Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.

Alzheimer Trefpunt Dementie Heemstede: Casemanagement

15 september Heemstede

Op woensdagavond 15 september is er het gratis Trefpunt Dementie voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden, hulpverleners en andere belangstellenden. Deze keer gaat het over wat casemanagement voor u kan betekenen.

In een kleine groep van maximaal 10 deelnemers met 1,5 meter afstand van elkaar zal een ervaren casemanager vertellen over haar rol, en wat ze voor u kan betekenen. Deze bijeenkomst is bedoeld voor mensen met dementie en hun mantelzorgers. Gezien het beperkte aantal mogelijke bezoekers is er deze avond geen ruimte voor beroepskrachten/professionals. Om 19.00 uur staat de koffie klaar, ze starten als iedereen er is. De avond duurt tot uiterlijk 20.15 uur. De avond zal plaatsvinden op Plein 1, in lokaal Plein Geel op de begane grond. 

Aanmelden en meer informatie
U kunt zich opgeven bij de vrijwilligers op het kantoor van WIJ Heemstede in Plein1 op de 1e etage, Julianaplein 1, 2101 ZC in Heemstede, tel: 023-5288510, tot 1 september van 9.00 tot 13.00 en vanaf 1 september op maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 17.00, op vrijdag tot 13.00 uur. Het Trefpunt Dementie Heemstede is een samenwerking van Wij Heemstede, Tandem, Loket Heemstede, SHDH, Zorgbalans, Home Instead Thuisservice en Alzheimer Nederland, afdeling Zuid-Kennemerland. Voor meer informatie, bel 023-5483828 of mail info@wijheemstede.nl of kijk op www.alzheimer-nederland.nl/regios/zuid-kennemerland of www.wijheemstede.nl.

Terug naar overzicht Omhoog
Deel deze pagina:

Google chrome:

In- of uitzoomen op de huidige pagina

Gebruik de zoomopties om alles op een webpagina groter of kleiner te maken.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer 
 3. Kies de gewenste zoomopties naast Zoom:
  • Alles groter maken: klik op Inzoomen 
  • Alles kleiner maken: klik op Uitzoomen 
  • De modus voor volledig scherm gebruiken: klik op 'Volledig scherm'

U kunt ook in- of uitzoomen met de sneltoetsen:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's

U kunt de grootte van alle items op bezochte webpagina's wijzigen, waaronder tekst, afbeeldingen en video's. U kunt ook alleen de lettergrootte wijzigen.

Opmerking: Op sommige websites kunnen browsers niet alleen de lettergrootte wijzigen. Voor die sites kunt u de lettergrootte niet aanpassen in Google Chrome.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer  Instellingen.
 3. Klik op Geavanceerde instellingen weergeven onder aan het scherm.
 4. Breng onder Webinhoud de gewenste wijzigingen aan:
  • Alles wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast 'Zoomen op pagina'. Selecteer vervolgens de gewenste zoomoptie.
  • Lettergrootte wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast Lettergrootte. Selecteer vervolgens de gewenste lettergrootte. U kunt nog meer opties voor lettertypen wijzigen door op Lettertypen aanpassen te klikken.

 

 

MS Internet explorer/Edge:

In- of uitzoomen op de huidige pagina:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's