Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten

Nieuws


Afsluiting SportWerkt! Schagen
04 april 2019

Op maandag 25 maart is er weer een traject van het project SportWerkt! Schagen afgesloten. Tien deelnemers aan dit project hadden zich met volle motivatie ingezet om het project goed af te ronden en liepen vol trots met hun certificaat en de bloemen de deur uit. Dit onder toeziend oog van consulenten van de gemeente Schagen, workshop trainers, sporttrainers en SportService Schagen.


Telefooncirkel en Autodienst Hoorn zoeken vrijwilligers
29 maart 2019

MEE & de Wering / WonenPlus zoeken vrijwilligers in Hoorn, namelijk voor de Telefooncirkel en voor de Autodienst. Voor de Autodienst zoeken wij zowel planners als chauffeurs.


Gezocht: lid voor cliëntenraad
20 maart 2019

Heeft u affiniteit met de zorg- en welzijnssector? Wilt u zich inzetten voor de belangen van de cliënten van MEE & de Wering? Wilt u meedenken over het beleid van onze organisatie? Dan is deelname aan de cliëntenraad wellicht iets voor u!


De Healthy Sisters dragen bij aan een gezonde omgeving voor de jeugd
15 maart 2019

JOGG Alkmaar heeft op 14 maart een zeer succesvolle bijeenkomst gehad met de Healthy Sisters. Met een grote opkomst hebben ze de wijk Overdie een stap laten zetten naar een gezondere leefstijl voor de jeugd.


Symposium Autisme in uw gemeente
28 februari 2019

Dinsdag 2 april is Wereld Autismedag. In het kader daarvan organiseert het Convenant Autisme Noord Holland Noord een symposium in samenwerking met de gemeente Alkmaar. Doel van het symposium is het delen van kennis en het maken van verbinding. Het symposium is bedoeld voor mensen die werken bij de diverse gemeenten in NHN, organisaties en andere belangstellenden en is gericht op de doelgroep 18+.


Workshop Zelf belastingaangifte doen Enkhuizen
25 februari 2019

De sociaal raadslieden van MEE & de Wering starten op vrijdag 12 april met de gratis workshop Zelf belastingaangifte doen, voor inwoners van de gemeente Enkhuizen.


Lancering nieuwe website Two2Tango
14 februari 2019

Two2Tango lanceert op 14 februari haar nieuwe website, met informatie en advies over relatietwijfel en (echt)scheiding voor inwoners van Alkmaar. Dit kan gecombineerd worden met professionele begeleiding door een maatschappelijk werker. Voor een afspraak kun je contact opnemen met een maatschappelijk werker van MEE & de Wering, 088 0075 000.  


Cursus Omgaan met Geld in Den Helder
13 februari 2019

MEE & de Wering start op donderdagmiddag 25 april met de gratis cursus Omgaan met Geld, bedoeld voor moeilijk lerende volwassenen die zelfstandig (gaan) wonen.

1 2 3 4
 
Omhoog
Deel deze pagina:

Google chrome:

In- of uitzoomen op de huidige pagina

Gebruik de zoomopties om alles op een webpagina groter of kleiner te maken.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer 
 3. Kies de gewenste zoomopties naast Zoom:
  • Alles groter maken: klik op Inzoomen 
  • Alles kleiner maken: klik op Uitzoomen 
  • De modus voor volledig scherm gebruiken: klik op 'Volledig scherm'

U kunt ook in- of uitzoomen met de sneltoetsen:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's

U kunt de grootte van alle items op bezochte webpagina's wijzigen, waaronder tekst, afbeeldingen en video's. U kunt ook alleen de lettergrootte wijzigen.

Opmerking: Op sommige websites kunnen browsers niet alleen de lettergrootte wijzigen. Voor die sites kunt u de lettergrootte niet aanpassen in Google Chrome.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer  Instellingen.
 3. Klik op Geavanceerde instellingen weergeven onder aan het scherm.
 4. Breng onder Webinhoud de gewenste wijzigingen aan:
  • Alles wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast 'Zoomen op pagina'. Selecteer vervolgens de gewenste zoomoptie.
  • Lettergrootte wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast Lettergrootte. Selecteer vervolgens de gewenste lettergrootte. U kunt nog meer opties voor lettertypen wijzigen door op Lettertypen aanpassen te klikken.

 

 

MS Internet explorer/Edge:

In- of uitzoomen op de huidige pagina:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's