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's

U kunt de grootte van alle items op bezochte webpagina's wijzigen, waaronder tekst, afbeeldingen en video's. U kunt ook alleen de lettergrootte wijzigen.

Opmerking: Op sommige websites kunnen browsers niet alleen de lettergrootte wijzigen. Voor die sites kunt u de lettergrootte niet aanpassen in Google Chrome.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer  Instellingen.
 3. Klik op Geavanceerde instellingen weergeven onder aan het scherm.
 4. Breng onder Webinhoud de gewenste wijzigingen aan:
  • Alles wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast 'Zoomen op pagina'. Selecteer vervolgens de gewenste zoomoptie.
  • Lettergrootte wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast Lettergrootte. Selecteer vervolgens de gewenste lettergrootte. U kunt nog meer opties voor lettertypen wijzigen door op Lettertypen aanpassen te klikken.

 

 

MS Internet explorer/Edge:

In- of uitzoomen op de huidige pagina:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's