Nieuws


Eerste groep vrijwilligers palliatieve terminale zorg getraind
12 april 2018

De eerste groep vrijwilligers van Wilgaerden is door MEE & de Wering getraind in de palliatieve terminale vrijwilligerszorg.


Deelnemers en buddy's gezocht voor Camino Anders Bekeken
11 april 2018

Ben jij blind of slechtziend (en eventueel auditief beperkt? En wil jij de uitdaging aangaan om meer dan 200km naar Santiago de Compostela, Spanje, te wandelen? Of ben jij goedziend en wil jij dit als buddy mogelijk maken voor blinden en slechtzienden? Dan roept oud-deelneemster Annemiek van Munster je via deze link https://youtu.be/ASCn31QZ1sk op om je zo snel mogelijk aan te melden voor de Camino Anders Bekeken van 8 t/m 25 oktober 2018. Aanmelden is mogelijk tot 10 mei 2018.


MEE op weg: reismaatjes gezocht
05 april 2018

MEE & de Wering zoekt vrijwilligers die kinderen en jongeren (die naar het speciaal onderwijs gaan) leren zelfstandig te reizen in Den Helder en Schagen.


Website www.autismenh.nl is nu vernieuwd
04 april 2018

De website over autisme in de regio Noord-Holland: www.autismenh.nl is vernieuwd. Op de website vinden bezoekers informatie over autisme en welke behandelingen en hulp er beschikbaar zijn. Op de website is de informatie over autisme ingedeeld in vier verschillende leeftijdscategorieën.


Samenwerking voor aanpak alcohol- en drugsgebruik door jongeren
21 maart 2018

De gemeenten Stede Broec, Drechterland en Enkhuizen hebben een convenant gesloten met organisaties die met jeugd en alcohol- en drugsgebruik in aanraking komen. MEE & de Wering is een van de betrokken organisaties. Samen zetten zij zich in voor vermindering van het alcohol- en drugsgebruik onder jongeren.


Vrienden MEE Sportfonds gekoppeld aan Pinksterun
14 maart 2018

Het Vrienden MEE Sportfonds is gekoppeld als goed doel aan de Raadhuis Pinksterrun. Geef je op, ren mee en steun het Vrienden MEE Sportfonds.


Sailability zeildagen
01 maart 2018

Stichting Sailability Nederland start in mei met een nieuw seizoen van zeildagen, die zijn bedoeld om mensen met een beperking de gelegenheid te geven te (leren) zeilen. 


Inloopspreekuur Werkwinkel Alkmaar
02 augustus 2017

Op de 2e en 4e woensdag van de maand vinden er in Wijkcentrum Overdie (van Maerlantstraat 2 te Alkmaar)  inloopspreekuren plaats voor vragen over vrijwilligerswerk en werk door MEE & de Wering.

Omhoog
Deel deze pagina:

Google chrome:

In- of uitzoomen op de huidige pagina

Gebruik de zoomopties om alles op een webpagina groter of kleiner te maken.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer 
 3. Kies de gewenste zoomopties naast Zoom:
  • Alles groter maken: klik op Inzoomen 
  • Alles kleiner maken: klik op Uitzoomen 
  • De modus voor volledig scherm gebruiken: klik op 'Volledig scherm'

U kunt ook in- of uitzoomen met de sneltoetsen:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's

U kunt de grootte van alle items op bezochte webpagina's wijzigen, waaronder tekst, afbeeldingen en video's. U kunt ook alleen de lettergrootte wijzigen.

Opmerking: Op sommige websites kunnen browsers niet alleen de lettergrootte wijzigen. Voor die sites kunt u de lettergrootte niet aanpassen in Google Chrome.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer  Instellingen.
 3. Klik op Geavanceerde instellingen weergeven onder aan het scherm.
 4. Breng onder Webinhoud de gewenste wijzigingen aan:
  • Alles wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast 'Zoomen op pagina'. Selecteer vervolgens de gewenste zoomoptie.
  • Lettergrootte wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast Lettergrootte. Selecteer vervolgens de gewenste lettergrootte. U kunt nog meer opties voor lettertypen wijzigen door op Lettertypen aanpassen te klikken.

 

 

MS Internet explorer/Edge:

In- of uitzoomen op de huidige pagina:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's