Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten

Nieuws


Wegwijs Enkhuizen
03 oktober 2019

Iedere woensdag van 9 tot 11 uur is er een inloop in IJsselzand waar we u gratis en anoniem op weg helpen met financiële en administratieve zaken.


Verhuizing MEE & de Wering Alkmaar
03 oktober 2019

Wij willen u alvast informeren over de op handen zijnde verhuizing van MEE & de Wering. Collega’s van het Servicebureau, Programma’s & Projecten en het regioteam Noord-Kennemerland komen bij elkaar op één locatie te werken, samen met management en training Groeimee.


In gesprek over eenzaamheid
12 september 2019

De gemeente Hoorn zet zich de komende jaren in om samen met partnerorganisaties - waaronder MEE & de Wering - eenzaamheid in Hoorn te verminderen. Om een goed beeld te krijgen over hoe inwoners zelf denken over eenzaamheid zijn gemeente en partners hierover met hen in gesprek. De gemeente vraagt inwoners van Hoorn om hun ervaringen te delen in een een-op eengesprek. Wethouder Kholoud al Mobayed voerde afgelopen week de eerste gesprekken.


Gezondere jeugd in Hollands Kroon door ‘Lekker in je Life’
05 september 2019

Verschillende organisaties en zorgprofessionals in Hollands Kroon slaan met MEE & de Wering de handen ineen met het programma Lekker in je Life. Het programma, dat in september start, richt zich op kinderen uit Hollands Kroon van 2 tot 18 jaar, met een vorm van overgewicht. De kinderen volgen een programma bestaande uit drie pijlers: voeding, gedrag en bewegen.


Paralympische Talentdag 2019
29 augustus 2019

Op zondag 20 oktober organiseert TeamNL op Papendal de elfde Paralympische Talentdag. Misschien heb jij wel talent voor de handbike, de tandem of de racefiets.


Start van Your next step! IJmond
22 augustus 2019

Vanaf 1 oktober start voor het eerst in de regio IJmond het project Your Next Step. Dit project is voor jongeren tussen de 16 en 27 jaar, woonachtig in de gemeenten Beverwijk, Heemskerk en Velsen. In een intensief programma van twaalf weken gaan wij samen met de jongeren aan de slag met als einddoel door te stromen naar een opleiding, betaalde baan of een combinatie hiervan.


MEE & de Wering WonenPlus zoekt chauffeurs en tuinvrijwilligers
16 augustus 2019

MEE & de Wering WonenPlus is op zoek naar vrijwilligers in Hoorn die bereid zijn om ouderen, mensen met een handicap en mantelzorgers te ondersteunen in het langer zelfstandig thuis blijven wonen. Er is vooral vraag naar tuinvrijwilligers en chauffeurs voor de Autodienst.


Vrijwilligers gezocht voor begeleiding kinderen bij omgangsregeling bij (v)echtscheiding
08 augustus 2019

MEE & de Wering zoekt vrijwilligers in de regio Noord-Holland Noord die kinderen bij een (v)echtscheiding begeleiden tijdens bezoek aan de ouder. De Begeleide omgangsregeling (BOR) moet voorkomen dat contact tussen kind en niet-verzorgende ouder blijvend of tijdelijk wordt verbroken. Als vrijwilliger ben je aanwezig tijdens de omgangsregeling van het kind en de niet-verzorgende ouder.

1 2 3 4
 
Omhoog
Deel deze pagina:

Google chrome:

In- of uitzoomen op de huidige pagina

Gebruik de zoomopties om alles op een webpagina groter of kleiner te maken.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer 
 3. Kies de gewenste zoomopties naast Zoom:
  • Alles groter maken: klik op Inzoomen 
  • Alles kleiner maken: klik op Uitzoomen 
  • De modus voor volledig scherm gebruiken: klik op 'Volledig scherm'

U kunt ook in- of uitzoomen met de sneltoetsen:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's

U kunt de grootte van alle items op bezochte webpagina's wijzigen, waaronder tekst, afbeeldingen en video's. U kunt ook alleen de lettergrootte wijzigen.

Opmerking: Op sommige websites kunnen browsers niet alleen de lettergrootte wijzigen. Voor die sites kunt u de lettergrootte niet aanpassen in Google Chrome.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer  Instellingen.
 3. Klik op Geavanceerde instellingen weergeven onder aan het scherm.
 4. Breng onder Webinhoud de gewenste wijzigingen aan:
  • Alles wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast 'Zoomen op pagina'. Selecteer vervolgens de gewenste zoomoptie.
  • Lettergrootte wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast Lettergrootte. Selecteer vervolgens de gewenste lettergrootte. U kunt nog meer opties voor lettertypen wijzigen door op Lettertypen aanpassen te klikken.

 

 

MS Internet explorer/Edge:

In- of uitzoomen op de huidige pagina:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's