Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten

Nieuws


MEE & de Wering maatschappelijk partner van AZ
16 augustus 2018

MEE & de Wering, AZ en de stichting Vrienden MEE hebben voor de wedstrijd AZ - NAC Breda een nieuwe overeenkomst gesloten als maatschappelijk partners. Hierdoor blijven MEE & de Wering en de stichting Vrienden MEE ook de komende drie jaar verbonden als partner van AZ.


Aanmelden voor Your Next Step!
10 augustus 2018

In september start het succesvolle project Your Next Step! weer in samenwerking met het RMC Noord-Kennemerland. Your Next Step! is een project voor vroegtijdige schoolverlaters, waarbij ze na 12 weken doorstromen naar een opleiding, betaalde baan of vrijwilligersplek.


MEE & de Wering verhuist naar nieuwe locatie in Haarlem
09 augustus 2018

Na ruim 1½ jaar gevestigd te zijn geweest aan de Oostvest 60 in Haarlem, verruilt MEE & de Wering haar onderkomen voor een locatie aan de Jan Sluyterslaan 11 in Haarlem. In de voormalige school Zuiderpolder.


Geef je op voor SportWerkt Medemblik!
08 augustus 2018

Op 8 oktober start het project SportWerkt in Medemblik, voor burgers die een steuntje in de rug nodig hebben weer werkfit te maken. Deelnemers krijgen naast kennismaking met verschillende sporten, ook workshops op het gebied van presenteren, gezonde voeding, solliciteren en geldzaken aangeboden.


Project SportWerkt Alkmaar afgesloten
25 juli 2018

Op donderdag 19 juli is het project SportWerkt Alkmaar bij hockeyclub AMHC succesvol afgesloten. Tijdens dit intensieve project van MEE & De Wering zetten de elf deelnemers in zes weken een stap richting (vrijwilligers-)werk of een opleiding.


Verkiezing Uniek Sporttalent 2018
13 juli 2018

Voor alweer de vijfde keer op een rij wordt er vanuit Uniek Sporten gezocht naar gehandicapte breedtesporters met een talent in de breedste zin van het woord. Talenten kunnen tot september worden genomineerd, daarna zal de verkiezing echt van start gaan.


Jaarverslag 2017 MEE & de Wering beschikbaar
12 juli 2018

Het jaarverslag 2017 van MEE & de Wering is gereed. We hebben dit jaar gekozen voor een online jaarverslag, inclusief sociaal jaarverslag.


Gezond aanbod in heel veel schoolkantines
05 juli 2018

Dinsdag 3 juli was het feest op het stadhuis in Alkmaar, waarbij zes scholen uit Alkmaar en Heiloo uit handen van wethouder Elly Konijn-Vermaas (Alkmaar) en wethouder Elly Beens (Heiloo) een Gezonde Kantineschaal kregen uitgereikt. De Gezonde Kantineschaal wordt uitgereikt aan scholen die zich inzetten om hun leerlingen een gezond assortiment eten en drinken aan te bieden.

1 2 3
 
Omhoog
Deel deze pagina:

Google chrome:

In- of uitzoomen op de huidige pagina

Gebruik de zoomopties om alles op een webpagina groter of kleiner te maken.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer 
 3. Kies de gewenste zoomopties naast Zoom:
  • Alles groter maken: klik op Inzoomen 
  • Alles kleiner maken: klik op Uitzoomen 
  • De modus voor volledig scherm gebruiken: klik op 'Volledig scherm'

U kunt ook in- of uitzoomen met de sneltoetsen:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's

U kunt de grootte van alle items op bezochte webpagina's wijzigen, waaronder tekst, afbeeldingen en video's. U kunt ook alleen de lettergrootte wijzigen.

Opmerking: Op sommige websites kunnen browsers niet alleen de lettergrootte wijzigen. Voor die sites kunt u de lettergrootte niet aanpassen in Google Chrome.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer  Instellingen.
 3. Klik op Geavanceerde instellingen weergeven onder aan het scherm.
 4. Breng onder Webinhoud de gewenste wijzigingen aan:
  • Alles wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast 'Zoomen op pagina'. Selecteer vervolgens de gewenste zoomoptie.
  • Lettergrootte wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast Lettergrootte. Selecteer vervolgens de gewenste lettergrootte. U kunt nog meer opties voor lettertypen wijzigen door op Lettertypen aanpassen te klikken.

 

 

MS Internet explorer/Edge:

In- of uitzoomen op de huidige pagina:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's