Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten

Alzheimer afdeling Zuid-Kennemerland: Circusvoorstelling

11 september Haarlem

Voor de derde keer biedt de afdeling Zuid-Kennemerland van Alzheimer Nederland een gratis circusvoorstelling aan voor mensen met dementie, hun mantelzorgers en kleinkinderen, in het kader van de Wereld Alzheimer Dag.

Het circus kwam twee jaar geleden in de plaats van de traditionele boottocht over het Spaarne in de Wereld Alzheimer Week. Met een opkomst van zeshonderd bezoekers en veel lovende reacties, was Circus in de Zorg voorgaande keren zo’n groot succes dat het door het afdelingsbestuur ook dit jaar weer naar Haarlem wordt gehaald. Op woensdag 11 september zijn er drie optredens die verzorgd worden door Circus Sijm, voormalig winnaar van de Noord-Holland Noord cultuur award. Het circus organiseert deze voorstelling ook op vraag voor bewoners van zorginstellingen, woonprojecten, verpleeghuizen en eenzame ouderen uit de wijk. Kijk op www.circussijm.nl/circus-alexander/circus-in-de-zorg.

Aanmelden en meer informatie
Op 11 september zijn er drie voorstellingen, beginnende om 11.00 uur, 13.30 uur en 15.30 uur. Elk van de voorstellingen duurt niet langer dan een uur. Het circus wordt opgezet naast het Sportcenter (voorheen Kennemer Sporthal) aan de IJsbaanlaan 4 A te Haarlem. Pal naast het terrein is voldoende parkeergelegenheid. Aanvragen voor kaarten kunnen ingediend worden bij Frank Gort via frgort@gmail.com of 06 – 37 32 78 17. Voor meer informatie, ga naar www.alzheimer-nederland.nl/regios/zuid-kennemerland.

 

 

Terug naar overzicht Omhoog
Deel deze pagina:

Google chrome:

In- of uitzoomen op de huidige pagina

Gebruik de zoomopties om alles op een webpagina groter of kleiner te maken.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer 
 3. Kies de gewenste zoomopties naast Zoom:
  • Alles groter maken: klik op Inzoomen 
  • Alles kleiner maken: klik op Uitzoomen 
  • De modus voor volledig scherm gebruiken: klik op 'Volledig scherm'

U kunt ook in- of uitzoomen met de sneltoetsen:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's

U kunt de grootte van alle items op bezochte webpagina's wijzigen, waaronder tekst, afbeeldingen en video's. U kunt ook alleen de lettergrootte wijzigen.

Opmerking: Op sommige websites kunnen browsers niet alleen de lettergrootte wijzigen. Voor die sites kunt u de lettergrootte niet aanpassen in Google Chrome.

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer  Instellingen.
 3. Klik op Geavanceerde instellingen weergeven onder aan het scherm.
 4. Breng onder Webinhoud de gewenste wijzigingen aan:
  • Alles wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast 'Zoomen op pagina'. Selecteer vervolgens de gewenste zoomoptie.
  • Lettergrootte wijzigen: Klik op de pijl-omlaag  naast Lettergrootte. Selecteer vervolgens de gewenste lettergrootte. U kunt nog meer opties voor lettertypen wijzigen door op Lettertypen aanpassen te klikken.

 

 

MS Internet explorer/Edge:

In- of uitzoomen op de huidige pagina:

 

Pagina- of lettergrootte instellen voor alle webpagina's