Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.

Nieuws


Gratis beweegtas voor kinderen
25 juni 2020

In de week van 29 juni t/m 3 juli deelt MEE & de Wering 300 beweegtassen uit aan Alkmaarse jeugd. Elke tas bevat o.a. stoepkrijt, een springtouw een strandbal, frisbee en een kleurplaat. 


Zomerschool voor senioren
23 juni 2020

Stichting Netwerk en MEE & de Wering organiseren, samen met senioren, de Zomerschool. Dit jaar is de Zomerschool van maandag 13 juli t/m donderdag 23 juli. De Zomerschool 50+ in Hoorn bestaat uit twee weken aan activiteiten, workshops en cursussen op het gebied van ontspanning, cultuur en educatie, inspanning en gezelligheid.


Pak jij je Gouden Kans?
18 juni 2020

Voor jongeren tussen de 16 en 27 jaar, die hun talenten willen ontdekken, iets goeds willen doen voor een ander en nog tijd over hebben na de zomervakantie, is dit de gouden kans. Op 24 augustus en op 31 augustus starten in respectievelijk Alkmaar en Schagen twee nieuwe groepen in het Gouden Kans project.


IJsselmeertuin zorgt voor verbinding in de buurt
16 juni 2020

Woningstichting Den Helder stelde een stuk grond ter beschikking die de buurt mag gebruiken tot er een bouwbestemming bekend is. Onze vrijwilliger Martin Middel is dagelijks op de tuin bezig om hier, samen met de kinderen en buurtbewoners, een steeds mooiere tuin van te maken.


Geriant en MEE & de Wering werken samen voor mensen met dementie en hun mantelzorgers
12 juni 2020

Ingrid Sluijs van MEE & de Wering en Ineke Laagland van Geriant, beiden regiomanager Kop van Noord-Holland, zochten contact met elkaar om een oplossing te vinden in het ondersteunen van dementerende cliënten van Geriant en de mantelzorgers daar omheen.


MEE & de Wering-consulenten houden vinger stevig aan de pols
11 juni 2020

De onafhankelijke cliëntondersteuners van MEE & de Wering én hun samenwerkingspartners zijn sinds het begin van de coronacrisis met man en macht in touw om de cliënten volop te blijven ondersteunen. Ze merken dat de cliënten het zwaar hebben en zoeken naar nieuwe oplossingen.


Staande blijven in coronatijd voor ouders
15 mei 2020

Op woensdag 27 mei start de eerste online ontmoetingsgroep van MEE & de Wering voor ouders van een kind met een beperking of chronische ziekte: Staande blijven in coronatijd. Ouders die wonen in Noord-Kennemerland gaan met elkaar in gesprek over thema’s als angst, onzekerheid, ritme en balans vinden en nieuwe energie opdoen.


Nieuw: Thuisblijf TV op Regio Noordkop
13 mei 2020

We starten vandaag (13 mei) met een nieuw programma op het tv-kanaal van Regio Noordkop genaamd: Thuisblijf TV. In samenwerking met Regio Noordkop, Ouderenwerk, Jongerenwerk en Rik Niks Bodylanguage wordt drie keer per week een licht sportief en informatief programma uitgezonden via Regio Noordkop TV. Elke maandag, woensdag en vrijdag om 11.00 uur, met een herhaling om 15.00 uur.

1 2 3 4 5 7
 
Omhoog
Deel deze pagina:

Google chrome:

In- of uitzoomen op de huidige pagina

Gebruik de zoomopties om alles op een webpagina groter of kleiner te maken.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer 
 3. Kies de gewenste zoomopties naast Zoom:
  • Alles groter maken: klik op Inzoomen 
  • Alles kleiner maken: klik op Uitzoomen 
  • De modus voor volledig scherm gebruiken: klik op 'Volledig scherm'

U kunt ook in- of uitzoomen met de sneltoetsen:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's

U kunt de grootte van alle items op bezochte webpagina's wijzigen, waaronder tekst, afbeeldingen en video's. U kunt ook alleen de lettergrootte wijzigen.

Opmerking: Op sommige websites kunnen browsers niet alleen de lettergrootte wijzigen. Voor die sites kunt u de lettergrootte niet aanpassen in Google Chrome.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer  Instellingen.
 3. Klik op Geavanceerde instellingen weergeven onder aan het scherm.
 4. Breng onder Webinhoud de gewenste wijzigingen aan:
  • Alles wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast 'Zoomen op pagina'. Selecteer vervolgens de gewenste zoomoptie.
  • Lettergrootte wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast Lettergrootte. Selecteer vervolgens de gewenste lettergrootte. U kunt nog meer opties voor lettertypen wijzigen door op Lettertypen aanpassen te klikken.

 

 

MS Internet explorer/Edge:

In- of uitzoomen op de huidige pagina:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's