Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten

PAS Contactdag Alkmaar

9 november Alkmaar

PAS Nederland houdt een lotgenotencontactdag voor volwassenen (18 of ouder) met een autisme spectrum stoornis en een normale tot hoge begaafdheid, op zaterdagmiddag 9 november in De Eenhoorn.

De PAS contactdagen zijn bedoeld voor volwassen normaal begaafde personen met een vorm/diagnose van autisme. Er wordt van onze bezoekers verwacht dat zij zichzelf kunnen redden. Er zijn bij de contactdagen geen hulpverleners aanwezig. Het gaat om in een informele sfeer contacten leggen, met elkaar te praten, ervaringen uit te wisselen of gewoon aanwezig te zijn. Er is begrip voor wanneer je bijvoorbeeld niets te zeggen weet, of even behoefte hebt alleen te zijn of een wandelingetje te gaan maken.

Aanmelden en meer informatie
De contactdag vindt plaats van 13.00 tot 17.00 uur in Buurthuis De Eenhoorn, te vinden aan de Verdronkenoord 44 in Alkmaar. 's Avonds kan naar keuze in gezelschap met elkaar gegeten worden (kosten voor eigen rekening). Toegang voor PAS leden is gratis. Niet-leden betalen voor deelname € 3,- per persoon. De lotgenoten verzamelen tussen 12.15 en 12.45 uur bij Station Alkmaar, aan de centrumzijde onderaan de roltrap bij Ako/servicebalie/kiosk. De gastheren voor deze contactdag zijn Marcel en Rick en zij zijn herkenbaar aan het PAS-logo. Je kan ook direct naar de locatie komen (vanaf 13.00 uur). Vooraf aanmelden is gewenst en kan via contactdag.alkmaar@pasnederland.nlDit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Voor meer informatie, ga naar www.pasnederland.nl.

Terug naar overzicht Omhoog
Deel deze pagina:

Google chrome:

In- of uitzoomen op de huidige pagina

Gebruik de zoomopties om alles op een webpagina groter of kleiner te maken.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer 
 3. Kies de gewenste zoomopties naast Zoom:
  • Alles groter maken: klik op Inzoomen 
  • Alles kleiner maken: klik op Uitzoomen 
  • De modus voor volledig scherm gebruiken: klik op 'Volledig scherm'

U kunt ook in- of uitzoomen met de sneltoetsen:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's

U kunt de grootte van alle items op bezochte webpagina's wijzigen, waaronder tekst, afbeeldingen en video's. U kunt ook alleen de lettergrootte wijzigen.

Opmerking: Op sommige websites kunnen browsers niet alleen de lettergrootte wijzigen. Voor die sites kunt u de lettergrootte niet aanpassen in Google Chrome.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer  Instellingen.
 3. Klik op Geavanceerde instellingen weergeven onder aan het scherm.
 4. Breng onder Webinhoud de gewenste wijzigingen aan:
  • Alles wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast 'Zoomen op pagina'. Selecteer vervolgens de gewenste zoomoptie.
  • Lettergrootte wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast Lettergrootte. Selecteer vervolgens de gewenste lettergrootte. U kunt nog meer opties voor lettertypen wijzigen door op Lettertypen aanpassen te klikken.

 

 

MS Internet explorer/Edge:

In- of uitzoomen op de huidige pagina:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's