Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten

Scorlewald Voorjaarsmarkt 2019

18 mei Schoorl

Woon- en werkgemeenschap Scorlewald houdt op zaterdag 18 mei hun jaarlijkse voorjaarsmarkt, waarbij de bewoners van Scorlewald hun ambachtelijk werk vertonen en verkopen.

De producten zijn gemaakt in de pottenbakkerij, de weverij en de instrumentenwerkplaats. Verder is er brood uit de bakkerij en gebak uit de banketbakkerij. Ook in de werkplaatsen op de Valkenhoeve kun je een kijkje nemen. Daar vind je de producten van de metaalwerkplaats, de papierwerkplaats en de biologisch dynamische tuin. Daar vind je ook een tweedehands boekenmarkt, een stand met een keus uit edelstenen en een stand met viltproducten.

Choroi heeft een grote expositie in de werkplaats, waar alle instrumenten geprobeerd kunnen worden. Er zijn aanbiedingen zoals afgeprijsde muziekinstrumenten, lieren, koperklankspelen etcetera. Als extra attractie is er voor de kinderen een springkussen op de Valkenhoeve en kunnen ze een ritje op de pony maken. Op het terras en in het restaurant is er koffie en thee met wat lekkers.

Meer informatie
De markt duurt van 10.00 tot 15.00 uur op het terrein van Scorlewald, aan de Valkenlaan 14 te Schoorl. Entree is gratis. Een deel van de opbrengst gaat dit jaar naar de projecten stART International, Pluktuin van Geesje, zorgboerderij De Waarborg op Curaçao en het innovatie-fonds van Scorlewald. Voor meer informatie, ga naar www.raphaelstichting.nl/scorlewald of www.facebook.com/scorlewald.

Terug naar overzicht Omhoog
Deel deze pagina:

Google chrome:

In- of uitzoomen op de huidige pagina

Gebruik de zoomopties om alles op een webpagina groter of kleiner te maken.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer 
 3. Kies de gewenste zoomopties naast Zoom:
  • Alles groter maken: klik op Inzoomen 
  • Alles kleiner maken: klik op Uitzoomen 
  • De modus voor volledig scherm gebruiken: klik op 'Volledig scherm'

U kunt ook in- of uitzoomen met de sneltoetsen:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's

U kunt de grootte van alle items op bezochte webpagina's wijzigen, waaronder tekst, afbeeldingen en video's. U kunt ook alleen de lettergrootte wijzigen.

Opmerking: Op sommige websites kunnen browsers niet alleen de lettergrootte wijzigen. Voor die sites kunt u de lettergrootte niet aanpassen in Google Chrome.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer  Instellingen.
 3. Klik op Geavanceerde instellingen weergeven onder aan het scherm.
 4. Breng onder Webinhoud de gewenste wijzigingen aan:
  • Alles wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast 'Zoomen op pagina'. Selecteer vervolgens de gewenste zoomoptie.
  • Lettergrootte wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast Lettergrootte. Selecteer vervolgens de gewenste lettergrootte. U kunt nog meer opties voor lettertypen wijzigen door op Lettertypen aanpassen te klikken.

 

 

MS Internet explorer/Edge:

In- of uitzoomen op de huidige pagina:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's