Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten

Nieuws


Geef je op voor SportWerkt Medemblik!
10 oktober 2018

Op 29 oktober start het project SportWerkt in Medemblik, voor burgers die een steuntje in de rug nodig hebben weer werkfit te maken. Deelnemers krijgen naast kennismaking met verschillende sporten, ook workshops op het gebied van presenteren, gezonde voeding, solliciteren en geldzaken aangeboden.


MEE & de Wering eerste maatschappelijke partner van Ondernemend Alkmaar
02 oktober 2018

Ondernemend Alkmaar en MEE & de Wering hebben een overeenkomst gesloten waardoor ze de komende drie jaar maatschappelijk partner zijn. MEE & de Wering is hiermee de eerste maatschappelijke partner van Ondernemend Alkmaar.


Oproep Honderd van Hoorn
21 september 2018

Op 21 september is het Wereld Alzheimer Dag. De Honderd van Hoorn vraagt daarom extra aandacht voor mensen met dementie in Hoorn.


Workshop Omgaan met geld in Bergen
20 september 2018

Op dinsdag 16 oktober organiseert MEE & de Wering een gratis workshop over Omgaan met Geld in Dorpshuis Hanswijk (Hanswijk 1B, ruimte Sociaal Team) in Egmond aan de Hoef, tussen 15.00 – 17.00 uur. Twee weken later, op dinsdag 30 oktober, volgt er nog een workshop in de Bibliotheek Bergen. Deze vindt plaats tussen 19.00 – 21.00 uur. Beide workshops zijn bedoeld voor inwoners van de gemeente Bergen.


Supporters voor Supporters opnieuw van start
05 september 2018

Op donderdag 13 oktober start voor inwoners van regio Alkmaar (BUCH, HAL en Schagen) het project Supporters voor Supporters AZ. Deelnemers doen werkervaring op bij onder andere het zakelijke netwerk van AZ en volgen één keer per week een workshop gecombineerd met het beoefenen van verschillende sporten.


MEE & de Wering Haarlem verhuist naar nieuwe locatie in Haarlem
23 augustus 2018

Na ruim 1½ jaar gevestigd te zijn geweest aan de Oostvest 60 in Haarlem, verruilt MEE & de Wering haar onderkomen voor een locatie aan de Jan Sluyterslaan 11 in Haarlem. In de voormalige school Zuiderpolder.


MEE & de Wering maatschappelijk partner van AZ
16 augustus 2018

MEE & de Wering, AZ en de stichting Vrienden MEE hebben voor de wedstrijd AZ - NAC Breda een nieuwe overeenkomst gesloten als maatschappelijk partners. Hierdoor blijven MEE & de Wering en de stichting Vrienden MEE ook de komende drie jaar verbonden als partner van AZ.


Aanmelden voor Your Next Step!
10 augustus 2018

In september start het succesvolle project Your Next Step! weer in samenwerking met het RMC Noord-Kennemerland. Your Next Step! is een project voor vroegtijdige schoolverlaters, waarbij ze na 12 weken doorstromen naar een opleiding, betaalde baan of vrijwilligersplek.

1 2 3
 
Omhoog
Deel deze pagina:

Google chrome:

In- of uitzoomen op de huidige pagina

Gebruik de zoomopties om alles op een webpagina groter of kleiner te maken.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer 
 3. Kies de gewenste zoomopties naast Zoom:
  • Alles groter maken: klik op Inzoomen 
  • Alles kleiner maken: klik op Uitzoomen 
  • De modus voor volledig scherm gebruiken: klik op 'Volledig scherm'

U kunt ook in- of uitzoomen met de sneltoetsen:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's

U kunt de grootte van alle items op bezochte webpagina's wijzigen, waaronder tekst, afbeeldingen en video's. U kunt ook alleen de lettergrootte wijzigen.

Opmerking: Op sommige websites kunnen browsers niet alleen de lettergrootte wijzigen. Voor die sites kunt u de lettergrootte niet aanpassen in Google Chrome.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer  Instellingen.
 3. Klik op Geavanceerde instellingen weergeven onder aan het scherm.
 4. Breng onder Webinhoud de gewenste wijzigingen aan:
  • Alles wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast 'Zoomen op pagina'. Selecteer vervolgens de gewenste zoomoptie.
  • Lettergrootte wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast Lettergrootte. Selecteer vervolgens de gewenste lettergrootte. U kunt nog meer opties voor lettertypen wijzigen door op Lettertypen aanpassen te klikken.

 

 

MS Internet explorer/Edge:

In- of uitzoomen op de huidige pagina:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's