Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.

PAS Contactdag Den Helder

6 augustus Den Helder

PAS Nederland houdt een lotgenotencontactdag voor volwassenen (18 of ouder) met een autisme spectrum stoornis en een normale tot hoge begaafdheid, op zaterdagmiddag 6 augustus in Restaurant Stoom.

De PAS contactdagen zijn bedoeld voor volwassen normaal begaafde personen met een vorm/diagnose van autisme. Er wordt van onze bezoekers verwacht dat zij zichzelf kunnen redden. Er zijn bij de contactdagen geen hulpverleners aanwezig. Het gaat om in een informele sfeer contacten leggen, met elkaar te praten, ervaringen uit te wisselen of gewoon aanwezig te zijn. Er is begrip voor wanneer je bijvoorbeeld niets te zeggen weet, of even behoefte hebt alleen te zijn of een wandelingetje te gaan maken.

Aanmelden en meer informatie
De contactdag vindt plaats van 13.00 tot 17.00 uur in Restaurant Stoom, te vinden aan de Willemsoord 60 D te Den Helder. Op het terrein Willemsoord kan je gratis parkeren. 's Avonds kan naar keuze in gezelschap met elkaar gegeten worden (kosten voor eigen rekening). Toegang voor PAS leden is gratis. Niet-leden betalen voor deelname € 3,- per persoon, wat alleen CONTANT betaald kan worden. De lotgenoten verzamelen tussen 12.15 en 12.45 uur in de stationshal van Station Den Helder. De gastheren voor deze contactdag zijn Ed en Marcel en zij zijn herkenbaar aan het PAS-logo. Je kan ook direct naar de locatie komen (vanaf 13.00 uur). Vooraf aanmelden is gewenst en kan via contactdag.denhelder@pasnederland.nl. Voor meer informatie, ga naar www.pasnederland.nl.

Terug naar overzicht Omhoog
Deel deze pagina:

Google chrome:

In- of uitzoomen op de huidige pagina

Gebruik de zoomopties om alles op een webpagina groter of kleiner te maken.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer 
 3. Kies de gewenste zoomopties naast Zoom:
  • Alles groter maken: klik op Inzoomen 
  • Alles kleiner maken: klik op Uitzoomen 
  • De modus voor volledig scherm gebruiken: klik op 'Volledig scherm'

U kunt ook in- of uitzoomen met de sneltoetsen:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's

U kunt de grootte van alle items op bezochte webpagina's wijzigen, waaronder tekst, afbeeldingen en video's. U kunt ook alleen de lettergrootte wijzigen.

Opmerking: Op sommige websites kunnen browsers niet alleen de lettergrootte wijzigen. Voor die sites kunt u de lettergrootte niet aanpassen in Google Chrome.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer  Instellingen.
 3. Klik op Geavanceerde instellingen weergeven onder aan het scherm.
 4. Breng onder Webinhoud de gewenste wijzigingen aan:
  • Alles wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast 'Zoomen op pagina'. Selecteer vervolgens de gewenste zoomoptie.
  • Lettergrootte wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast Lettergrootte. Selecteer vervolgens de gewenste lettergrootte. U kunt nog meer opties voor lettertypen wijzigen door op Lettertypen aanpassen te klikken.

 

 

MS Internet explorer/Edge:

In- of uitzoomen op de huidige pagina:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's