Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten

Nieuws


Afsluiting SportWerkt Haarlem
20 juni 2019

Het project SportWerkt is inmiddels in vele gemeenten een vast concept. Zo ook in Haarlem, waar op 18 juni certificaten werden uitgereikt aan de succesvolle deelnemers.


Medemblik biedt BudgetBuddy hulp aan haar inwoners
19 juni 2019

MEE & de Wering biedt hun BudgetBuddy ondersteuning ook aan in de gemeente Medemblik. BudgetBuddy’s zijn gespecialiseerde vrijwilligers die helpen bij financiële problemen. De BudgetBuddy helpt u thuis bij uw administratie en denkt met u mee bij het vinden van oplossingen om schulden af te lossen en/of financiële problemen te voorkomen.


Zomers genieten in Drechterland
14 juni 2019

Vrijwilligers van MEE & de Wering / WonenPlus organiseren twee uitjes voor ouderen in Drechterland, op donderdagmiddag 18 juli en dinsdagmiddag 20 augustus.


Zomerschool voor senioren
07 juni 2019

Stichting Netwerk en MEE & de Wering organiseren, samen met senioren, de Zomerschool. Dit jaar is de Zomerschool van maandag 15 juli t/m donderdag 25 juli. De Zomerschool 50+ in Hoorn, organiseert twee weken een aantal activiteiten op het gebied van ontspanning, cultuur en educatie, inspanning en gezelligheid.


Benefietavond Vrienden MEE Sportfonds levert 21.250 euro op
29 mei 2019

Afgelopen 23 mei werd inmiddels voor de vijfde keer een benefietavond voor het Vrienden MEE Sportfonds georganiseerd. Doel van de avond, georganiseerd door de stichting MEE & de Wering, is om zoveel mogelijk sportabonnementen te realiseren voor mensen die dit niet kunnen betalen.


Gezocht: lid voor cliëntenraad
20 maart 2019

Heeft u affiniteit met de zorg- en welzijnssector? Wilt u zich inzetten voor de belangen van de cliënten van MEE & de Wering? Wilt u meedenken over het beleid van onze organisatie? Dan is deelname aan de cliëntenraad wellicht iets voor u!


De Healthy Sisters dragen bij aan een gezonde omgeving voor de jeugd
15 maart 2019

JOGG Alkmaar heeft op 14 maart een zeer succesvolle bijeenkomst gehad met de Healthy Sisters. Met een grote opkomst hebben ze de wijk Overdie een stap laten zetten naar een gezondere leefstijl voor de jeugd.


Symposium Autisme in uw gemeente
28 februari 2019

Dinsdag 2 april is Wereld Autismedag. In het kader daarvan organiseert het Convenant Autisme Noord Holland Noord een symposium in samenwerking met de gemeente Alkmaar. Doel van het symposium is het delen van kennis en het maken van verbinding. Het symposium is bedoeld voor mensen die werken bij de diverse gemeenten in NHN, organisaties en andere belangstellenden en is gericht op de doelgroep 18+.

1 2 3 4
 
Omhoog
Deel deze pagina:

Google chrome:

In- of uitzoomen op de huidige pagina

Gebruik de zoomopties om alles op een webpagina groter of kleiner te maken.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer 
 3. Kies de gewenste zoomopties naast Zoom:
  • Alles groter maken: klik op Inzoomen 
  • Alles kleiner maken: klik op Uitzoomen 
  • De modus voor volledig scherm gebruiken: klik op 'Volledig scherm'

U kunt ook in- of uitzoomen met de sneltoetsen:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's

U kunt de grootte van alle items op bezochte webpagina's wijzigen, waaronder tekst, afbeeldingen en video's. U kunt ook alleen de lettergrootte wijzigen.

Opmerking: Op sommige websites kunnen browsers niet alleen de lettergrootte wijzigen. Voor die sites kunt u de lettergrootte niet aanpassen in Google Chrome.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer  Instellingen.
 3. Klik op Geavanceerde instellingen weergeven onder aan het scherm.
 4. Breng onder Webinhoud de gewenste wijzigingen aan:
  • Alles wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast 'Zoomen op pagina'. Selecteer vervolgens de gewenste zoomoptie.
  • Lettergrootte wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast Lettergrootte. Selecteer vervolgens de gewenste lettergrootte. U kunt nog meer opties voor lettertypen wijzigen door op Lettertypen aanpassen te klikken.

 

 

MS Internet explorer/Edge:

In- of uitzoomen op de huidige pagina:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's