Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten

Regionaal handbal en inline-skate Evenement

8 september Medemblik

Op 8 september vindt het nationaal evenement Special Olympics plaats in de gemeente Medemblik. Tijdens dit toernooi, voor mensen met een verstandelijke beperking, staan de sporten handbal en skeeleren op het programma. Naast het wedstrijdgedeelte zijn diverse activiteiten te beleven die zich richten op mensen met een verstandelijke beperking.

Het nationaal evenement Special Olympics geeft sporters de kans om te stralen op het handbalveld in Sport- en Wellnesscenter de Dars of op de Sjoerd Huismanpiste van Radboud Inline Skating. De sporten die deze dag centraal staan zijn handbal en skeeleren (100, 300, 500, 1000 m en 100m met rollator). Sporters uit het hele land gaan met elkaar de sportieve strijd aan om het eremetaal. Het  evenement wordt georganiseerd door Team Sportservice West-Friesland in samenwerking met handbalvereniging SEW, Radboud Inline Skating en Special Olympics Nederland. De gemeente Medemblik maakt dit evenement financieel mogelijk.

Wil je weten hoe fit je bent, tennissen of knuffelen met Kees Konijn?
Niet alleen de sporters hebben deze dag de kans op te stralen. Ook alle mensen met een verstandelijke beperking uit de regio West-Friesland kunnen tal van leuke en sportieve activiteiten te beleven. Zo kom je door het doen van verschillende testjes kom je erachter hoe snel, lenig of sterk je bent.

Tijdens deze dag kan je gratis kennismaken met fitnessen. Door vrijblijvend een balletje te slaan, ontdek je of tennis wellicht iets voor jou is. Wil je weten welke sporten je bij jouw in de buurt kunt doen, vraag het dan aan één de coaches die deze dag aanwezig zijn. Kom knuffelen of ga op de foto met één van de mascottes: Kees Konijn en Druppie, ze zijn er de hele dag. Het complete programma wordt later nog bekend gemaakt.

Programma
09.45  uur    Openingsceremonie
10.45  uur     Divisioning
12.45  uur     Pauze
13.30  uur     Finales
16.00  uur     Prijsuitreikingen

Vrijwilligers
Wil jij een bijdrage leveren aan dit evenement als vrijwilliger? Tijdens het evenement zijn er allerlei functies beschikbaar. Voor meer informatie en om je aan te melden als vrijwilliger, neem contact op met Team Sportservice West Friesland.

Aanmelden en meer informatie
Wil je (ook) deelnemen aan dit evenement of wil je meer informatie dan kan je terecht bij Team Sportservice West-Friesland, Marieke Wever, tel 0229-287700, mail mwever@teamsportservice.nl. Kijk ook op www.jouw.teamsportservice.nl/west-friesland of www.specialolympics.nl.

Terug naar overzicht Omhoog
Deel deze pagina:

Google chrome:

In- of uitzoomen op de huidige pagina

Gebruik de zoomopties om alles op een webpagina groter of kleiner te maken.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer 
 3. Kies de gewenste zoomopties naast Zoom:
  • Alles groter maken: klik op Inzoomen 
  • Alles kleiner maken: klik op Uitzoomen 
  • De modus voor volledig scherm gebruiken: klik op 'Volledig scherm'

U kunt ook in- of uitzoomen met de sneltoetsen:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's

U kunt de grootte van alle items op bezochte webpagina's wijzigen, waaronder tekst, afbeeldingen en video's. U kunt ook alleen de lettergrootte wijzigen.

Opmerking: Op sommige websites kunnen browsers niet alleen de lettergrootte wijzigen. Voor die sites kunt u de lettergrootte niet aanpassen in Google Chrome.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer  Instellingen.
 3. Klik op Geavanceerde instellingen weergeven onder aan het scherm.
 4. Breng onder Webinhoud de gewenste wijzigingen aan:
  • Alles wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast 'Zoomen op pagina'. Selecteer vervolgens de gewenste zoomoptie.
  • Lettergrootte wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast Lettergrootte. Selecteer vervolgens de gewenste lettergrootte. U kunt nog meer opties voor lettertypen wijzigen door op Lettertypen aanpassen te klikken.

 

 

MS Internet explorer/Edge:

In- of uitzoomen op de huidige pagina:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's