Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.

Voorlichtingsbijeenkomst slecht zien én slecht horen

17 mei Heerhugowaard

Het audiologisch centrum Alkmaar en Koninklijke Visio houden op dinsdagmiddag 17 mei een gratis voorlichting voor mensen die zowel slecht zien als slecht horen, hun omgeving en/of zorgprofessionals. Communiceer je middels een tolk, kom dan samen.

Als je slechter gaat zien, vertrouw je meer op je gehoor. Maar wat als je ook slecht hoort. Het hebben van een dubbele beperking kan je dagelijks leven behoorlijk op zijn kop zetten. Wat voor gevolgen heeft dat in jouw dagelijks leven en hoe ga je hiermee om? Het audiologisch centrum Alkmaar en Koninklijke Visio gaan in deze voorlichting in op deze en andere onderwerpen. Informatie over beide beperkingen wordt gedeeld, verschillende hulpvragen komen aan bod en er is speciale aandacht voor hulpmiddelen die geschikt zijn voor als je slecht ziet én slecht hoort. 

Aanmelden en meer informatie
De voorlichting duurt van 13.00 tot 15.00 uur in Koninklijke Visio aan de Gildestraat 3 te Heerhugowaard. Voor deze bijeenkomst is vooraf aanmelden noodzakelijk. Dat kan door het sturen van een mail met uw naam, telefoonnummer, of u een begeleider of tolk meeneemt en in welke functie u naar de bijeenkomst komt (u ziet en hoort zelf slecht of u bent professional/mantelzorger van iemand met een visueel/auditieve beperking) naar: heerhugowaard@visio.org. Vermeld in het onderwerp: VAB voorlichting. Ook uw vragen kunt u via dit mailadres aan Visio stellen. Na opgave ontvangt u van Visio een mail met praktische informatie. Voor meer informatie, ga naar www.visio.org.

Terug naar overzicht Omhoog
Deel deze pagina:

Google chrome:

In- of uitzoomen op de huidige pagina

Gebruik de zoomopties om alles op een webpagina groter of kleiner te maken.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer 
 3. Kies de gewenste zoomopties naast Zoom:
  • Alles groter maken: klik op Inzoomen 
  • Alles kleiner maken: klik op Uitzoomen 
  • De modus voor volledig scherm gebruiken: klik op 'Volledig scherm'

U kunt ook in- of uitzoomen met de sneltoetsen:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's

U kunt de grootte van alle items op bezochte webpagina's wijzigen, waaronder tekst, afbeeldingen en video's. U kunt ook alleen de lettergrootte wijzigen.

Opmerking: Op sommige websites kunnen browsers niet alleen de lettergrootte wijzigen. Voor die sites kunt u de lettergrootte niet aanpassen in Google Chrome.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer  Instellingen.
 3. Klik op Geavanceerde instellingen weergeven onder aan het scherm.
 4. Breng onder Webinhoud de gewenste wijzigingen aan:
  • Alles wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast 'Zoomen op pagina'. Selecteer vervolgens de gewenste zoomoptie.
  • Lettergrootte wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast Lettergrootte. Selecteer vervolgens de gewenste lettergrootte. U kunt nog meer opties voor lettertypen wijzigen door op Lettertypen aanpassen te klikken.

 

 

MS Internet explorer/Edge:

In- of uitzoomen op de huidige pagina:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's