Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten

VakantieFUN

6 tot en met 31 juli Alkmaar

Sport-Z organiseert in de zomervakantie VakantieFUN, een gratis sportief en creatief dagprogramma voor kinderen van 6 t/m 17 jaar met GGZ-indicatie, uit Alkmaar, Langedijk, Heerhugowaard, Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo.

De deelnemers (6 t/m 17 jaar) worden in groepen ingedeeld. Ze werken met kleine groepen, een centrale projectleider en professionele begeleiders. Gezien de problematiek van de kinderen is structuur, duidelijkheid en bekendheid van groot belang. Daarom kiezen ze ervaren begeleiders en vaste gezichten voor een groep.

Ze starten de dag gezamenlijk om 9.30 uur, de ouders vertrekken om 10.00 uur zodat de kinderen met het programma kunnen starten. Om 15.30 uur zijn de ouders welkom om de kinderen te halen, om 16.00 uur gaat iedereen weer naar huis. VakantieFUN wordt georganiseerd in de beschermde omgeving van De Meent Bauerfeind, te vinden aan de Terborchlaan 301 in Alkmaar.

Aanmelden en meer informatie
Ouders van kinderen die binnen de specifieke doelgroep vallen en die in één van de desbetreffende gemeenten wonen, kunnen hun kind voor VakantieFUN aanmelden. Deelname aan VakantieFUN is kosteloos. Inschrijven kan van maandag 24 februari 9.00 uur tot zondag 31 maart 21.00 uur via www.sport-z.org/vakantiefun. Uiterlijk maandag 20 april hoort u of uw kind is ingedeeld. Voor meer informatie, neem contact op met Hester Zwart; h.zwart@sport-z.org of 06-52493264.

Terug naar overzicht Omhoog
Deel deze pagina:

Google chrome:

In- of uitzoomen op de huidige pagina

Gebruik de zoomopties om alles op een webpagina groter of kleiner te maken.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer 
 3. Kies de gewenste zoomopties naast Zoom:
  • Alles groter maken: klik op Inzoomen 
  • Alles kleiner maken: klik op Uitzoomen 
  • De modus voor volledig scherm gebruiken: klik op 'Volledig scherm'

U kunt ook in- of uitzoomen met de sneltoetsen:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's

U kunt de grootte van alle items op bezochte webpagina's wijzigen, waaronder tekst, afbeeldingen en video's. U kunt ook alleen de lettergrootte wijzigen.

Opmerking: Op sommige websites kunnen browsers niet alleen de lettergrootte wijzigen. Voor die sites kunt u de lettergrootte niet aanpassen in Google Chrome.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer  Instellingen.
 3. Klik op Geavanceerde instellingen weergeven onder aan het scherm.
 4. Breng onder Webinhoud de gewenste wijzigingen aan:
  • Alles wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast 'Zoomen op pagina'. Selecteer vervolgens de gewenste zoomoptie.
  • Lettergrootte wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast Lettergrootte. Selecteer vervolgens de gewenste lettergrootte. U kunt nog meer opties voor lettertypen wijzigen door op Lettertypen aanpassen te klikken.

 

 

MS Internet explorer/Edge:

In- of uitzoomen op de huidige pagina:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's