Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.

Alzheimer Café Enkhuizen: Uw ervaringen met Alzheimer in coronatijd

26 januari Enkhuizen

Elke vierde dinsdag van de maand is er in de Herfstzon een Alzheimer Café voor iedereen die met dementie te maken heeft. Toegang is gratis en er is koffie, thee, fris en wijn verkrijgbaar.

De zaal is open vanaf 19.00 uur en het programma begint om 19.30 uur. De gespreksleider interviewt de uitgenodigde deskundige over het onderwerp van de avond. Dit duurt een half uur. Daarna is er een pauze van een half uur, waarin men eventueel met de andere bezoekers kan praten of de boekentafel kan bekijken. Na de pauze kan men vragen stellen en in discussie gaan met elkaar onder leiding van de gespreksleider. Om 21.30 uur wordt de avond besloten. Na afloop kan men rustig nog wat napraten.

Door het coronavirus is het nog niet duidelijk of de bijeenkomsten van de Alzheimer Cafés in januari weer door kunnen gaan. Ook de locatie kan nog wijzigen. Alzheimer Nederland wil u graag informeren over de eerstvolgende Cafés, maar raden u aan hun website, de berichten in de krant of hun facebookpagina in de gaten te houden. Vooraf aanmelden wordt aangeraden.

Aanmelden en meer informatie
De Herfstzon ligt aan de Romeinstraat 41, met de ingang bij het Kwakerspad. Voor parkeren buiten de blauwe zone zijn gratis parkeerkaarten verkrijgbaar aan de zaal. Voor meer informatie, mail west-friesland@alzheimer-nederland.nl, bel Elly de Jong via 0228-562563 of ga naar www.alzheimer-nederland.nl/regios/West-Friesland.

Terug naar overzicht Omhoog
Deel deze pagina:

Google chrome:

In- of uitzoomen op de huidige pagina

Gebruik de zoomopties om alles op een webpagina groter of kleiner te maken.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer 
 3. Kies de gewenste zoomopties naast Zoom:
  • Alles groter maken: klik op Inzoomen 
  • Alles kleiner maken: klik op Uitzoomen 
  • De modus voor volledig scherm gebruiken: klik op 'Volledig scherm'

U kunt ook in- of uitzoomen met de sneltoetsen:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's

U kunt de grootte van alle items op bezochte webpagina's wijzigen, waaronder tekst, afbeeldingen en video's. U kunt ook alleen de lettergrootte wijzigen.

Opmerking: Op sommige websites kunnen browsers niet alleen de lettergrootte wijzigen. Voor die sites kunt u de lettergrootte niet aanpassen in Google Chrome.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer  Instellingen.
 3. Klik op Geavanceerde instellingen weergeven onder aan het scherm.
 4. Breng onder Webinhoud de gewenste wijzigingen aan:
  • Alles wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast 'Zoomen op pagina'. Selecteer vervolgens de gewenste zoomoptie.
  • Lettergrootte wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast Lettergrootte. Selecteer vervolgens de gewenste lettergrootte. U kunt nog meer opties voor lettertypen wijzigen door op Lettertypen aanpassen te klikken.

 

 

MS Internet explorer/Edge:

In- of uitzoomen op de huidige pagina:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's